Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

QUOTE(Gintariukstis @ 2009 09 16, 17:23)
Kol apibegau tamsoje 3 km

o as snd tinginukas... man pastoviai taip 4ieniais.. blush2.gif
Atsakyti
o aš sergu, ir šią savaitę nebėgau. Jau lomkės darosi doh.gif . O dabar dar kosėt kaip pradėjau. Visiškas š...
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2009 09 17, 11:06)
o aš sergu, ir šią savaitę nebėgau. Jau lomkės darosi doh.gif . O dabar dar kosėt kaip pradėjau. Visiškas š...

nu jauciasi .. ypac as kai ryte begioju. pusleline viena jau ir nebe viena isdygo schmoll.gif nusipirkau vitaminu vakar, gal kiek pastipresiu. Arba jauciu jau reikia storesnes begimo aprangos ieskoti. g.gif
ka jus apsirenge lakstot? man su sortukais jau jauciu salta kojom.
Atsakyti
aš , kadangi bėgioju anksti ryte, niekad su šortais nebėgau (kojos negražios biggrin.gif ). Ir visad su tokiu storesniu megztuku. Paskutinius kartus ir su kepure. Bet va kaklas nuogas, tai dabar galvoju, ką rengtis, kad kaklą uždengtų smile.gif
Atsakyti
Del apsirengimo labai aktualu - ypatingai vestant orams.
Visa vasara begiojau su kapri kelnytem - lengva, plona, prie kuno prigludus medziagyte. Leidzia odai kvepuoti - kol kas su jomis dar nevesu. Labiau rupinuosi virsutine dalim. Maikute + dzemperiukas, bet irgi skirtas begimui. Viena karta isbegau su tam neskirtu, siltu rubu - grizau ne tai, kad labai suprakaitavus, bet toks jausmas, kad oro truktu... Beje, tas begimo dzemperiukas dar ir su atsvaitais - saugiau jauciuosi.
Labiausiai neramina vis dar laukiantys orai... Ir slidi kelio danga... verysad.gif
Atsakyti
o gal gali parašyti, kokios firmos džemperis, kažkaip aš tokių neužmačiau (o gal gerai ir nežiūrėjau).
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2009 09 17, 10:57)
o gal gali parašyti, kokios firmos džemperis, kažkaip aš tokių neužmačiau (o gal gerai ir nežiūrėjau).

Pirkau Audimo - jau pries keleta metu. Toks baltas, su isiutom juostelem, atspindinciom sviesa. Dabar buten tokio nemaciau, bet is ju pasiulos tikrai galima issirinkti. Kazkaip anksciau, kai taip intensyviai nesportavau, nekreipiau demesio ar pritaikyta tam apranga ar ne. Bet pajutau skirtuma dabar smile.gif.
Aisku, Nike ir visi kiti irgi turi ka pasiulyti, bet kainos... doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jau pačiai iš savęs juokas ima, nu bet turbūt 2km mano organizmui norma, nesibėga daugiau ir nors tu ką biggrin.gif Bet už tai tinginys neima, praktiškai kasdieną juos prabėgu jei nebūnu išvykusi cool.gif Nors gal ir ne taip greit kaip tikėjausi, bet tikrai apatinė kūno dalis gražėja ir tvirtėja(viršutinė mano nuostabai taip pat bigsmile.gif) - labai esu dėl to laiminga wub.gif
Aš bėgioju su elestiniais kapri(skirtais sportui) ir aptempta berankove maikute(labai gerai krūtinę prilaiko), o kai apsiniaukę dar džemperiuką tokį trumpą su aukštu kakliulu užsivelku. Žiemą dar treninginėmis kelnėmis planuoju ant viršaus autis ir nusipirkau trumpą, lengvą, vėjo neperpučiamą ir lietaus neperlijamą striukytę su kapišonu(beja pirkau padėvėtuose, nes parduotuvėje už panašią pagailėjau kelis šimtus mokėti tongue.gif ).

Linkiu sveikti ligoniukėms 4u.gif - kažkaip jų pastaruoju metu labai daug unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 17 rugsėjo 2009 - 11:17
QUOTE(ernesin @ 2009 09 17, 12:17)
Sveikos 4u.gif
Jau pačiai iš savęs juokas ima, nu bet turbūt 2km mano organizmui norma, nesibėga daugiau ir nors tu ką biggrin.gif  Bet už tai tinginys neima, praktiškai kasdieną juos prabėgu jei  nebūnu išvykusi cool.gif Nors gal ir ne taip greit kaip tikėjausi, bet tikrai apatinė kūno dalis gražėja ir tvirtėja(viršutinė mano nuostabai taip pat bigsmile.gif) - labai esu dėl to laiminga wub.gif
Aš bėgioju su elestiniais kapri(skirtais sportui) ir aptempta berankove maikute(labai gerai krūtinę prilaiko), o kai apsiniaukę dar džemperiuką tokį trumpą su aukštu kakliulu užsivelku. Žiemą dar treninginėmis kelnėmis planuoju ant viršaus autis ir nusipirkau trumpą, lengvą, vėjo neperpučiamą ir lietaus neperlijamą striukytę su kapišonu(beja pirkau padėvėtuose, nes parduotuvėje už panašią pagailėjau kelis šimtus mokėti tongue.gif ).

Linkiu sveikti ligoniukėms 4u.gif  - kažkaip jų pastaruoju metu labai daug unsure.gif

Svarbiausia, kad yra pojutis kiek yra gerai ir tai nekelia diskomforto. Pradejau sportuoti del fizines formos pagerinimo ir sveikatos - poreikis didinti atstumus ir tempus atsirado tik po kazkiek laiko.
Bet grazejancios formos labai dziugina thumbup.gif . Kas keisciausia, vizualiai labiau matosi ant ranku, nei ant koju. Jauciasi, aisku, kojytes labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2009 09 17, 12:25)
Svarbiausia, kad yra pojutis kiek yra gerai ir tai nekelia diskomforto. Pradejau sportuoti del fizines formos pagerinimo ir sveikatos - poreikis didinti atstumus ir tempus atsirado tik po kazkiek laiko.
Bet grazejancios formos labai dziugina  thumbup.gif . Kas keisciausia, vizualiai labiau matosi ant ranku, nei ant koju. Jauciasi, aisku, kojytes labiau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aga.. lauksiu algos ir varysiu ieskoti kazko siltesnio. Nes jau noreciau noreciau..
Kaklas siai dienai mano aukstas, su uztrauktuku, bet per galva, tai kol nesusilusi uzsitempiu iki nosies. poto tik jau atsilaisvinu. O va kelniu noriu .. g.gif ir striukytes noriu! g.gif et tie norai.......

gerai kad nors kedukus naujus turiu. tai net malonu begioti 4u.gif
Atsakyti
Labutis, vakar pasidariau sau tinginio dieną, tačiau šiandien vėl kibsiu vakarop į sportus 4u.gif Dar sumąsčiau tokį dalyką, turiu tokias masažines kelnaites „Solidea” iki kelių, kurias reikia nešiot norint sumažint celiulitą ir riebalus (iš mamos pasiskolinau, nors nei vienai nėra tokios problemos lotuliukas.gif ) bet sako, kad ir skysčiai užsilaikę tada geriau pasišalina, tai bandysiu bėgioti su jomis biggrin.gif
Atsakyti