Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

smile.gif+2009 11 06, 23:55-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 11 06, 23:55)
na man tavo tortas tai labai fains  mirksiukas.gif karvutės, tai išvis linskmuolės, čia tau tik taip atrodo kad kažkas negerai nes matei kaip tas grožis gimė, o pamačius galutinį rezultatą viskas atrodo čiki - nu tikrai karvės ant ledo  thumbup.gif Man gražu.

O dėl pastilažo, tai jei neturi tos gumos (pritariu kad super geras dalykas, jau toookia gerutė masė pasidaro, kad liuks), tai pilk aliejaus. Aš tai pilu aliejaus ir dar šaukštelį gumos įpilu (a man negaila). Aš paprastai suvynioju likutį į maišelį, nei ten to sandarumo daug nei ką, po dienos ar net savaičikės pasiimu paeksperimentuoti ir toliau lipdau gėles, figurėles ir pan. Aš beja dirbu su aliejuotomis rankomis, taip darau ir su Cipciuko gėlių mase ir su pastilažu ir su šokoladine mase - nei man džiūna, nei ką. Man toks variantas tinka, pabandyk, gal ir tau tiks  4u.gif
Ir būk gerutė pasirodyk papuošimuose su tortuku.

na žinok įkalbėjai, dabar taip smalsu pasidarė, gal tikrai aliejus padėtų (tos gumos pas mus lt tikrai nerasiu), reiks bandyt kai tik laisvesnio laiko atsiras ką nors palipdyt 4u.gif nu konkrečiai tie tortai tai liga doh.gif
o į papuošimus dar nelysiu, dar man praktikos trūksta blush2.gif

QUOTE(Srove @ 2009 11 07, 01:22)
Kepiau nauja pyraga is rusaiciu eilini karta, su tokiu keistu pavadinimu caraite ester doh.gif , kita kart galeciau, kaip ir tortu pavadinti, kai iskepsiu panasu i torta biggrin.gif , o dabar reiks eiti pas draugus ir nestis graba lotuliukas.gif Nu cia pagal recepta tokia forma turejo iseiti, sukroviau visus lapuku likucius, sukeverzojau ale naslaites ir amen lotuliukas.gif  cool.gif O dar fotikas issikrovineja blush2.gif
Dabar varau i papuosimus mergaiciu tortu ziureti, jauciu isvirsiu, savaitgalis ax.gif

gražuuuuuu, man tos našlaitės taip vaikystę primena, nu toooks šiltas tortukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 11 06, 17:37)
na ir aš atnešu savo tortą "karvės  ant ledo".

Tortukas yra be galo gražus wub.gif Išsisaugojau kaip idėją - karvės ant ledo thumbup.gif
Atsakyti
Daividija, nugi superine ideja thumbup.gif Nerealus tortas, issisaugojau kaip ideja ax.gif , tik as jauciu zuvu nemokesiu padaryt doh.gif O kas bokalo viduj?
Tiesa, kepiau tavo sampanini. Sesei laaabai patiko, bet man su tuo RYGOS sampu ir dar raudonu, per stipru buvo. Kita karta dar tikrai kepsiu, bet pilsiu ASTI rolleyes.gif
QUOTE(rembiene @ 2009 11 06, 16:37)
daividija, laaabai originalus tortas, nors aš ne vyras bet pati tokio norėčiau  na ir aš atnešu savo tortą "karvės  ant ledo"., vakar galutinai supratau, kad nesutverta tortų puošimui,  teoriškai viskas aišku, bet praktiškai niekaip  nemoku sulipint detalių, džiūsta man toks jausmas ant staigio, neišeina man greitai suktis, nu žodžiu šūds... atrodo viskas paprasta, rimtai - toks jausmas, kad rankos iš subinės man išdygusios  pažadėjau sau, kad čia paskutinis mano puoštas tortas, gana sau nervus tampytis, kept kepsiu, bet geriausiu atveju puošiu tiesiog trupinukais 

A tau, moterie, viskas gerai? mad.gif Tu tik nesupyk, bet jau toks fainulka tortas, o tos karves wub.gif Jetus, man dar iki tokio grozio kaip peskom iki Paryziaus doh.gif Super zinok, as nuosirdziai 4u.gif O kai darau pastilaza, as naudoju kukuruzu krakmola ir dar sauksteli glicerino ipilu 4u.gif
QUOTE(Srove @ 2009 11 07, 00:22)
Kepiau nauja pyraga is rusaiciu eilini karta, su tokiu keistu pavadinimu caraite ester doh.gif , kita kart galeciau, kaip ir tortu pavadinti, kai iskepsiu panasu i torta , o dabar reiks eiti pas draugus ir nestis graba  Nu cia pagal recepta tokia forma turejo iseiti, sukroviau visus lapuku likucius, sukeverzojau ale naslaites ir amen  O dar fotikas issikrovineja 

