Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

QUOTE(Olesta @ 2009 10 28, 18:45)
Adriu, vos spėjau pamatyt Tavo kaktusus, ale Tu kaip greit susisukai  bigsmile.gif  aš prie Rugiagėlės babcės jau pripratau, bet prie Adriu kaspinuočio negaliu susilaikyt, Jūs pamatytumėt kokio smulkumo moterytė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

va man tas kaspinuotis irgi nuotaika keliantis. Bet labiausiai tai prajokina tos sypseneles kr ranka musa ir juokias is kur jas gavot g.gif
Atsakyti
Na ka Zebro manija lotuliukas.gif cia maniskis, bet kaip matote klaida padaryta, kita kart jau zinosiu - kakavine tesla per klampi buvo, nusedo ji man i dugna doh.gif bet zebriukas patiko rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
O kur ieskoti zebro receptuko? Dekoju.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 10 28, 19:44)
Na ka Zebro manija  lotuliukas.gif cia maniskis, bet kaip matote klaida padaryta, kita kart jau zinosiu - kakavine tesla per klampi buvo, nusedo ji man i dugna  doh.gif bet zebriukas patiko  rolleyes.gif

tarp kitko,zebras labai dailus thumbup.gif

nusedo i dugna,nenusedo,bet i zebra bent panasus,o tas del,kurio ivyko siandien tokia kepimo manija,panasus i makaliose doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[attachmentid=187041]
Cia musu su dukryte siandieninis tortukas. Kazkas panasaus i Juodaji miska, tik truputi modifikuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 10 28, 20:44)

Na ka Zebro manija

Super thumbup.gif
Atsakyti
Klausimukas visoms Zebriukėms 4u.gif
Jūs visos kepėte zebrą, pagal rugiagėlės recepto nuorodą?
O tas Zebriukas šlapias gaunasi arne?Bent jau pagal nuotraukytes sprendžiu blush2.gif Gundausi ir aš kept essen.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2009 10 28, 18:56)
Klausimukas visoms Zebriukėms 4u.gif
Jūs visos kepėte zebrą, pagal rugiagėlės recepto nuorodą?
O tas Zebriukas šlapias gaunasi arne?Bent jau pagal nuotraukytes sprendžiu blush2.gif Gundausi ir aš kept essen.gif

na as jo nepavadinciau slapiu, man jis toks prie pienuko arba prie kavos mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuoroda, nuoroda, labai prasaaaau. nerandu niekaip. help.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2009 10 29, 00:50)
Nuoroda, nuoroda, labai prasaaaau. nerandu niekaip.  help.gif

Kelis psl atgal atverskite mirksiukas.gif
Berods 25 ar 26 psl yra nuoroda rugiageles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2009 10 28, 22:55)
Kelis psl atgal atverskite mirksiukas.gif
Berods 25 ar 26 psl yra nuoroda rugiageles 4u.gif

Širdingiausias ačiū. aciuks.gif
Atsakyti
laurinde,labai apetitnas tortas thumbup.gif
zebrą ir aš kažkada senai kepiau,bet skoniu mane tai nesužavėjo,man per sausas ax.gif
Atsakyti