Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

Koks gėris toks oras - vakar taip maloniai prasibėgau. Tik teko sutrumpintą maršrutą bėgti - miškelio ruožas šlapias dar labai smile.gif.
Sveikinu visas su sezono pradžia ir žemai lenkiu galvą prieš tas, kurios bėgioti nenustojo ir žiemą thumbup.gif
Atsakyti
pasukus laikrodžius vėl ryte man per tamsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Paskui labai jau į darbą vėluoju. Pirežastis: bėgimas ryte. Pateisinama g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 03 29, 13:34)
pasukus laikrodžius vėl ryte man per tamsu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Paskui labai jau į darbą vėluoju. Pirežastis: bėgimas ryte. Pateisinama g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kadangi bėgau vakar, tai nusprendžiau, kad ryte nesikelsiu anksčiau - tuo labiau, kad laikas pasuktas. Bet kai iš lovos išlipus pamačiau kaimyną grįžtantį po bėgimo 6.30, motyvacija iš kažkur atsirado ir šokau į kedus smile.gif
Atsakyti
turiu toki klausima, jai begiosiu kiekviena diena po pvz 15-20 min, bus kazkokiu tai pasiekimu, man pvz labai reikia po gimdimo nuo lemens lasinukus numest
Atsakyti
tikrai bus. Net ir nepakeitus gyvenimo būdo - bus.
Atsakyti
Nuo bėgiojimo, jei tai daroma nuolat, forma pradeda keistis gan greitai smile.gif
Atsakyti
tai jau tikra tiesa..nuo begiojimo riebaliukai tirpsta nuo visur clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
as vakar pries savo begima uzsidejau sirdies ritmo monitoriu, is idomumo paziuret kiek ten tu kaloriju susidegins. taigis per 30minuciu sudeginau 305kcal smile.gif
o mano 'begimas' susideda is:
**3.5min nueiti iki stadiono, tiek pat pareiti, is viso apie 7min;
**stadione lengvai pabegineju 3minutes apsilimui;
**tada mano sprintukai apie 100metru x 10kartu, apie 20sek kiekvienas, is viso 200sek arba 3min 20sec begimo;
**pakeliui namo yra toks kalnelis tai dar vienas sprintukas gaunasi kokia 10sec i ta kalneli smile.gif
** visa kita yra ejimas nuo finiso linijos atgal link starto, ir keli pasitampymai.

taigis suma sumarum as realiai begu apie 6:30 min biggrin.gif nieko sau begike! bet taip kazkur kas antra diena; sian pasisveriau po ~ 2savaiciu tokio sporto ir -0.8kg! nemazinant maisto porciju, liux!
Atsakyti
as ir noriu begti, bet vakare, na kai dar nera tamsu. Salia mano namu yra stadionas, bet ten pilna mamu su vezimeliais, tai kazkaip man nedrasu begti salia, tai taip ir nepasiryztu pradeti lakstyt unsure.gif
Atsakyti
Va man tai nedrąsu bėgti tik šalia didelių palaidų šunų, kurių parke daug būna. Ir nesvarbu, kad šeimininkai šalia.

O šiaip - sportuojantis žmogus - gražus žmogus, tai tu bėk ir galvok, kaip visi tavim gėrisi biggrin.gif . Ir galvoja: man irgi reikia sekti jos pavyzdžiu 4u.gif
Atsakyti
Labas Visoms wink.gif
Siandien prasukau savo pirmuosius ratus siais metais stadione.
Oras nuostabus, uzsidejau ausines , buvo thumbup.gif su muzika is tiesu daug linksmiau .. kaip pirmam kartui bagiojimo gavosi 30minuciu. 2 pertraukos ejimui sparčiam.
tikiuosi padailinsiu formas po žiemužės. grizau slapia, palindau po dusu, prisidariau salotu su lasisa ir griebiausi mokslu.
P.S. stadione daug sunu fekaliju gun_bandana.gif teho kaip po minu lauka varyt lotuliukas.gif
Sekmes visoms begiojancioms, rytais deje neprisiversciau. miegas man sventas reikalas
Atsakyti
o moterytes! sveikinu atidarius begiojimo sezona! smile.gif as siandien atidariau dviracio sezona, tad pagal grafika rytoj bus begimas! smile.gif oras tiesiog nuostabus, kad sedet namie ar plusti sporto saleje;) thumbup.gif
Atsakyti