Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

o aš tai pasiryžusi lauke bėgti. Šiandien irgi būčiau ėjus, bet į darbą labai anksti reikėjo, tai tik todėl. O ryt jau eisiu. Tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat stadione bėgioju ir kol turėsiu galimybes nemesiu, prisirengiu šilčiau, pirštines deduosi ir wuolia cool.gif
Atsakyti
kai lauke taip šlapia, drėgna, vėjuota ir šalta, labai labai labai sunku prisiversti išbėgti.. doh.gif bet išbėgus niekad nesigailiu smile.gif o kuo šalčiau, tuo ilgiau bėgti reikia kad normaliai sušiltum thumbup.gif šiandien bėgau 42 min, grįžau šlapia ir iki ausų išsišiepus kad įveikiau tinguliuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2009 10 08, 16:59)
kai lauke taip šlapia, drėgna, vėjuota ir šalta, labai labai labai sunku prisiversti išbėgti..  doh.gif  bet išbėgus niekad nesigailiu  smile.gif o kuo šalčiau, tuo ilgiau bėgti reikia kad normaliai sušiltum  thumbup.gif šiandien bėgau 42 min, grįžau šlapia ir iki ausų išsišiepus kad įveikiau tinguliuką  ax.gif

Šaunuolė 4u.gif Aš neišdrįsau šiandieną ax.gif
Atsakyti
O gal yra cia tokiu begiojanciu palei upe, t.y. salia Gelezinio Vilko gatves? ax.gif
Atsakyti
negi jau niekas lauke nebebėgioja? unsure.gif aš šiandien apsukau miške 40min ratuką biggrin.gif thumbup.gif savijauta liux!
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2009 10 26, 16:27)
negi jau niekas lauke nebebėgioja?  unsure.gif  aš šiandien apsukau miške 40min ratuką  biggrin.gif  thumbup.gif  savijauta liux!

Norėčiau, bet bijau susirgti, nors taip svajojau kaip žiemą bėgiosiu blush2.gif
Atsakyti
šiandien rytas buvo toks šiltas, kad neprasibegt būtų nuodėmė tongue.gif tik, kad teko skubėt į darbelį, todėl nubėgau tik 45min. wink.gif bet vistiek manau geriau nei nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj šaunuolės jūs. bigsmile.gif Aš taip norėčiau savaitgaliais išbėgti, bet neapsimoka pirktis man žieminės aprangos dėl savaitgalių. g.gif Reikės ryt gal ko pigesnio pasieškoti.
Atsakyti
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2009 10 26, 23:39)
šiandien rytas buvo toks šiltas, kad neprasibegt būtų nuodėmė  tongue.gif  tik, kad teko skubėt į darbelį, todėl nubėgau tik 45min.    wink.gif  bet vistiek manau geriau nei nieko  mirksiukas.gif

Startuosiu ir aš šįryt, tikrai nuodėmė tokiu nešaltu oru esant galimybei tai praleisti tongue.gif
Atsakyti
o man vat tokiu oru pats tas bėgioti . nes vasarą man per karšta...
šiandien bėgau stadione. apibėgau 8 ratus , tai gaunasi 2 km . bet taip pavargau , jog paskutinį per prievartą apibėgau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien aštuonis apibėgau, bet po dvidešimties dienų pertraukos kojos kaip sustabarėją buvo doh.gif
Atsakyti