Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

Aš irgi pasidaviau "zebromanijai" šią savaitę tongue.gif Ką tik ištraukiau iš orkaitės pagal mmergytes receptą , prapjoviau tuoj pat , nes labai rūpėjo. Viskas puikiai pavyko, susizebravo gražiai, tik su kuprele gavosi. Va toks:
user posted image

O prieš pora dienų kepiau su limonadu, gavosi laabai aukštas, kai supyliau į formą (24 cm) buvo beveik iki viršaus, o iškepęs kaip aukštokas tortas. Beje iškepė labai lygus, be jokios kuprelės, susizebravo tobulai, bet foto nepadariau doh.gif , dukrytei į darželį įdėjau. bet kepė jis man 1.30 val. Po pusvalandžio pradėjo viršus greit ruduot, tai uždengiau folija ir taip baigiau kept.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexi: 29 spalio 2009 - 16:35
QUOTE(Alexi @ 2009 10 29, 16:27)
Aš irgi pasidaviau "zebromanijai" šią savaitę tongue.gif  Ką tik ištraukiau iš orkaitės pagal mmergytes receptą , prapjoviau tuoj pat , nes labai rūpėjo. Viskas puikiai pavyko, susizebravo gražiai, tik su kuprele gavosi. Va toks:
user posted image

O prieš pora dienų kepiau su limonadu, gavosi laabai aukštas, kai supyliau į formą (24 cm) buvo beveik iki viršaus, o iškepęs kaip aukštokas tortas. Beje iškepė labai lygus, be jokios kuprelės, susizebravo tobulai, bet foto nepadariau doh.gif , dukrytei į darželį įdėjau. bet kepė jis man 1.30 val. Po pusvalandžio pradėjo viršus greit ruduot, tai uždengiau folija ir taip baigiau kept.

ne mano jis,ne mano,cia kazkieno receptas is sm lotuliukas.gif tai kad jei nesigaus,as lotuliukas.gif lotuliukas.gif nekalta
Atsakyti
sveikutės na įdedu ir aš savo pirmąjį tortą
vidus "Snikers" dengta pastilažu pagal cipciuką, gėlytės iš saldainių masės.
user posted image
Atsakyti
vaje koks tortukas tas dengimas kaip karaliska pagalvele labai liux thumbup.gif ir dar pirmas clap.gif clap.gif clap.gif

Klausimukas Del zebro o jai ipilciau vietoj limonado mineralinio kazi kaip butu noriu dabar issikepti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 10 29, 19:38)
vaje koks tortukas tas dengimas kaip karaliska pagalvele labai liux  thumbup.gif ir dar pirmas  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Klausimukas Del zebro o jai ipilciau vietoj limonado mineralinio kazi kaip butu noriu dabar issikepti  g.gif

tinka viskas kas gazuota
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2009 10 29, 20:57)
sveikutės na įdedu ir aš savo pirmąjį tortą

nuostabiai lengvai atrodo. Pūkutis toks wub.gif
Atsakyti
kutvela nu liuksiškas tortukas thumbup.gif Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos kepejelės kaip jus mane suerzinote su tais zebrais thumbup.gif neatsilaikysiu jaučiu kepsiu ir aš savaitgali jei gausis pasirodysiu o dabar pasirodysiu meduti puostas labai paprastai su žele
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziuzencija: 30 spalio 2009 - 12:03
Jetau, čia tiek grožiių pridėta .... bigsmile.gif bigsmile.gif leisite ir aš įmesiu ax.gif .....atbėga kaimynė ( 17 metų ) ,...." gelbėk teta , draugas su gėlėm atėjo , metai kai draugaujam , o aš nė torto neturiu "....ah ta jaunystė wub.gif , turėjau biskvituką , greit sutepiau su grietinėlę ir abrikosais ( biski likeriuko mestelėjau rolleyes.gif ) , gal nepasigers doh.gif .....va kas gavosi , mažiukas tik kaip lėkštutė iš po puodelio ( skersmuo ) .....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 30, 12:16)
Jetau, čia tiek grožiių pridėta .... bigsmile.gif  bigsmile.gif leisite ir aš įmesiu  ax.gif .....atbėga kaimynė ( 17 metų ) ,...."  gelbėk teta , draugas su gėlėm atėjo , metai kai draugaujam , o aš nė torto neturiu "....ah ta jaunystė  wub.gif , turėjau biskvituką , greit sutepiau su grietinėlę ir abrikosais ( biski likeriuko mestelėjau  rolleyes.gif  ) , gal nepasigers  doh.gif .....va kas gavosi , mažiukas tik kaip lėkštutė iš po puodelio ( skersmuo ) .....

Bet jau koks man mielas, Cipsiuk wub.gif
Atsakyti
Cipciuk, nu kur čia klaidžiojat su tokiais grožiais ne vietoj, žiedelis koks fainas bigsmile.gif
Atsakyti
cipciuk, tortas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti