Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

Sveikos aš taip pat pradėjau bėgiojmo sezoną nuo sekmadienio smile.gif deja dar 20 min nepasiekiau, bet manau ryt bandysiu išbėgti:)
Ar jus vakare, po sporto ką nors valgote? nes aš kaip ir be vakarienės o katik po sporto tai nežinau ar ką galėčiau vėliau suvalgyti ar geriau nereikia? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jullyte: 31 kovo 2010 - 16:19
suvalgyk ka nors lengvo baltymingo, pvz liesos varskytes.
Atsakyti
O aš tai galvoju, kad suvalgyk normalią vakarienę. Juk dabar tik 17:30, paskui dar išalksi labai iki vakaro. Aišku, jei eini anksti miegoti, tai viena, o jei mėgsti naktinėti - tai manau drąsiai gali valgyti savo normalią vakarienę.

aišku, čia aš grynai pagal save. Nes man, jei pavalgyčiau anksti labai, o miegoti einu po 12val., tai gresia prisivalgymas prieš miegą sad.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už patarimus:) bet ar iškarto po sporto galima valgyti? nes sportavau prieš pusvalandįsmile.gif
Atsakyti
Galima smile.gif. Iš karto, netgi mažiau laiko praėjus, suvalgius kelias vynuoges, mandariną ar kitokį vaisių - neįtikėtinas energijos antplūdis wink.gif. O tokiu metu normali vakarienė tikrai nepakenks.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Ketinu ir as nuo rytojaus pradet begiot. Reik stiprint tiek dvasine, tiek fizine busena ax.gif Motyvacijos turiu prisikaupus pradet po daugelio metu, bet kad jii neisblestu blush2.gif Ryt ryte soku i kedus ir i parkeli assa.gif
Klausimelis ax.gif O jus begiojat blogu oru? Na kai lietus lyja, ar didelis vejas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sasha_09 @ 2010 03 31, 18:33)
Laba 4u.gif
Ketinu ir as nuo rytojaus pradet begiot. Reik stiprint tiek dvasine, tiek fizine busena  ax.gif Motyvacijos turiu prisikaupus pradet po daugelio metu, bet kad jii neisblestu  blush2.gif Ryt ryte soku i kedus ir i parkeli  assa.gif
Klausimelis  ax.gif  O jus begiojat blogu oru? Na kai lietus lyja, ar didelis vejas? blush2.gif

Sveika prisjungusi 4u.gif

Tarkim aš tai ne, man diskomfortas bėgti kai lyja, bet kai kurios ir nepalankiu oru bėgioja smile.gif
Atsakyti
Man didesnis diskomfortas bėgti, kai pučia labai stiprus vėjas. Sunku labai biggrin.gif . O vasarą, tai netgi labai patinka kai lyja. Tik aišku ne tai, kad žiauriai pliaupia ir specialiai todėl eini bėgioti. Bet per lietų man smagu bėgti.
Atsakyti
Sveikos, Bėgikės smile.gif
Nu vakar buvo toks nerealus oras bėgimui. Nors neturėjau laiko ilgiau prasibėgti, bet vis tiek grįžus namo vakare įšokau į kedus ir trumpesnę distanciją didesniu greičiu prabėgau - 15 min užtrukau. Efektas buvo kaip po geros valandos bėgimo, nes nedažnai greitai bėgioju smile.gif.
Atsakyti
O šiandien pas mus lyja verysad.gif ir kaip pabėgiot doh.gif
Atsakyti
As zadejau ryte prasibegt, bet oras irgi nelepino, tai va dabar saule islindo, tai vakarop begsiu, o ir drauge prisisnekinau i kompanija biggrin.gif Nors as labiau linkusi ryte begiot, bet nenoriu nutest rytojui, nes bijau, kad taip ir pradet bus sunku... vis ryt ir ryt doh.gif
Atsakyti
Na aš tai jau gan senai bėgioju, man tai patinka pats bėgimas, o dar tuo pačiu ir nauda sau darau smile.gif Bėgu po 45min kokius tris kart į savaitę.
Atsakyti