Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

Didelis ačiū merginos už sveikinmus 4u.gif aciuks.gif
Tikiuosi kitais metais bus daugiau su manim prisijungusių iš SM mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 14, 12:49)
Prisidedu prie sveikinimų, labai ryžtingą darbą atlikote, ir svarbiausia savo malonumui. bigsmile.gif Šaunuolė.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina: 14 rugsėjo 2009 - 12:40
Šiandien 2,7 km thumbup.gif Nežadu pasiduoti 4u.gif
Atsakyti
o kaip mergaites jus matuojat laika, atstuma ir ka nors dar kitko? g.gif
2.7 jau stipri pazanga.. pamenu savo pirma kilometra - uj... 'kacerga' buvo
Atsakyti
QUOTE(vasaree @ 2009 09 14, 21:28)
o kaip mergaites jus matuojat laika, atstuma ir ka nors dar kitko?  g.gif
2.7 jau stipri pazanga.. pamenu savo pirma kilometra - uj... 'kacerga' buvo

Aš kadangi ant bėgimo takelio sportinuos, tai man rašo visus skaičiukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2009 09 14, 12:18)
Sveikutės 4u.gif
Na va prabėgau vakar pusę maratono,dabar galiu asidalinti įspūdžiais. Tai gi 21 km. prabėgau per 1:55 h. Po 10 km. buvo nelengva persilaužti,nes organizmas sakė sustok,kadangi čia mano treniruotės atstumas. Bet jau nuo 15 km pradėjo lengvėti,kadangi jau ėmiau savim didžiuotis,kad jau įveikiau tokį atstumą smile.gif  O nuo 17 km. buvo dar lengviau,nes jau buvo belikę tik keletą kilometrų.Bėgau visą kelią su sportine striuke,nes man oras buvo gan šaltokas. Nuo tokio oro,net visai nesuprakaitavau blink.gif  Atbėgus,net nepasakyčiau,kad jaučiausi pavargusi. Bet jau po pusvalandžio kojos įsiskaudėjo ir šiandien raumenukai taipogi gan stirpriai skauda,bet jaučiuosi labai gerai,kad įveikiau tokį atsumą thumbup.gif Tikiuosi,kad kojytės ryt po ryt jau bus daug labiau atsigavusios ir galėsiu eiti vėl pabėgioti kol dar orai mus džiugina smile.gif

SVEIKINIMAI!!! Bandysim kitais metais jungtis smile.gif. Saunuole!
Atsakyti
QUOTE(*Blossom* @ 2009 09 15, 18:17)
Aš kadangi ant bėgimo takelio sportinuos, tai man rašo visus skaičiukus  4u.gif

mastau ka cia man sugalvoti.. g.gif maciau protingus laikrodzius pirkti bet protingus pinigus ir kainuoja.. Speju teks pasidziaugti tik laikmaciu doh.gif O taip norisi matyti tikslu kelia, kalorijas, pulsa ir kitus dziaugsmus blush2.gif
Atsakyti
kad net maps.lt gali gan tiksliai išsimatuoti
Atsakyti
na tai joa. Naudoju google earth biggrin.gif bet nebetenkina biggrin.gif
Atsakyti
tai vistiek niekas tiksliai neišmatuos, nebent su linuote smile.gif . Juk ir tie žingsniamačiai turi paklaidą, ypač jei bėgi į kalną nuo kalno, laiptais.

Nežinau tiksliai, bet man atrodo, kai juos sukalibruoji, tai jie paskui ima vidutinį tavo žingsnį (na, čia aš apie nike+).

Mes su dviračiu darydavom. Draugas telefone kažkokią funkciją įsidiegė, paskui prijungus prie kompo rodydavo kur važiavai, kur greičiausias taškas, kur lėčiausias, koks atstumas. Žemėlapį ant googerarth nubrėždavo kur važiavai. Tai būdavo, kad nubrėžia šalia kelio, ant miško.

Vienžo, noriu pasakyti, kad tiksliai sunkiai išsimatuoji.

O šiaip, jei bėgi vis ten pat, tai pravažiuok su dviračiu, jei turi prietaisiuką, kuris rodo, kiek nuvažiavai, arba kokiu motoroleriu.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2009 09 15, 22:25)

O šiaip, jei bėgi vis ten pat, tai pravažiuok su dviračiu, jei turi prietaisiuką, kuris rodo, kiek nuvažiavai, arba kokiu motoroleriu.

xixixix.. sios dienos gera fantazija mano blush2.gif jau primetu kaip vaziuoju su motocikl misko keliuku kuriuo begioju..ir policija uzspaudzia biggrin.gif
Na bet siaip tai reikia gerai isimint ir tada grizus ieskoti zemelapyje atstumo. Nieko kitaip nebus mirksiukas.gif

Na siandien vel krosiukas, kaifavau nuo nuostabaus rytinio oro. nors pro langa atrode baisesnis.. Bet jau vesta vesta.. kad susilciau jau daug daugiau reikia papluseti
Atsakyti
Vakar po ilgos dienos darbe grizau toooookia nusikalus ir vienintele mintis - bent trumpesnei distancijai isbegti, kad smegenukus pravedinti... Vaziuodama namo galvojau, kad kai taip tamsu (ir kuo toliau, tuo tamsiau) - nelabai jauku. Ir ka jus sau galvojat... Kol apibegau tamsoje 3 km (saligatviais, prie apsviesto kelio) - sutikau kur kas daugiau begiojanciu kaimynu nei sviesiu metu thumbup.gif .
Pradzioj tik nejauku buvo, bet kai pamaciau, kad tokiu kaip as daugiau - visai nieko.
Aisku, jau griztant namo siek tiek i zvaigzdes uzsiziurejau vietoj to, kad stebeciau kas po kojom ax.gif . Nu bet spagatas si karta neivyko lotuliukas.gif
Atsakyti