Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

[quote=April-Aries,2009 09 13, 10:27]
[quote=auroryt,2009 09 13, 09:13]
štai mano maskarponės tortas su plikyta tešla,popiet įdėsiu foto kaip viduj atrodė mirksiukas.gif
Rozeles labai grazios 4u.gif
[/quote]
ačiū smile.gif
Atsakyti
Paziurejau kaip skaniai iskepe Daividija pagal Koxamte varskes pyraga ir susigundziau blush2.gif
Man tik su tesla keistai buvo..ji labai trapi buvo tai imaisiau dar viena tryni ir tada jau gavos .. dariau is puses normos ir su dziovintomis spanguolemis ...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 09 14, 20:41)
Paziurejau kaip skaniai iskepe Daividija pagal Koxamte varskes pyraga ir susigundziau  blush2.gif

Tobulai wub.gif Noriu!
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 09 14, 22:04)
Tobulai  wub.gif  Noriu!

na nezinau kur tu ta tobuluma matai lotuliukas.gif bet aciu blush2.gif siulau sita pyraga tikrai, labai labai skanus ...man net be visokiu vaisiu ir tiktu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atnesu parodyti mielus, saldzius suniukus wub.gif
user posted image
tinka vaiku gimtadieniui, o kiek dziaugsmo lipdant kartu su vaiku thumbup.gif
viduj suniuko slypi sokolado gabalelis wub.gif
Atsakyti
labai šauni idėja, tik kur LT gauti pieno miltelių, o gal juos galima pakeisti kažkuo kitu???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 16, 12:29)
labai šauni idėja, tik kur LT gauti pieno miltelių, o gal juos galima pakeisti kažkuo kitu????  g.gif

manau, kad turetu buti g.gif originaliam recepte irgi nera slapiu produktu... irgi galvojau jei nerasiu pieno milteliu pakeisiu kapucino milteliais, bet vaikams nelabai tiktu g.gif
Atsakyti
Šuniukų idėja thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
o man atrodo, kad čia galima pasinaudoti šuniukų idėja, o sausainukai gali būt bet kokie sviestinukai (Nerytė dabar kiek pridėjo receptukų bigsmile.gif ), svarbu, kad būtų trapučiai bigsmile.gif
Atsakyti
nu ir as pasigirsiu su savo pirmuoju PUOSTU tortu, jei taip galimapavadinti puosimu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulxx: 21 rugsėjo 2009 - 14:19
liuks thumbup.gif
Atsakyti

saulxx puiki pradžia thumbup.gif o kas viduj? Kokią torto dengimo masę naudojai? suteik šiek tiek info ir įspūdžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2009 09 21, 15:18)
nu ir as pasigirsiu su savo pirmuoju PUOSTU tortu, jei taip galimapavadinti puosimu  lotuliukas.gif

šaunu thumbup.gif
Atsakyti