Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

as tai zebra kepu be limonado,man gaunasi dregnas ax.gif

nezinau kieno cia receptas,bet va kepu pagal si:

Zebrinis pyragas 2

3 kiausinius suplakti su 1 stikline cukraus,dedam i mase 1 stikline grietines,1 arbat.sauksteli sodos,1 stikline miltu. Viska gerai ismaisom. Tada mase dalinam i 2 dalis. I viena dedam 3 saukstus kakavos,o i kita- 2-3 saukstus miltu. Pilam i kepimo forma po eiliui. Is pradziu viena balta mase,paskui-tamsia. Ir taip toliau. Ir kepam.
Skanaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 29 spalio 2009 - 08:10
o kiek laiko kepti?
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 10 29, 08:26)
o kiek laiko kepti?

kadangi recepta tik toki turiu tai kepu apie 170-180 laipsniu orkaitej,tol kol iskepa,paziuriu su pagaliuku blush2.gif
Atsakyti
aš taip pat pasidaviau zebromanijai biggrin.gif
user posted image
ale ir man sausokas gavosi g.gif
Atsakyti
jis toks ir yra, sausas, jis su pienu pats tas ax.gif
Atsakyti
maniskis tikrai nera sausas schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nu mergytės jūs ir pavarot biggrin.gif kiek daug fainučių zebriukų bigsmile.gif
Nu jau tikrai zebriukai išplito kaip virusas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 29, 11:48)
jis toks ir yra, sausas, jis su pienu pats tas  ax.gif

Olesta, o tai dar nepertepei jo kremais? Man atrodo, įspūdingas tortas gautųsi.. ax.gif
Atsakyti
kiek graziu zebriuku uzderejo wub.gif 4u.gif
cia turbut visas paveike ta lino laida g.gif biggrin.gif
pamaciusios nekoki vaizdeli,visos kaip irodyma kepa,kad galima simta kartu geriau iskept biggrin.gif wub.gif
saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 10 29, 10:23)
Olesta, o tai dar nepertepei jo kremais? Man atrodo, įspūdingas tortas gautųsi..  ax.gif

sakai aš kaip eksperimentatotrė tai jau turėjau taip pasielgt, nu ačiū už mintį, aš pagalvosiu apie tai, tik kada tai bepadaryt doh.gif laiko visai nebeužtenka niekam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 10 29, 09:12)

cia turbut visas paveike ta lino laida g.gif  biggrin.gif

ne, mane tai Rugiageles zebras paveike mirksiukas.gif biggrin.gif

o vat apie torta ir as pagalvojau, kad butu idomu pabandyt sutept g.gif
Atsakyti
As irgi pasidaviau Zebramanijai ir tik rugiageles suviliota thumbup.gif ,bet deja deja,iki zebriuko jam buvo labai toli,gavosi kakavinis keksas,keli dryziukai apacioje,o siaip visa mase ruda,o tikrai kakavines mases maziau buvo ir dejau du saukstus baltos ir maza sauksta rudos,nesuprantu ka ne taip padariau g.gif ,tiesa ir kepe jis man pusantros valandos,sutrukinejo visas virsus,iskepe,tik tada kai padariau 200 laipsniu karsti g.gif ,ka netaip dariau,pamokykit,kepsiu kol pavyks bent panasus i rugiageles 4u.gif
Atsakyti