Kookios naslaites wub.gif Isduok kaip pagaminti jas, nu jau tokios tokios, nemoku pasakyt wub.gif
Rasyte, kempiniukas liuksusinis thumbup.gif
Atsakyti
mergaitės, na kam Jūs tokiu gražius, originalius tortus čia dedate, Daividija, rembiene, nu ar tiek jau savikritika aptemdžiusi protą, jau Cipciukas savo grožius specialiai nešė čionais ir dar neaišku doh.gif
fantastiniai vienetiniai tortais su originaliomis nematytomis idėjomis, o Jūs čia juos nugrūdot nono.gif
Atsakyti
sveikutes saunuoles,zinau turbut ne ta tema bet jus viska zinot,padekit surast tortu dengimo cukrine mase(receptuka),nu zinot ta kociojama.labai aciu
Atsakyti
QUOTE(jokubomama @ 2009 11 07, 14:03)
sveikutes saunuoles,zinau turbut ne ta tema bet jus viska zinot,padekit surast tortu dengimo cukrine mase(receptuka),nu zinot ta kociojama.labai aciu

žiūrint kurios Tau reikia, jei Cipciuko, tai rasi čia, o jei kokio pastiliažo, ar dar kažko, tai Cipciuko patarimų temoje, pačioje temos pradžioje, nežinau ko ieškai
Atsakyti
aciu lekiu ziuret.nu man reikia tipo kaip marcipanu tipo bet ne marcipanu,neisamu bet nezinau kaip pasakyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubomama: 07 lapkričio 2009 - 14:19
Va ,atsitysiu ir as savo napoleona rolleyes.gif
Vakare pjausiu tai tada ir pjuvi idesiu blush2.gif
user posted image
Geles gyvos,per skubejima nieko gudriau neismasciau,o ir laiko nebera unsure.gif
Dengta pastilazu,puosta irgi,kringeliai aisingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 07 lapkričio 2009 - 15:00
egluten,kodel cia atnesei toki grazuoli bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 07, 16:37)
egluten,kodel cia atnesei toki grazuoli bigsmile.gif  g.gif

Acha ,grazuolis doh.gif is arciau pamatytum taip nebemanytum,visas gumbuotas,tas kaspinas kaip nuterliotas atrodo doh.gif Bet vistiek aciu 4u.gif o i papuosimus nenesu,nes tikrai nieko naujo,o ir nieko ispudingo ax.gif o ir cia atnesiau daugiau is iprocio nei is to,kad tureciau kuom pasigirti lotuliukas.gif dar aisingas is parduotuves toks s.... (atsiprasau,bet tikrai...)papuole,spalva nei 2 nei 10 verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 07 lapkričio 2009 - 15:48
QUOTE(gitule @ 2009 11 07, 11:13)
Daividija, nugi superine ideja  thumbup.gif  Nerealus tortas, issisaugojau kaip ideja  ax.gif , tik as jauciu zuvu nemokesiu padaryt  doh.gif  O kas bokalo viduj?
Tiesa, kepiau tavo sampanini. Sesei laaabai patiko, bet man su tuo RYGOS sampu ir dar raudonu, per stipru buvo. Kita karta dar tikrai kepsiu, bet pilsiu ASTI  rolleyes.gif

Viduj iskepti mazi teslos apskritimai sutepti kremu ir aplipinta sokoladine mase,taigi mazas tortukas-bokaliukas lotuliukas.gif
QUOTE(EgluteN @ 2009 11 07, 12:59)
Va ,atsitysiu ir as savo napoleona rolleyes.gif
Vakare pjausiu tai tada ir pjuvi idesiu blush2.gif
Geles gyvos,per skubejima nieko gudriau neismasciau,o ir laiko nebera  unsure.gif
Dengta pastilazu,puosta irgi,kringeliai aisingas.

Graziai papuosei,trukumu nuotraukoj nesimato thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės,pasigirsiu,kad išsikepiau seniai išsvajotą Kuršėnų vyniotinį user posted image gavosi super thumbup.gif ,kepiau pagal GITANA.B receptuką,ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti