Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

mano medutis su žele gabaliukais,ale kaktusas hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
As irgi uzikreciau "Zebro" manija blush2.gif Vakarienei vakar issikepiau... 26 cm cm skardoje, gavosi thumbup.gif tik va neturiu ka rodyt, fotikas sugedes blush2.gif

bet trumpai tariant - geras reikalas, ir skanus, ir grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 28, 14:05)
O kaip skonis  bigsmile.gif ?

Nu kaip Rugiagele sako, su pienu, tai liuks, bet man gerai ir vienas lenda blush2.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 28, 14:18)

Vakar maciau, kaip per IKI susitikime virtuveje laida rode, kaip gamino zebra, bet pacio svarbiausio ir neparode, kaip suzebruot ta pyraga. Zodziu sudirbo recepta biggrin.gif

Jau tau tai nereikia zebravomo meno mokytis, kad tik gautus visoms taip thumbup.gif

QUOTE(mmergyte @ 2009 10 28, 15:31)
bent jau dryziai matosi lotuliukas.gif

lens.gif lens.gif lens.gif

smile.gif+2009 10 28, 15:46-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 10 28, 15:46)
Aš irgi vakar bandžiau Zebrą  blush2.gif gavosi šiek tiek mutantas - nei Zebras, nei kupranugaris, bet manau geriau nei toj laidoj, ir aš sakiau jau geriau Rugiagėlė būtų ten ėjus, tikrai nepavyko tai merginai.
Plyšo viršus, nes mano orkaitė laaabai karšta ir jei tik nenuimu karščio visi biskvitai plyšta. Šiuo atveju nuėmiau - 15, reikėjo dar 10 nuimt.

Graziai iskilo thumbup.gif , as irgi nenustyguoju niekaip orkaites doh.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 10 28, 15:59)
užuodžiu plintant zebro virusą bigsmile.gif

Tai va, kad cia sunku su tais virusais, negali uzeit nei su marle ant nosies, niekas nepadeda lotuliukas.gif

Atsakyti
Ir kai apie save raso ta moteris, tai raso daro patieklaus taip, kad jie vienetiniai gautusi... na nieko sau vienetiniai, kai zebru pilnas internetas g.gif
Atsakyti
rugiagele, tik nepyk, bet jau taip žvengiu, kad net ašarom apsipyliau... pamačiau tavo paraše tą babcę kur sienas ramsto ir greta "mano hobi" user posted image oj... negaliu user posted image

adriu, žavingas kaktusiukas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 10 28, 15:43)
rugiagele, tik nepyk, bet jau taip žvengiu, kad net ašarom apsipyliau... pamačiau tavo paraše tą babcę kur sienas ramsto ir greta "mano hobi" user posted image oj... negaliu user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar tik daejo, kad gaunasi taip, kad mano hobi uzniestet lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

foto tai ne vakarykste,ale toks pat vaizdas,negi fotkint doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 10 28, 16:14)

foto tai ne vakarykste,ale toks pat vaizdas,negi fotkint doh.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif nestuke.gif

Tai moteriai reiktu ikelt i IKI svetaine nuorodele SM su zebrais biggrin.gif
Atsakyti
zėbrų manija užėjo thumbup.gif skanuliai essen.gif
Atsakyti
Adriu, vos spėjau pamatyt Tavo kaktusus, ale Tu kaip greit susisukai bigsmile.gif aš prie Rugiagėlės babcės jau pripratau, bet prie Adriu kaspinuočio negaliu susilaikyt, Jūs pamatytumėt kokio smulkumo moterytė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 10 28, 16:43)

oi negaliu pilva skauda nuo juoko lotuliukas.gif as tik pamatau rugiageles parasa ir prapliumpu juoku, o dar jus cia su tais zebrais, kiba ir man reiks isbandyt blink.gif
Pasizebrinsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 28, 18:45)
Adriu, vos spėjau pamatyt Tavo kaktusus, ale Tu kaip greit susisukai  bigsmile.gif  aš prie Rugiagėlės babcės jau pripratau, bet prie Adriu kaspinuočio negaliu susilaikyt, Jūs pamatytumėt kokio smulkumo moterytė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

čia ale kaktusai lotuliukas.gif ,lakštelius turėjau,liko tik sutept.o rafaelo ryt laukia rolleyes.gif
nu jo smulkumo irnesakyk.gif gelbejimo ratų nematei hihihi.gif ni kaspiniuotis nebėpadeda doh.gif
Atsakyti