Merginos, kaip aš jums visos pavydžiu, kaip aš norėčiau pabėgioti.. O čia - bac - peršalimas...

QUOTE(Kaktusė @ 2009 09 17, 18:26)
Merginos, kaip aš jums visos pavydžiu, kaip aš norėčiau pabėgioti.. O čia - bac - peršalimas... 

Palauk būtinai kol išgysi, nes paskui toookią ligą gali pasigaut

O į temą - 2,8 km

QUOTE(Kaktusė @ 2009 09 17, 18:26)

Taip kaktusiuk, būtina išsveikti iki galo

QUOTE(ernesin @ 2009 09 17, 19:49)
Taip kaktusiuk, būtina išsveikti iki galo
Pasilepink savaitgalį, o jau pirmadienį žiūrėk gal ir galėsi išbėgti į trasą 

Labai tikiuosi, tik bijau, kad kol pasveiksiu, ir orai pablogės..

jau laukiu rytojaus ankstyvo ryto.. opapa i batukus ir pirmyn

QUOTE(vasaree @ 2009 09 17, 22:55)
na tai prabegai?

pabegau! isvariau su dideliu ryztu, bet gavosi idomiai. kadangi sia saviate laikausi grieztos dietos, tai jauciu kaip mano jegos senka su kiekvienu metru. na bet turiu iskest
siandien iveikta 3.5 tik truputi leciau. 25min. + prie ir po visokie tempimai, ir atsilenkimu 3serijos po 30+kiek eina

siandien iveikta 3.5 tik truputi leciau. 25min. + prie ir po visokie tempimai, ir atsilenkimu 3serijos po 30+kiek eina
Labukas,
As taip pat noreciau prisijungti prie jusu. Pradejau begiot nuo pirmadienio
ir taip kas antra dienele vakarais

As taip pat noreciau prisijungti prie jusu. Pradejau begiot nuo pirmadienio

Savaitgalio proga - vėl 2,8 kilometro

As tai siandien iki miskelio nubegau (justiniskes)
ir dar siaip ne tai 5 ratus mokyklos stadione is saves isspaudziau, ryt tikriausiai kartosiu sia linksma programele

Sveikos merginos 
Manau ir as rimtai uzsiimsiu su tuo begiojimu
Kol kas sportuoju namuose, nes esu ne lietuvelej, ir kitokiu salygu pas mane nera, viena karta buvau isbegus pabegiot, bet aplinkuj vien kalnai, o i juos tikrai uzbegt daug istvermes ir geju reikia
Siandien va begsiu irgi, bet pasirinkau kita kelia, begsiu nuokalne, tik va gryzt bus sunkoka
tai va, bet rasau cia ne tam kad pasakot savo istorijas o turiu viena ideja
Siandien masciau masciau ir sumasciau
Labai nemegstu begiot viena
Puse "begiojanciu" draugiu isvykusios
Todel turiu viena pasiulyma
Gal ir keistai ar dar kaip nors nuskambes, bet gal reiktu mums suburt keliu mergaiciu grupele , savaitgaliniams pasilakstymams, kadangi savaites dienom manau man nelabai iseis
Grystu jau uz savaites, tad begiot pradet galeciau uz 2 savaiteliu
Kaip manot?

Manau ir as rimtai uzsiimsiu su tuo begiojimu

Kol kas sportuoju namuose, nes esu ne lietuvelej, ir kitokiu salygu pas mane nera, viena karta buvau isbegus pabegiot, bet aplinkuj vien kalnai, o i juos tikrai uzbegt daug istvermes ir geju reikia

Siandien va begsiu irgi, bet pasirinkau kita kelia, begsiu nuokalne, tik va gryzt bus sunkoka

tai va, bet rasau cia ne tam kad pasakot savo istorijas o turiu viena ideja

Siandien masciau masciau ir sumasciau

Grystu jau uz savaites, tad begiot pradet galeciau uz 2 savaiteliu

Kaip manot?