Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

o man pertrauka buvo nuo vasaros prad=ios iki vakar dienos doh.gif taip buvau apsileidus , jog gėda už save schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2009 10 27, 17:41)
o man pertrauka buvo nuo vasaros prad=ios iki vakar dienos  doh.gif  taip buvau apsileidus , jog gėda už save  schmoll.gif

Kokiame stadione bėgioji, gal aš ten su tavimi šiandien sukau ratus? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
kad as is šiaulių , tu matau iš sostinės. tad be šansų , nors norėčiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2009 10 27, 20:25)
kad as is šiaulių , tu matau iš sostinės. tad be šansų , nors norėčiau  thumbup.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kokios jūs šaunuolės bėgiojančios, o aš visą pavasarį ir vasarą bėgiojau, bet dabar niekaip neprisiverčiu, nes lyja, šlapia,šalta.
Atsakyti
QUOTE(daina 1 @ 2009 10 28, 00:07)
Kokios jūs šaunuolės bėgiojančios, o aš visą pavasarį ir vasarą bėgiojau, bet dabar niekaip neprisiverčiu, nes lyja, šlapia,šalta.

O aš šiandien vėl ruošiuosi bėgti, nes patiko man vakar thumbup.gif
Atsakyti
man siandien pertrauka, nes jei per prievarta begsiu , zinau , kad po keliu dienu isviso nebesinores begti . drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip sako mano ištisus metus bėgiojanti mama, nėra bėgimui netinkamo metų laiko, yra tik netinkama apranga biggrin.gif aš dar kol kas bėgioju, bet mąstau ar neišėjus nuo kokio lapkričio vidurio "žiemos" atostogų ir pailsėt nuo bėgiojimų blush2.gif
Atsakyti
ne ne ne . jokių atostogų , nes po to vėl viską iš naujo teks pradėt . žinok yra taip jog geriau visą laiką bėgioti nors 1 kartą į savaitę, negu kasdien , tačiau tik kokį mėnesį . mirksiukas.gif
P.S. šiandien vėl nubėgau 2 km. galėjau ir daugiau , nes nebuvau labai pavargusi , tačiau galvoju , jog pirma turiu įprasti prie 2 km , o tada po biškį didinti krūvį smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2009 10 29, 12:02)
ne ne ne . jokių atostogų , nes po to vėl viską iš naujo teks pradėt . žinok yra taip jog geriau visą laiką bėgioti nors 1 kartą į savaitę, negu kasdien , tačiau tik kokį mėnesį .  mirksiukas.gif
P.S. šiandien vėl nubėgau 2 km.  galėjau ir daugiau , nes nebuvau labai pavargusi , tačiau galvoju , jog pirma turiu įprasti prie 2 km , o tada po biškį didinti krūvį  smartass.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi stengiuosi šią žiemą laikytis tokio principo smile.gif
Atsakyti
žiemą aš bėgiosiu savaitgaliais . nes niekaip neatrasčiau daugiau laiko verysad.gif nu gal kokį kartą vakare išbėgsiu , bet kažin , nes greitai temsta , tai baisu bėgioti bus blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Gal yra bėgiojančių Panemunės Šile?
Atsakyti