Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

Pyragas su uogomis ir migdolais, keptas pagal šį receptą ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos kepejėlės 4u.gif

Ateinu ir aš su tortuku krikštasūniui - medaus torto lakštai, pertepimas grietinėlė su slyvom, želė ir grietinėlė su abrikosais (pagal Asseni receptą). Cukraus į grietinėlę labai mažai dėjau, bet nuo vaisių gavosi taip saldu, kad net "rūgštu" darėsi biggrin.gif Šiaip toks šlapias, prie kavos neblogas, bet šiaip oi oi oi saldumėlis blush2.gif
user posted image

user posted image

atsiprašau, negražus pjūvis - ne pati pjoviau ax.gif
Atsakyti
Fantastiškas trupininis varškės pyragas.
Atsakyti
Spanguolia:) dabar tuoj pat supakuoji kad ir prapjautą dovaną ir neši į papuošimų temą, pagyrose prapuls šitoks grožis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 07, 05:10)
Spanguolia:) dabar tuoj pat supakuoji kad ir prapjautą dovaną ir neši į papuošimų temą, pagyrose prapuls šitoks grožis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
spanguolia smile.gif, kiba ne i ta tema pataikei? Nesk kuo greiciau i papuosimus. Beprotiskai grazus masiniukas

O kodel saldu? Gal grietines nedejai? Grietine rugstuma duoda, tik su grietinele bus tikrai saldu
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 07, 10:24)
spanguolia smile.gif, kiba ne i ta tema pataikei? Nesk kuo greiciau i papuosimus. Beprotiskai grazus masiniukas

O kodel saldu? Gal grietines nedejai? Grietine rugstuma duoda, tik su grietinele bus tikrai saldu

Ačiū už pagyras 4u.gif Po bulviakasio rankom drebančiom per dukrytės pietų miegą staigiai susisukau blush2.gif

Aš irgi mąsčiau kodėl taip saldu ir irgi nusprendžiau, kad turbūt todėl kad nedėjau grietinės ... ir pagalvojau kad skelbiu dezinformaciją čia - juk Asseni receptas ne visai toks, reikia grietinės blush2.gif persiprašau Asseni 4u.gif Kitą kartą bandysiu su kitu biskvitu - ne su medaus torto lakštais.
Atsakyti
aš norėčiau dar pasiteirauti, iš ko padaryti ratai ??? apdengimas tai labai dailiai padarytas ir išformavimas man patinka, šią savaitę ir manęs toks darbas laukia blink.gif

ax.gif ir dar pabūsiu nemandagiai cekava, neįmatau naujo niko pavadinimo, bet įžiūriu, kad nes spanguolia:) : ax.gif geda2:
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 07, 10:24)

Nesutinku, kad nuo grietineles per saldu buna... nebent tik nuo vaisiu...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 07, 11:04)
aš norėčiau dar pasiteirauti, iš ko padaryti ratai ??? apdengimas tai labai dailiai padarytas ir išformavimas man patinka, šią savaitę ir manęs toks darbas laukia  blink.gif

ax.gif ir dar pabūsiu nemandagiai cekava, neįmatau naujo niko pavadinimo, bet įžiūriu, kad nes spanguolia:) : ax.gif geda2:

Tai va ir aš norėjau makvyno, bet sunkiai sekėsi raudoną spalvą išgaut, dažyt negalėjau. Ratai pastilažas (padangos), o viduje barankos.

Oi nu bet rimtai - gerai pastebėjai, o man net į galvą nešovė doh.gif Parašas ant nuotraukos tai mano vardas ir pavardės pirmos dvi raidės ( AudraDa), bet liuosiai galiu būt apkaltinta svetimos nuotraukos pasisavinimu ir negalėčiau įrodyt, nors ... turiu nuotraukų iš baliaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu bet ot bajeris, o dar kol dašuto ko klausi doh.gif
Atsakyti
Tu tik neimk giliai į plaučius, man tik moteriškai cekava blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 09 07, 11:19)
Tu tik neimk giliai į plaučius, man tik moteriškai cekava  blush2.gif  lotuliukas.gif

Ne ne - ramiai aš čia reaguoju, bet tu labai gerai pastebėjai.
Atsakyti