Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

rambiene,nu man superinės tos tavo karvės,nu tikrai.... 4u.gif
daividija-galėjau viena kilke padaryt tik iš kaulų hihihi.gif -tipo suvalgyta-čiotkas tortas
rasyte,linksmuolis tas tavo kempiniukas- thumbup.gif
Atsakyti
mergaites,jus gal isprotejot,ar ka g.gif blink.gif tokius nuostabius tortus nesat cia bigsmile.gif greitai visos pasirodot papuosimu temoj 4u.gif
Atsakyti
jau greiciau sita tema pasibaigtu doh.gif ,nes su tokiais cia tortukais merginos ateina 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,be galo labai grazus.
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 11 06, 15:37)
daividija, laaabai originalus tortas, nors aš ne vyras bet pati tokio norėčiau  thumbup.gif nerealiai  drinks_cheers.gif
rasyte, ale, bet toks tikroviškas, gražus ryškus kempiniukas, kaip iš multiko nuženges  wub.gif
na ir aš atnešu savo tortą "karvės  ant ledo". ech, vakar galutinai supratau, kad nesutverta tortų puošimui,  teoriškai viskas aišku, bet praktiškai niekaip verysad.gif nemoku sulipint detalių, džiūsta man toks jausmas ant staigio, neišeina man greitai suktis, nu žodžiu šūds... atrodo viskas paprasta, rimtai - toks jausmas, kad rankos iš subinės man išdygusios  doh.gif pažadėjau sau, kad čia paskutinis mano puoštas tortas, gana sau nervus tampytis, kept kepsiu, bet geriausiu atveju puošiu tiesiog trupinukais  ax.gif

Is kokios mases lipdei,kad dziusta ant staigiaus??As buvau idejusi pastiliazo recepta su gum tragacanth(tokio velnio gal nera LT?),tai labai maloni mase,nedziusta ilgai,nesirauksleja lotuliukas.gif

Bet karvytes tau gavosi grazios,rankos tikrai isdyge is kur reikia,nors man paciai kartais tokios mintys kyla doh.gif kai kas nors nesiseka,bet ir toliau lipdau ir kartais net pasiseka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 11 06, 18:45)
Is kokios mases lipdei,kad dziusta ant staigiaus??As buvau idejusi pastiliazo recepta su gum tragacanth(tokio velnio gal nera LT?),tai labai maloni mase,nedziusta ilgai,nesirauksleja lotuliukas.gif

Bet karvytes tau gavosi grazios,rankos tikrai isdyge is kur reikia,nors man paciai kartais tokios mintys kyla doh.gif kai kas nors nesiseka,bet ir toliau lipdau ir kartais net pasiseka lotuliukas.gif

iš pastilažo pagal aseni (vietoj gliukozes dėjau dirbtinį medų) , na lygtais nenukrypau nuo receptūros, bet kai aš nemoku staigiai suktis, tai man ji pradėjo skylinėt, nu ir nelimpa detalės viena prie kitos nors tu ką doh.gif (klijavau su spiritu, paskui pasidariau, kiaušinio baltymo-cukraus pudros mišinį ale tai aisingą) doh.gif kai iš tos masės darydavau dengimo masę, tai atsidžiaugt negalėjau (aišku įdėdavau aliejaus)
man išvis mistika kaip jūs ,mergaitės, smulkias detales išlipdot, toooks baltas pavydas ima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 11 06, 15:37)

na ir aš atnešu savo tortą "karvės  ant ledo".

blink.gif oho kokios karvytes thumbup.gif thumbup.gif tokios tikros, super super thumbup.gif is kokios dar subines rankos blink.gif isprotejot merginos tikrai, na turi buti savikritika, bet ne tokio lygio....
Atsakyti
daividija-supratau sunglasses2.gif friends.gif as napoleona susilipdziau,ziuresim kaip ten gavosi biggrin.gif ryt gal idesiu kai jau ka nors "atseit"papuosiu unsure.gif
rambienelabai grazio skarvutes,noreciau ir pati taip hgraziai islipdyti,ale.... verysad.gif
rasyte,fainuolis kempiniukas,kaip tikras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 06 lapkričio 2009 - 19:40
daividija, va cia tai tortas, mano vyrui toks pats tas butu thumbup.gif zinoma jeigu ant jo butu tikros zuveles ir tikras alutis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 11 06, 17:43)
daividija, va cia tai tortas, mano vyrui toks pats tas butu  thumbup.gif  zinoma jeigu ant jo butu tikros zuveles ir tikras alutis  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Aha,MB atsidare saldytuva ir sako-ooo turim alaus ir zuvies essen.gif
Atsakyti
rasyte nuostabus tortas wub.gif toks šiltas, toks realistinis wub.gif wub.gif

rembiene neįžvelgiu nieko blogo schmoll.gif superinės karvės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 11 06, 20:21)
iš pastilažo pagal aseni (vietoj gliukozes dėjau dirbtinį medų) , na lygtais nenukrypau nuo receptūros, bet kai aš nemoku staigiai suktis, tai man ji pradėjo skylinėt, nu ir nelimpa detalės viena prie kitos nors tu ką doh.gif (klijavau su spiritu, paskui pasidariau, kiaušinio baltymo-cukraus pudros mišinį ale tai aisingą) doh.gif  kai iš tos masės darydavau dengimo masę, tai atsidžiaugt negalėjau (aišku įdėdavau aliejaus)
man išvis mistika kaip jūs ,mergaitės, smulkias detales išlipdot, toooks baltas pavydas ima  4u.gif

na man tavo tortas tai labai fains mirksiukas.gif karvutės, tai išvis linskmuolės, čia tau tik taip atrodo kad kažkas negerai nes matei kaip tas grožis gimė, o pamačius galutinį rezultatą viskas atrodo čiki - nu tikrai karvės ant ledo thumbup.gif Man gražu.

O dėl pastilažo, tai jei neturi tos gumos (pritariu kad super geras dalykas, jau toookia gerutė masė pasidaro, kad liuks), tai pilk aliejaus. Aš tai pilu aliejaus ir dar šaukštelį gumos įpilu (a man negaila). Aš paprastai suvynioju likutį į maišelį, nei ten to sandarumo daug nei ką, po dienos ar net savaičikės pasiimu paeksperimentuoti ir toliau lipdau gėles, figurėles ir pan. Aš beja dirbu su aliejuotomis rankomis, taip darau ir su Cipciuko gėlių mase ir su pastilažu ir su šokoladine mase - nei man džiūna, nei ką. Man toks variantas tinka, pabandyk, gal ir tau tiks 4u.gif

Ir būk gerutė pasirodyk papuošimuose su tortuku.
Atsakyti
Rasyte, Rembiene, Daividija-ka jus cia veikiat blink.gif ?AAAA...bazarinat susilindusios i kamputi hihihi.gif , pirma tokius tortus nuneskit i vieta, paskui ilsekites ir gerkit kava thumbup.gif 4u.gif
Kepiau nauja pyraga is rusaiciu eilini karta, su tokiu keistu pavadinimu caraite ester doh.gif , kita kart galeciau, kaip ir tortu pavadinti, kai iskepsiu panasu i torta biggrin.gif , o dabar reiks eiti pas draugus ir nestis graba lotuliukas.gif Nu cia pagal recepta tokia forma turejo iseiti, sukroviau visus lapuku likucius, sukeverzojau ale naslaites ir amen lotuliukas.gif cool.gif O dar fotikas issikrovineja blush2.gif
user posted image

Dabar varau i papuosimus mergaiciu tortu ziureti, jauciu isvirsiu, savaitgalis ax.gif
Atsakyti