QUOTE(vavava @ 2009 08 10, 13:02)
Na cia tai pasaket..Mazas pavyzdys:
1.asocialiu zmoniu vaikai patys uzmiega jau nuo pirmo menesio - is pradziu verkdami ir is nuovargio, paskiau jau ipranta uzmigti vieni
2. asocialiu zmoniu vaikai maista susiranda jau nuo tada, kai tik gali vaikscioti - nes neturi kitos iseities
3. asocialus zmones irgi nori laisves (pabuti su sabutilnikais, isgert kokia taurele, ar siaip prasinest pro kaimo bernus/mergas) todel jiems vaiku savarankiskumaas irgi labai savrbu
Todel visada sakiau - tokie zmones neturetu tureti vaiku - nes vaikai tai ne shuniukai ar kachiukai, ar zhaisliukai.
Dabar metykit pomidorais uz mano posta
1.asocialiu zmoniu vaikai patys uzmiega jau nuo pirmo menesio - is pradziu verkdami ir is nuovargio, paskiau jau ipranta uzmigti vieni

2. asocialiu zmoniu vaikai maista susiranda jau nuo tada, kai tik gali vaikscioti - nes neturi kitos iseities

3. asocialus zmones irgi nori laisves (pabuti su sabutilnikais, isgert kokia taurele, ar siaip prasinest pro kaimo bernus/mergas) todel jiems vaiku savarankiskumaas irgi labai savrbu

Todel visada sakiau - tokie zmones neturetu tureti vaiku - nes vaikai tai ne shuniukai ar kachiukai, ar zhaisliukai.
Dabar metykit pomidorais uz mano posta

As kaip daugiavaike mama, galiu ir uzmetyti

1. Esu asociale, nes mano vaikas miega pats nuo pirmos dienos.
2. Esu asociale, nes mano vaikas koses valgo nuo penkiu menesiu, o trupinius i burna sugeba susikisti nuo to laiko, kai ropoja.
3. Esu asociale, nes su naujagymiu kudikiu keliaujam po Turkijas be jokios baimes, nes norim LAISVES.
Matyt, man nereikejo tureti vaiku

P.S. O paskui maitinancios mp mamos stebisi, kodel tos, kurios nemaitina mp jauciasi izeistos del ju komentaru. Nu atsiprasau, bet isvadinti mamas, kurios nemaitina mp, asocialem... Neturiu zodziu.