Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

QUOTE(daividija @ 2009 11 05, 17:17)

Cia mano napoleonas,tortas mazas,apkroviau lapais doh.gif ,ziuriu nesamone,nurinkau,prapjoviau ir du gabalus suedziau irnesakyk.gif
taip man ir reikia...
user posted image

kastona irgi pati lipdei?
Atsakyti
Asseni tortas su vaisiais, puostas grietinele ir sokoladu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Man labai grazu wub.gif
Atsakyti
labai grazus visi tortukai 4u.gif saunuoles mergaites 4u.gif
turiu klausima, gal kuri esat issisaugojusi nuorodele i rafaelo recepta? na ta pati pirma, su nuotrauka, pjuviu.. man pries akis stovi tas postas, na bet niekaip nerandu. gal galit padeti jei turit kuri. jei neturit neieskokit, tiek to blush2.gif ax.gif siandien bandysiu, jei grazus gausis mazu pasigirsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 06, 06:21)
kastona irgi pati lipdei?

Aha,pati,nelabai koks gavosi,spygliukai tokie palinke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 11 06, 10:52)
labai grazus visi tortukai  4u.gif saunuoles mergaites  4u.gif
turiu klausima, gal kuri esat issisaugojusi nuorodele i rafaelo recepta? na ta pati pirma, su nuotrauka, pjuviu.. man pries akis stovi tas postas, na bet niekaip nerandu. gal galit padeti jei turit kuri. jei neturit neieskokit, tiek to  blush2.gif  ax.gif siandien bandysiu, jei grazus gausis mazu pasigirsiu  ax.gif

kai reikia receptuko, tai einam į saldumynus ir per paiešką arba per ctrl+f suvedi pavadinimą tortuko, ir turit receptuką Rafaello svajonė
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 06, 12:40)
kai reikia receptuko, tai einam į saldumynus ir per paiešką arba per ctrl+f suvedi pavadinimą tortuko, ir turit receptuką Rafaello svajonė

labai aciu 4u.gif va butent to ir ieskojau, bet niekaip neradau. naudojausi ta paieska kur buna puslapio apacioje. kita karta bandysiu kaip siulote, labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 11 05, 19:17)
jone,ir tu cia susikraustei??? nono.gif man labai garzus tavo tortas,tie zirniukai ir tie zuikiukai wub.gif

Cia mano napoleonas,tortas mazas,apkroviau lapais doh.gif ,ziuriu nesamone,nurinkau,prapjoviau ir du gabalus suedziau irnesakyk.gif
taip man ir reikia...
user posted image

Nesuprantu, kame čia aks negerai g.gif man viskas gerai thumbup.gif

QUOTE(pumpica @ 2009 11 06, 10:50)
Asseni tortas su vaisiais, puostas grietinele ir sokoladu smile.gif

user posted image

Labai tvarkingas ir dailus tortukas thumbup.gif

O man ta rafaelo svajone nesigavo, nu kažkas ten negerai buvo ir skonis nekoks, man tas tortas per rūgštus, nors sulaisčiau su tiek skysčio, kiek priklauso unsure.gif ir dar per šlapias kažkoks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 06 lapkričio 2009 - 12:11
monikute,a jau vakar ragavai? aš rafaelo sulaistau su šiek tiek daugiau kaip stikline ir su viena citrina-man viskas čiki būna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 06, 13:11)
O man ta rafaelo svajone nesigavo, nu kažkas ten negerai buvo ir skonis nekoks, man tas tortas per rūgštus, nors sulaisčiau su tiek skysčio, kiek priklauso  unsure.gif  ir dar  per šlapias kažkoks  unsure.gif

visi gyre, koks skanus koks lengvas, o tu emei ir isgazdinai blink.gif kepu kaip tik. neramu jau man. unsure.gif
zinau, kad ne i tema, bet mergaites, na paaiskinkit man jus sita vieta:

(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje

cia i torto forma itiesti popieriuka ir pilti? iskirpus popieriuka? patiest i popieriuka ant blekos, uzdeti forma ir pilti? neprilimpa prie krastu? g.gif tamsus miskas cia su manim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 11 06, 13:28)
visi gyre, koks skanus koks lengvas, o tu emei ir isgazdinai  blink.gif kepu kaip tik. neramu jau man.  unsure.gif
zinau, kad ne i tema, bet mergaites, na paaiskinkit man jus sita vieta:

(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje

cia i torto forma itiesti popieriuka ir pilti? iskirpus popieriuka? patiest i popieriuka ant blekos, uzdeti forma ir pilti? neprilimpa prie krastu?  g.gif tamsus miskas cia su manim  doh.gif

papuošimų tėmoj pažiūrėk-cipciukas su vaizdo madžiaga parodė kaip tą popierų įtiest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 11 06, 13:20)
monikute,a jau vakar ragavai? aš rafaelo sulaistau su šiek tiek daugiau kaip stikline ir su viena citrina-man viskas čiki būna rolleyes.gif

Ragavau vakar smile.gif

ssiimmaa tu nesigazdink, nes iš mano pažįstamų daug kas kepė, sakė super tortukas thumbup.gif ale gal aš nemėgstu tokio tipo tortų, tai man pasirodė neskanu g.gif na bet nepasakyčiau, kad pavadinimas atitinka tikrovę unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti