Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

QUOTE(linnn @ 2010 03 24, 12:57)
Aš bėgioju rytai, po 6valandos. Tai juk pliusas jau, pats tas oras bėgimui.

na, reiks ir man jau kojas mankstint ir i trasa ax.gif tik galvoju, ka rengtis, striukyte ar tik kokio bliuzoniuko pakanka g.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 03 24, 13:05)
Aš vakar eidama miegoti jau galvojau gal šiandien pradėti bėgiojimo sezoną, bet po to pagalvojau, kad ryte apie 0 laipsnių tik tebūna, tai dar palauksiu, nenorėčiau susirgti rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kauno centre šiandien buvo +4 6:15val. ryto. Dabar vėsiau nei ryte.

Pas mane specialūs bėgiojimo rūbai, tai jie ploni ir lengvi, o šiaip, tai patariu neprisirengti per daug. Esmė - su kepure, ir kad kaklas nebūtų nuogas. Piršinės, kad rankos neparaustų.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 03 24, 13:17)
Kauno centre šiandien buvo +4 6:15val. ryto. Dabar vėsiau nei ryte.

Pas mane specialūs bėgiojimo rūbai, tai jie ploni ir lengvi, o šiaip, tai patariu neprisirengti per daug. Esmė - su kepure, ir kad kaklas nebūtų nuogas. Piršinės, kad rankos neparaustų.

Linnn, Šaunuolė!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Viskas! Ryt anksčiau lipsiu iš lovos tongue.gif . Kiek galima to šiltesnio oro laukti?
Atsakyti
Oi ačiū blush2.gif
Tik reiktų išmokti anksčiau eiti gulti, nes sunku atsikelti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 03 24, 19:30)
Oi ačiū blush2.gif
Tik reiktų išmokti anksčiau eiti gulti, nes sunku atsikelti biggrin.gif

o kiek laiko begiojat? ax.gif
Atsakyti
tai darbo dienomis iki pusvalandžio. Savaitgaliais ir ilgiau, o jei tingiu biggrin.gif , tai iki pusvalandžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 24 kovo 2010 - 18:02
Nori nenori tenka pratintis keltis anksčiau - juk jau vasaros laiko perstatymas ant nosies smile.gif. O šiandien - tikra bėgimo sezono pradžia. Gėris thumbup.gif
Atsakyti
šiandien jau net per karšta bėgiojimui . iškarto sukaitau . doh.gif nors, iš tiesų, laaabai šaunus oras thumbup.gif
Atsakyti
Vakar nuostabus orelis buvo bigsmile.gif Pirmą kart išbėgau,aišku ištvermės trūksta,bet viskam savas laikas.Šiandien skauda raumenukus taip maloniai.Jei saulyte vakarop išlįs tai bėgsim vėl thumbup.gif
Atsakyti
na ką, prisidėsiu ir aš prie jūsų, sportininkės drinks_cheers.gif nuo kitos savaitės pradėsiu bėgiojimo sezoną (tik dar aprangą reiks susirasti). netoli namų yra parkelis, taip kad šoksiu į kedus ir pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aš irgi užvakar pradėjau savo bėgiojimo sezoną - jausmelis nerealus thumbup.gif
Bet antra diena kaip skauda raumenukus, tikiuosi jau ryt vėl galėsiu lėkt su vėjeliu sunglasses2.gif
Atsakyti
sveikos,
praeita ketvirtadien iatidariau begiojimo sezona.... taip nerealiai patiko, kad ir pentadieni dar prasibegau, kojytes oi o iakip skaudejo setadieni, bet vakar jau jokio skausmo nebejauciau, taigi siandien vel begsiu... thumbup.gif fitness3.gif
Atsakyti