Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 07, 11:07)
Nesutinku, kad nuo grietineles per saldu buna... nebent tik nuo vaisiu...

rugiagele26, esu isbandzius tiek su viena grietinele, tiek su grietines+grietinele. Skirtumas akivaizdus. Grietinele savaime yra saldi. O vaisiai nera tokie ir saldus. Juk jie ismirkyti vandeny (ar as to recepte neparasiau g.gif ), visas cukrus tame vandeny ir lieka. Kiek saldesnis gal abrikosu kremas, bet slyvu su riesutais ir vien riesutu tikrai nesaldu schmoll.gif

Bet, aisku, skonio reikalas. Esu dariusi ne viena karta. Tai kartais papraso tokio pat, tik kito papuosimo.
Atsakyti
Pasigirsiu ir as 4u.gif
Bandeles su pudingu
user posted image
Napoleonas
user posted image
O ci atas pats napolenas, na pagal ta pati recepta, tik kitas tortas, viso torto foto neturiu, tik pjuvi norejau parodyti
user posted image
Simtalapis
user posted image
Dar vienas ismtalapissu laukiniu metu arbata
user posted image
Biskvitinis tortukas perteptas grietinele su tresnem
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 07 rugsėjo 2009 - 11:12
va čia tai jėga, va čia tai super, liuks, jau kokie pjūviai apetitni thumbup.gif rožės labai dailios 4u.gif
Atsakyti

Mamkaa bigsmile.gif kaip viskas skaniai atrodo - visko noriu biggrin.gif Bandelės superinės, tokios purios atrodo, o sitalapis koks dailus thumbup.gif Ir tortai blink.gif Na tikrai yra kuom girtis thumbup.gif Šaunumėlis !
Atsakyti
mamkaa tyli tyli,bet kai mestels gerio,tai tik seiles begt pradeda... essen.gif
Atsakyti
oho,kiek skanumynu cia atnesta bigsmile.gif o tos bandeles kokios apetitnos bigsmile.gif man kaip tik prie arbatos dabar butu.. smile.gif
Atsakyti
aciu, mergaites, uz pagyras. seimyna lepinu sladumynais tikrai daznai, daznai kepu ta pati per ta pati, tai net ir nesinori lysti i akis su tais paciais kepiniais, ir nevisada turiu daug laiko sedeti prie kompo, tai kai jau susikaupiu ir sudedu viska vienu kartu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 09 07, 11:10)
Pasigirsiu ir as  4u.gif

Oho blink.gif bigsmile.gif Pritrenkei vienu šūviu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O kur ieskot bandeliu su pudingu recepto?
Atsakyti
Bandeliu receptas cia http://www.supermama...p;#entry4712838, 106 zinute 4u.gif
Atsakyti
štai mano maskarponės tortas su plikyta tešla,popiet įdėsiu foto kaip viduj atrodė mirksiukas.gif user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryt: 13 rugsėjo 2009 - 09:14
[quote=auroryt,2009 09 13, 09:13]
štai mano maskarponės tortas su plikyta tešla,popiet įdėsiu foto kaip viduj atrodė mirksiukas.gif
Rozeles labai grazios 4u.gif
Atsakyti