QUOTE(mamkaa @ 2009 11 04, 16:25)
Tai pagal kuri kepti eziukai, sumasciau ir as tokiu iskepti, bet visai galva susisuko, tai pagal kuri kepti
Aš pernai kepiau pagal Cipciuko guminių meduolių receptuką - puikiai pavyko, viduj minkšti, labai skanūs, žodžiu rekomenduoju

jei turit baimių, kad degintas cukrus neištirpo galutinai - išeitis paprasta, ir man taip buvo, tai aš perkošiau visą skystą masę per sietelį ir baigtas kriukis
Urgita, kaip supratau ir kepė pagal daividijos receptą kur nuorodą įdėjai
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 05, 00:10)

.....mažna užeiti ? ....

.....napoleonas pagal
Asseni ..." iš vaikystės " ....turėtų būti pasakiškai skanus , nes liko trupinukų ir kremo , sumaišiau ir surijau kaip smakas

.....gal neišpeiks .....viskas kitka iš gryno ( neskiesto niekiom

) juodojo karūnos šokolado ....
Cipciuk, a jūs jau irgi pablūdot - tokį gražuolį torčiuką į pagyras padėjot

staigiai nešat į papuošimus. Jei jūs galvojat, kad papuošimų temoj tik dengtus ir dzibuotus tortus rodom, tai aš taip nežaidžiu, man ir trupinukais ir šokoladu puošti tortai begaliniai gražiai ir natūraliai atrodo

o jūsiškis netgi laaaaaaabai dailiai, kruopščiai ir skoningai papuoštas

Drugeliai - pasaka kokie gražūs
Raseliuke, laaaaabai dailus tortukas tavo

drąąąąsų drąąąąąsiausiai į papuošimus su tokiu kūriniu keliauji

rožytės, sakai, irgi iš plikytos tešlos

nieko sau kooookios gražios