Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

Labas vakarelis,o as seima nudziuginau medaus tortu,pagal Kirbe,tikras skanumelis thumbup.gif
user posted image
Atsiprasau,pjuvio nebus,nes numire fotoaparatas blush2.gif ,o jau dabar matau,kad kol pasikraus nebus ka fotografuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Keistai pas dauguma issikrauna fotikai, kai reikia fotografuoti biggrin.gif

O del Kursenu vyniotinio, tai as siek tiek koregavau proporcijas produktu, gavosi is vis superinis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Parodau savo pirmaja barbe.... Vidus- stiklo sukes, puosta grietinele ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(auroryt @ 2009 11 07, 15:50)
sveikutės,pasigirsiu,kad išsikepiau seniai išsvajotą Kuršėnų vyniotinį                  user posted image                                                                                                                  gavosi super  thumbup.gif ,kepiau pagal GITANA.B receptuką,ačiū mirksiukas.gif

tikrai skanus sis vyniotinis thumbup.gif esu kepusi pagal si recepta,mielai dabar pasivaisinciau smile.gif
Atsakyti
pasigirsiu kol kas be nuotraukos. bet rafaelo svajone - tikra svajone biggrin.gif kad gyre visi, klause kur pirkau biggrin.gif netikejo kad pacios taisyta. ryt pabandysiu nuotraukyte imesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 11 08, 00:05)
pasigirsiu kol kas be nuotraukos. bet rafaelo svajone - tikra svajone biggrin.gif kad gyre visi, klause kur pirkau biggrin.gif netikejo kad pacios taisyta. ryt pabandysiu nuotraukyte imesti  ax.gif

šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 11 08, 02:05)
pasigirsiu kol kas be nuotraukos. bet rafaelo svajone - tikra svajone biggrin.gif kad gyre visi, klause kur pirkau biggrin.gif netikejo kad pacios taisyta. ryt pabandysiu nuotraukyte imesti  ax.gif

Aha, aš irgi užsiciklinau ant "Rafaelo", vakar jau 4-tą kartą iš eilės doh.gif .MB dievina šitą mano darytą tortą, tai kitų neleidžia kept lotuliukas.gif
http://public.fotki....ik-puostas.html
Dar koreguosiu papuošimą (nėr visai fantazijos doh.gif ), vakare įdėsiu pjūvį
Atsakyti
QUOTE(ingarasi @ 2009 11 07, 23:49)
Aha, aš irgi užsiciklinau ant "Rafaelo", vakar jau 4-tą kartą iš eilės  doh.gif .MB dievina šitą mano darytą tortą, tai kitų neleidžia kept  lotuliukas.gif
http://public.fotki....ik-puostas.html
Dar koreguosiu papuošimą (nėr visai fantazijos  doh.gif ), vakare įdėsiu pjūvį

Maciau foto riesutuku yra 4u.gif , kur pirkai keptuve, jei dabar pirkai, nes visos kas turi tai nuo seniau, o as ieskau ieskau ir niekur nerandu, kur galeciau nusipirkti.

Tortas toks siltas, tikras naminis smile.gif, lauksim pjuvio smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 07, 20:54)

O del Kursenu vyniotinio, tai as siek tiek koregavau proporcijas produktu, gavosi is vis superinis  thumbup.gif

Rugiagele,cia tik del taves,nulekiau ir nufotografavau,vakar pamirsau,o siandien,stai toks gabaliukas likes:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 07, 21:54)

O del Kursenu vyniotinio, tai as siek tiek koregavau proporcijas produktu, gavosi is vis superinis  thumbup.gif

aš rūgštelės neturėjau,tai įdėjau persikų jogurtuko į įdarą,o kaip tu pakoregavai,norėčiau receptuko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 07, 19:54)

nemirtingai teisingai pastebeta lotuliukas.gif
Atsakyti
mamkaa,riesutuku keptuviu yra Vilniuje kalvariju turguje,ten yra tokia parduotuvyte buiciai.kaina atrodo 75lt.
Atsakyti