QUOTE(spanguolia
@ 2009 11 06, 23:55)

na man tavo tortas tai labai fains
karvutės, tai išvis linskmuolės, čia tau tik taip atrodo kad kažkas negerai nes matei kaip tas grožis gimė, o pamačius galutinį rezultatą viskas atrodo čiki - nu tikrai karvės ant ledo
Man gražu.
O dėl pastilažo, tai jei neturi tos gumos (pritariu kad super geras dalykas, jau toookia gerutė masė pasidaro, kad liuks), tai pilk aliejaus. Aš tai pilu aliejaus ir dar šaukštelį gumos įpilu (a man negaila). Aš paprastai suvynioju likutį į maišelį, nei ten to sandarumo daug nei ką, po dienos ar net savaičikės pasiimu paeksperimentuoti ir toliau lipdau gėles, figurėles ir pan. Aš beja dirbu su aliejuotomis rankomis, taip darau ir su Cipciuko gėlių mase ir su pastilažu ir su šokoladine mase - nei man džiūna, nei ką. Man toks variantas tinka, pabandyk, gal ir tau tiks
Ir būk gerutė pasirodyk papuošimuose su tortuku.

O dėl pastilažo, tai jei neturi tos gumos (pritariu kad super geras dalykas, jau toookia gerutė masė pasidaro, kad liuks), tai pilk aliejaus. Aš tai pilu aliejaus ir dar šaukštelį gumos įpilu (a man negaila). Aš paprastai suvynioju likutį į maišelį, nei ten to sandarumo daug nei ką, po dienos ar net savaičikės pasiimu paeksperimentuoti ir toliau lipdau gėles, figurėles ir pan. Aš beja dirbu su aliejuotomis rankomis, taip darau ir su Cipciuko gėlių mase ir su pastilažu ir su šokoladine mase - nei man džiūna, nei ką. Man toks variantas tinka, pabandyk, gal ir tau tiks

Ir būk gerutė pasirodyk papuošimuose su tortuku.
na žinok įkalbėjai, dabar taip smalsu pasidarė, gal tikrai aliejus padėtų (tos gumos pas mus lt tikrai nerasiu), reiks bandyt kai tik laisvesnio laiko atsiras ką nors palipdyt

o į papuošimus dar nelysiu, dar man praktikos trūksta

QUOTE(Srove @ 2009 11 07, 01:22)
Kepiau nauja pyraga is rusaiciu eilini karta, su tokiu keistu pavadinimu caraite ester
, kita kart galeciau, kaip ir tortu pavadinti, kai iskepsiu panasu i torta
, o dabar reiks eiti pas draugus ir nestis graba
Nu cia pagal recepta tokia forma turejo iseiti, sukroviau visus lapuku likucius, sukeverzojau ale naslaites ir amen
O dar fotikas issikrovineja
Dabar varau i papuosimus mergaiciu tortu ziureti, jauciu isvirsiu, savaitgalis

Dabar varau i papuosimus mergaiciu tortu ziureti, jauciu isvirsiu, savaitgalis

gražuuuuuu, man tos našlaitės taip vaikystę primena, nu toooks šiltas tortukas