Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

aš bėgau. Šiandien virš 5km, vakar 12,5km.

Man labiausiai patinka bėgti per lietų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskutea_2 @ 2009 08 30, 15:40)
Sweikutes,

Na as tai nusioteikiau begioti ir darau tai kasdien. Vakar lyjo lietus, bet jau taip norejau begti, kad begiojau per lietu, siandien nusimato grazus gan oras pas mus, tai bus geriau begti, taip kad isbegti niekas man nesutrugti, joks oras. O jus kaip? Kuri begike siandien bego?  bigsmile.gif

As siandien nebegsiu, vakar truputi alkoholio buvo,tai siandien jau ne ta sawijauta..Ryt begsiu tikrai blush2.gif .Isvis ,galvoju ,gal sekmadienius laikyt tiktai poilsiui ax.gif

QUOTE(linnn @ 2009 08 30, 17:02)
aš bėgau. Šiandien virš 5km, vakar 12,5km.

Man labiausiai patinka bėgti per lietų thumbup.gif

nu vis skaitau visu pasisakymus-is kur jus taip sugebat...Po tiek km....12.5-tai 50 stadiono ratu.. mastau.gif ,saunuoles ,ka as dar galiu pasakyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 08 30, 17:19)
50 stadiono ratu..

nu jei reiktų bėgt 50 stadiono ratų, tai tikriausiai neišbėgčiau, o čia 3 ratai parku - visai kitas bėgimas 4u.gif
Atsakyti
Oi, aš tai bėgiojimą mėgstu wink.gif padarau apšilimą 15-20 minučių ir bėgioju po to 20-30 minučių wink.gif kad smagiau būtų, muzikos per ausines klausau, tik manau, teks mest bėgiojimą, nes ir taip labai raumeningos blauzdos unsure.gif bet ir taip veiklos turiu : 30 minučių lankas, iškart po to 25-30 minučių mankšta (kai jaučiuos prasikaltus - daugiau užvalgius - valandą tą mankštą darau biggrin.gif ), vakarais kalanetika po valandą užsiėminėju wink.gif maistą žiūriu labai, kalorijas skaičiuoju - siekiu tobulumo ;DD
Atsakyti
Sveikutes,
Perskaiciau visa tema - jungiuosi prie jusu. Saunuoles Jus! Geras spyris man paskaicius, kad jus iveikiat ir po7, 9 ar 12.5 km wink.gif. Zemai lenkiu galva ir ant veidrodzio klijuoju nauja lapeli su tikslu - 10 km smile.gif.
Begioju nuo liepos men pradzios. Pradzioje - pamazu, mazesniais atstumais ir kas antra - trecia diena. Pastarasias 3 savaites begu kasdien - 4-5 km rytais.
Pries keleta metu uzsidegiau noru begioti (prie sporto klubu niekaip nepriprantu), bet vis sunku buvo uzsikabinti. Sia vasara pazistamas vienas ikvepe ir laaabai tuo dziaugiuosi smile.gif.
Visa laika ieskau sau paskatinimo - kad labiau ir daugiau stengtis ir toliau palaikyti begima bent 5-6 kartus i savaite.
Buvau uzsiregistravusi Baltijos Kelio begimui - labai patiko. Po to pradejau ieskoti nauju paskatinimu ir motyvatoriu ir suradau jusu diskusija smile.gif. Smagu paskaityti apie jusu progresus ir pasiekimus - neleidzia paciai atsipalaiduoti smile.gif.
Gero begiojimo! smile.gif

Beje, begimas pamiske, anksti ryte, kai viskas tik bunda, su uzdegancia muzika - nerealus dalykas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos ,aš tai niekaip nepradedu bėgiot anksčiau vakare ,nueinu puse dešimt vakaro ,o grįštu visiškai tamsoj ,galvoju fain būtų tikrai ryte bėgt pamiške ,bet kažkaip baisoka vienai,o ir kiek bandžiau bėgiot rytą, ti man labai sunku doh.gif
Atsakyti
Man taip pat buvo sunku rytais keltis, bet po savaites , na gal pusantros, jau daug lengviau ryte atsikelti smile.gif Reikia tiesiog ipratimo.
Sekmes smile.gif
Atsakyti
Kaip bėgikės gyvena? ax.gif aš tai neapsileidžiu, va kątik grįžau iš miškelio, tik labai jau neilgas keliukas mano, tai išbėgau gal tik 20min. Reiks ieškot kitų kelių ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Siandien nuo pat ryto savijauta keista - taip ir neisbegau ax.gif . Kompensuosiu pasivazinejimu rieduciais vakare smile.gif.
Vakar ir uzvakar begau po 5km rytais. Tik jau temperatura zema ir vesoka verysad.gif - teks greitu laiku pirstinytes trauktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 09 03, 12:19)
Kaip bėgikės gyvena?  ax.gif  aš tai neapsileidžiu, va kątik grįžau iš miškelio, tik labai jau neilgas keliukas mano, tai išbėgau gal tik 20min. Reiks ieškot kitų kelių  ax.gif

kaip čia taip sėkmingai tirpsti? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Seniai bebuvau užsukus čia. Aš šiandien nubėgau po 4 dienų pertraukos 10 km. Labai sunkiai bėgosi,nes pradėjau laikytis 7 dienų kopūstų sriubos dietos. Tai kažkaip sunku labai buvo bėgti,organizme nėra energijos. O jau atbėgau išprakaitavus kaip dramblys koks doh.gif Niekada taip nebuvo iki šiol. Susigalvojau priš bėgimo maratoną porą kilogramų numesti,kad lengviau bėgti būtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kucheriashka: 03 rugsėjo 2009 - 20:23
QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 03, 21:21)
Sveikutės 4u.gif Seniai bebuvau užsukus čia. Aš šiandien nubėgau po 4 dienų pertraukos 10 km. Labai sunkiai bėgosi,nes pradėjau laikytis 7 dienų kopūstų sriubos dietos. Tai kažkaip sunku labai buvo bėgti,organizme nėra energijos. O jau atbėgau išprakaitavus kaip dramblys koks doh.gif Niekada taip nebuvo iki šiol. Susigalvojau priš bėgimo maratoną porą kilogramų numesti,kad lengviau bėgti būtų biggrin.gif

Sveika, šaunuolė esi thumbup.gif O tau po tokių dietų pavyksta po to prisižiūrėti, ar sugrįžti prie įprastos mitybos? Aš negaliu laikytis dietų, nes po to kaip žvėris noriu visko, tai geriau pastoviai prisižiūriu(kiek išeina žinoma blush2.gif ) rolleyes.gif
Atsakyti