Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

QUOTE(linnn @ 2009 09 28, 08:55)
žinok, aš aną savaitę jau ir stresą dėl to apturėjau, tai nuo antradienio nebėgiojau, bet šiandien išsiruošiau, nors ir su baime.
bėk Laisvės alėja smile.gif

jezau ta laisves aleja dar baisiau smile.gif
pas mus ten isvis ismirus ta laisve, saugiau jau tada azuolyne jausciaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 09 28, 11:30)
pas mus ten isvis ismirus ta laisve, saugiau jau tada azuolyne jausciaus  lotuliukas.gif

Begioju tokioj vietoj, kad saugumo klausimas niekada nebuvo iskiles - iki 2 savaites atgal... Begu sau savo "marsrutu" - tvarkingai, saligatviu, salia dviracio tako. Pradzioj net neatkreipiau demesio, kad salia masina vaziuoja... Nu ne visai salia - pavaziuoja kelis simtus metru, sustoja su avariniu, as pribegu - pavaziuoja vel toliau... Taip ir likau nesupratus - nelabai jauku pasidare blink.gif . Privalumas - kur kas greiciau parbegau ir net nepajutau tongue.gif , o kaimyne juokesi, kad gal siaip uzkalbtinti norejo. Nu bet ka as zinau...
Tai jau dabar, kai sutemsta, visai nejauku...

Beje, nusipirkau as tuos svarelius ant rankos riesu - jausmas idomus, begti sunkiau, raumenukai is karto jauciasi. Kol kas tik 2 dienas bandziau, bet (gal daugiau psichologiskai) - man lyg ir matosi skirtumas ant ranku. Tik pazistamas treneris ispejo nepersistengti, kad per daug neislystu raumenukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 09 28, 11:30)
pas mus ten isvis ismirus ta laisve, saugiau jau tada azuolyne jausciaus  lotuliukas.gif

laisvės alėja yra filmuojama, ir jei bėgsi apie 6val ryte, tai susimatysim mirksiukas.gif . Beja, šiandien ten bėgiojo dar vienas bachūriukas, o žmonių einančių į darbą irgi buvo
Atsakyti
ne man laisves aleja tolokai
ryte patingejau siand begti, manau siand begsiu apie 19val stadione ax.gif
Atsakyti
o kokiam čia tu stadione begioji.
Atsakyti
:salia manes mokykla yra, tai mokyklos:)
nors ir azuolynas yra, ten aisku fainiau begiot,tai diena begu i azuolyna arba kariu kapinese smile.gif o i vakara i stadika smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
aišku, nes kol buvo rytais šviesu, tai aš irgi lipdavau į kalną ir ąžuolyne bėgiodavau, bet dabar tai tamsu ir baisu Vytauto laiptais lipti. Nors šiaip laiptai tai apšviesti, bet vistiek labai nejaukūs. Aš dabar tik savaitgaliais į ąžuolyną einu, o darbo dienom į laisvę
Atsakyti
Sveikutes,

Na man niekaip nepavyksta vis isbegti, uzgriuvo mus ligos, tai vaikai su vyru pries aky, tai as pati doh.gif , ir dabar sedziu namie su dicki, o taip jau noretusi vel pakrutet doh.gif

QUOTE(dovile11 @ 2009 09 19, 22:20)
As tai siandien iki miskelio nubegau (justiniskes)  biggrin.gif  ir dar siaip ne tai 5 ratus mokyklos stadione is saves isspaudziau, ryt tikriausiai kartosiu sia linksma programele  g.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif o tai mes beveik kaimynes ko gero, as ir tame stadione begioju, tikas virsuliskese gyvenu, tai nubegu pamiske iki stadiono, o poto kokius 10 ratuku apsuku.
Beje, visada begioju rytais, man vakarais kazkaip neprasta jau buna.
Atsakyti
siand begau azluolynu ,tik ka gryzau
jau temsta tai nejauku biggrin.gif prabegau siandien tik 22min (tai manau kokius 3.8-4km),
nuo kitos savaites grysiu atgal i sporto sale, nes jau salta begiot.
man siand net ausis perpute, dabar sedziu skauda (nors begioju ausinuka klausydama lotuliukas.gif ), arba reik nusipirkti tas tokias ausines pukines smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Ech, apsileidau šią savaitę, nes sirgau baisiai, tai neišėjo pabėgiot.. unsure.gif Bet vat šiandien dar pilvą skaudą šiek tiek, bet nuo rytojaus jau vėl pradedu savo bėgiojimus, nes jau pykstu ant savęs, kad taip apleidau sportą. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Aprimo begikiu diskusijos smile.gif. Buvau pasiryzusi bent iki spalio pabaigos lauke begioti, bet orai kokie.... verysad.gif
Nuo sios savaites "kraustausi" i sporto kluba koki ant begimo takelio... Kur kas mieliau lauke, bet... blush2.gif nors tiek smile.gif
Atsakyti
velniava, o ne orai doh.gif atsikeliu, o uz lango uraganai ir lietus kaip is kibiro. net nupurto slapias misko keliukas.. zinau kad po 2ieju tokiu palaksTYMU viskas ligos patale pasibaigtu. o taip nesinori i kluba kur kruva zmoniu ir reikia ieskoti laisvo takelio doh.gif
Atsakyti