Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 05, 12:53)
Is kokios normos kepet lakstelius, ir kokio skersmens gavosi?

Dariau iš pusės ir dar kitos pusės -pusės ....gerai čia nupasakojau unsure.gif ....turbūt iš 3/4 ....gavosi 11 blynelių ( po 5 vieman tortui ) dar biski atraižų , ir ta 1 sutrupinau , o va kremo reikia iš 1 litro , pilnos normas ( na truputi liko - surijau blush2.gif ) tik aš nedėjau sviesto , nes nenorėjo riebaus , ir kondencuoto pyliau puse mažos " skarbonkikės "... vienam tortui ( 5 lakštelių ) .... o gavosi tai du tortai - 28 cm skersmens ....apipjaviau 30 cm....nes susitraukia kepdami 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 05, 12:05)
Dariau iš pusės ir dar kitos pusės -pusės ....gerai čia nupasakojau  unsure.gif ....turbūt iš 3/4 ....gavosi 11 blynelių ( po 5 vieman tortui ) dar biski atraižų , ir ta 1 sutrupinau , o va kremo reikia iš 1 litro , pilnos normas ( na truputi liko - surijau  blush2.gif ) tik aš nedėjau sviesto , nes nenorėjo riebaus , ir kondencuoto pyliau puse mažos " skarbonkikės "... vienam tortui ( 5 lakštelių ) .... o gavosi tai du tortai - 28 cm skersmens ....apipjaviau 30 cm....nes susitraukia kepdami  4u.gif .

Supratau smile.gif kepsiu savo vyrui - Napoleono uzsimane smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Idedu ir as savo papuosta torta ax.gif truputi gavosi ne taip kaip norejau. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule00: 05 lapkričio 2009 - 14:11
Labos kukliosios 4u.gif

Kas per sutapimai, as irgi kaip tik dariau napoleona pagal ta pati recepta. Siandien reikia tik papuost (tik nezinau kada spesiu, nes adr drauges gimtadienis, irgi tortas dar nepuostas doh.gif ) Ir dariau is visos normos, tai man gaos didelis staciakampis ir vidutinis apvalus smile.gif Bet kremo nesugalvojau, kad reikia daugiau pasidaryt doh.gif jauciu bus mazoka unsure.gif

Bet labai grazus visi tortukai, ir tikrai reikia plakti tas kukliasias, nes visu torta i saunus, tiek pradedanciuju, tiek jau pazengusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
saule00 dailutis gražutis tortukas thumbup.gif ale man tie mėlyni džibukai nesižiūri blush2.gif tik prašau nesupykti už atvirumą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 05 lapkričio 2009 - 14:55
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 05, 14:53)
saule00 dailutis gražutis tortukas  thumbup.gif  ale man tie mėlyni džibukai nesižiūri  blush2.gif  tik prašau nesupykti už atvirumą  ax.gif

Man irgi ax.gif
is tikruju dariau naminiam valgymui ir norejau isbandyti melyna spalva, pirma nuspalvinau krema, paskui neturejau kur deti smile.gif
Atsakyti
Biskvitas perteptas plakta grietine su sokolado gabaliukais,puosta Sarlot kremu,baibokai is pastilazo,drugeliai cukrine mase
user posted image
Spalvos gyvai geriau atrodo,bandziau ir ant gelytes statyt fotoaparata ir dar velniai zino ant ko,bet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 05 lapkričio 2009 - 16:36
JONE bbbbbbb........iokkkkkkkk, kur čia atmaujojei su tuo gražuoliu, a neši tiktais į papuošimus greitai, nu Jūs mergos gydykitės jei bogu doctor.gif umn.gif marš į papuošimus tuojaus pat, o tai Cipciuką atsiundysiu 4u.gif
Atsakyti
jone,ir tu cia susikraustei??? nono.gif man labai garzus tavo tortas,tie zirniukai ir tie zuikiukai wub.gif

Cia mano napoleonas,tortas mazas,apkroviau lapais doh.gif ,ziuriu nesamone,nurinkau,prapjoviau ir du gabalus suedziau irnesakyk.gif
taip man ir reikia...
user posted image
Atsakyti
seiles tysta i jusu napoleonus beziurint bigsmile.gif ,jetau kaip dabar sukirsciau ne viena gabaliuka essen.gif
Atsakyti
oh Napaleonai..... essen.gif essen.gif essen.gif kaip sukirciau gabala vakarienei.......
labai graziai ir skaniai atrodo.....jau tikrai kuria diena kepsiu.....
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 05, 18:11)
JONE bbbbbbb........iokkkkkkkk, kur čia atmaujojei su tuo gražuoliu, a neši tiktais į papuošimus greitai, nu Jūs mergos gydykitės jei bogu  doctor.gif  umn.gif marš į papuošimus tuojaus pat, o tai Cipciuką atsiundysiu  4u.gif

Oi,mergai,kad as jame daug minusu maciau,siaip tik mokinuosi lipdyt,ejom leliuka palankyt,tai ir sugalvojau toki tortika ax.gif
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2009 11 05, 19:17)
jone,ir tu cia susikraustei??? nono.gif man labai garzus tavo tortas,tie zirniukai ir tie zuikiukai wub.gif

Cia mano napoleonas,tortas mazas,apkroviau lapais doh.gif ,ziuriu nesamone,nurinkau,prapjoviau ir du gabalus suedziau irnesakyk.gif
taip man ir reikia...
user posted image

Daividija,o kaip nepersikraustyt cia,kai tu uz mane daug graziau lipdai,vien Bobas koks saunus,ir tu nedristi eiti i papuosimus,tai kaip man eiti su savo pirmais lipdiniais,ir isvis as ne prie meno,neturiu vaizduotes,bet stengiuosi,mergaites,ir is jusu visu mokinuosi 4u.gif
Atsakyti