QUOTE(rembiene @ 2009 11 06, 20:21)
iš pastilažo pagal aseni (vietoj gliukozes dėjau dirbtinį medų) , na lygtais nenukrypau nuo receptūros, bet kai aš nemoku staigiai suktis, tai man ji pradėjo skylinėt, nu ir nelimpa detalės viena prie kitos nors tu ką

(klijavau su spiritu, paskui pasidariau, kiaušinio baltymo-cukraus pudros mišinį ale tai aisingą)

kai iš tos masės darydavau dengimo masę, tai atsidžiaugt negalėjau (aišku įdėdavau aliejaus)
man išvis mistika kaip jūs ,mergaitės, smulkias detales išlipdot, toooks baltas pavydas ima
na man tavo tortas tai labai fains

karvutės, tai išvis linskmuolės, čia tau tik taip atrodo kad kažkas negerai nes matei kaip tas grožis gimė, o pamačius galutinį rezultatą viskas atrodo čiki - nu tikrai karvės ant ledo

Man gražu.
O dėl pastilažo, tai jei neturi tos gumos (pritariu kad super geras dalykas, jau toookia gerutė masė pasidaro, kad liuks), tai pilk aliejaus. Aš tai pilu aliejaus ir dar šaukštelį gumos įpilu (a man negaila). Aš paprastai suvynioju likutį į maišelį, nei ten to sandarumo daug nei ką, po dienos ar net savaičikės pasiimu paeksperimentuoti ir toliau lipdau gėles, figurėles ir pan. Aš beja dirbu su aliejuotomis rankomis, taip darau ir su Cipciuko gėlių mase ir su pastilažu ir su šokoladine mase - nei man džiūna, nei ką. Man toks variantas tinka, pabandyk, gal ir tau tiks
Ir būk gerutė pasirodyk papuošimuose su tortuku.