Sveikinu visas su sezono pradžia ir žemai lenkiu galvą prieš tas, kurios bėgioti nenustojo ir žiemą
Koks gėris toks oras - vakar taip maloniai prasibėgau. Tik teko sutrumpintą maršrutą bėgti - miškelio ruožas šlapias dar labai
.
Sveikinu visas su sezono pradžia ir žemai lenkiu galvą prieš tas, kurios bėgioti nenustojo ir žiemą
pasukus laikrodžius vėl ryte man per tamsu
. Paskui labai jau į darbą vėluoju. Pirežastis: bėgimas ryte. Pateisinama
QUOTE(linnn @ 2010 03 29, 13:34)
pasukus laikrodžius vėl ryte man per tamsu
. Paskui labai jau į darbą vėluoju. Pirežastis: bėgimas ryte. Pateisinama

Kadangi bėgau vakar, tai nusprendžiau, kad ryte nesikelsiu anksčiau - tuo labiau, kad laikas pasuktas. Bet kai iš lovos išlipus pamačiau kaimyną grįžtantį po bėgimo 6.30, motyvacija iš kažkur atsirado ir šokau į kedus
turiu toki klausima, jai begiosiu kiekviena diena po pvz 15-20 min, bus kazkokiu tai pasiekimu, man pvz labai reikia po gimdimo nuo lemens lasinukus numest
tikrai bus. Net ir nepakeitus gyvenimo būdo - bus.
Nuo bėgiojimo, jei tai daroma nuolat, forma pradeda keistis gan greitai
tai jau tikra tiesa..nuo begiojimo riebaliukai tirpsta nuo visur
as vakar pries savo begima uzsidejau sirdies ritmo monitoriu, is idomumo paziuret kiek ten tu kaloriju susidegins. taigis per 30minuciu sudeginau 305kcal 
o mano 'begimas' susideda is:
**3.5min nueiti iki stadiono, tiek pat pareiti, is viso apie 7min;
**stadione lengvai pabegineju 3minutes apsilimui;
**tada mano sprintukai apie 100metru x 10kartu, apie 20sek kiekvienas, is viso 200sek arba 3min 20sec begimo;
**pakeliui namo yra toks kalnelis tai dar vienas sprintukas gaunasi kokia 10sec i ta kalneli
** visa kita yra ejimas nuo finiso linijos atgal link starto, ir keli pasitampymai.
taigis suma sumarum as realiai begu apie 6:30 min
nieko sau begike! bet taip kazkur kas antra diena; sian pasisveriau po ~ 2savaiciu tokio sporto ir -0.8kg! nemazinant maisto porciju, liux!
o mano 'begimas' susideda is:
**3.5min nueiti iki stadiono, tiek pat pareiti, is viso apie 7min;
**stadione lengvai pabegineju 3minutes apsilimui;
**tada mano sprintukai apie 100metru x 10kartu, apie 20sek kiekvienas, is viso 200sek arba 3min 20sec begimo;
**pakeliui namo yra toks kalnelis tai dar vienas sprintukas gaunasi kokia 10sec i ta kalneli
** visa kita yra ejimas nuo finiso linijos atgal link starto, ir keli pasitampymai.
taigis suma sumarum as realiai begu apie 6:30 min
as ir noriu begti, bet vakare, na kai dar nera tamsu. Salia mano namu yra stadionas, bet ten pilna mamu su vezimeliais, tai kazkaip man nedrasu begti salia, tai taip ir nepasiryztu pradeti lakstyt
Va man tai nedrąsu bėgti tik šalia didelių palaidų šunų, kurių parke daug būna. Ir nesvarbu, kad šeimininkai šalia.
O šiaip - sportuojantis žmogus - gražus žmogus, tai tu bėk ir galvok, kaip visi tavim gėrisi
. Ir galvoja: man irgi reikia sekti jos pavyzdžiu
O šiaip - sportuojantis žmogus - gražus žmogus, tai tu bėk ir galvok, kaip visi tavim gėrisi
Labas Visoms
Siandien prasukau savo pirmuosius ratus siais metais stadione.
Oras nuostabus, uzsidejau ausines , buvo
su muzika is tiesu daug linksmiau .. kaip pirmam kartui bagiojimo gavosi 30minuciu. 2 pertraukos ejimui sparčiam.
tikiuosi padailinsiu formas po žiemužės. grizau slapia, palindau po dusu, prisidariau salotu su lasisa ir griebiausi mokslu.
P.S. stadione daug sunu fekaliju
teho kaip po minu lauka varyt
Sekmes visoms begiojancioms, rytais deje neprisiversciau. miegas man sventas reikalas
Siandien prasukau savo pirmuosius ratus siais metais stadione.
Oras nuostabus, uzsidejau ausines , buvo
tikiuosi padailinsiu formas po žiemužės. grizau slapia, palindau po dusu, prisidariau salotu su lasisa ir griebiausi mokslu.
P.S. stadione daug sunu fekaliju
Sekmes visoms begiojancioms, rytais deje neprisiversciau. miegas man sventas reikalas
o moterytes! sveikinu atidarius begiojimo sezona!
as siandien atidariau dviracio sezona, tad pagal grafika rytoj bus begimas!
oras tiesiog nuostabus, kad sedet namie ar plusti sporto saleje;)