Sveikos kepejėlės
Ateinu ir aš su tortuku krikštasūniui - medaus torto lakštai, pertepimas grietinėlė su slyvom, želė ir grietinėlė su abrikosais (pagal Asseni receptą). Cukraus į grietinėlę labai mažai dėjau, bet nuo vaisių gavosi taip saldu, kad net "rūgštu" darėsi
Šiaip toks šlapias, prie kavos neblogas, bet šiaip oi oi oi saldumėlis 

atsiprašau, negražus pjūvis - ne pati pjoviau
Ateinu ir aš su tortuku krikštasūniui - medaus torto lakštai, pertepimas grietinėlė su slyvom, želė ir grietinėlė su abrikosais (pagal Asseni receptą). Cukraus į grietinėlę labai mažai dėjau, bet nuo vaisių gavosi taip saldu, kad net "rūgštu" darėsi

atsiprašau, negražus pjūvis - ne pati pjoviau
Fantastiškas trupininis varškės pyragas.
Spanguolia:) dabar tuoj pat supakuoji kad ir prapjautą dovaną ir neši į papuošimų temą, pagyrose prapuls šitoks grožis
QUOTE(Olesta @ 2009 09 07, 05:10)
Spanguolia:) dabar tuoj pat supakuoji kad ir prapjautą dovaną ir neši į papuošimų temą, pagyrose prapuls šitoks grožis 
spanguolia
, kiba ne i ta tema pataikei? Nesk kuo greiciau i papuosimus. Beprotiskai grazus masiniukas
O kodel saldu? Gal grietines nedejai? Grietine rugstuma duoda, tik su grietinele bus tikrai saldu
O kodel saldu? Gal grietines nedejai? Grietine rugstuma duoda, tik su grietinele bus tikrai saldu
QUOTE(Asseni @ 2009 09 07, 10:24)
spanguolia
, kiba ne i ta tema pataikei? Nesk kuo greiciau i papuosimus. Beprotiskai grazus masiniukas
Ačiū už pagyras
Aš irgi mąsčiau kodėl taip saldu ir irgi nusprendžiau, kad turbūt todėl kad nedėjau grietinės ... ir pagalvojau kad skelbiu dezinformaciją čia - juk Asseni receptas ne visai toks, reikia grietinės
aš norėčiau dar pasiteirauti, iš ko padaryti ratai ??? apdengimas tai labai dailiai padarytas ir išformavimas man patinka, šią savaitę ir manęs toks darbas laukia
ir dar pabūsiu nemandagiai cekava, neįmatau naujo niko pavadinimo, bet įžiūriu, kad nes spanguolia:) :
geda2:
QUOTE(Asseni @ 2009 09 07, 10:24)
spanguolia
Nesutinku, kad nuo grietineles per saldu buna... nebent tik nuo vaisiu...
QUOTE(Olesta @ 2009 09 07, 11:04)
aš norėčiau dar pasiteirauti, iš ko padaryti ratai ??? apdengimas tai labai dailiai padarytas ir išformavimas man patinka, šią savaitę ir manęs toks darbas laukia
ir dar pabūsiu nemandagiai cekava, neįmatau naujo niko pavadinimo, bet įžiūriu, kad nes spanguolia:) :
geda2:
Tai va ir aš norėjau makvyno, bet sunkiai sekėsi raudoną spalvą išgaut, dažyt negalėjau. Ratai pastilažas (padangos), o viduje barankos.
Oi nu bet rimtai - gerai pastebėjai, o man net į galvą nešovė
nu bet ot bajeris, o dar kol dašuto ko klausi
Tu tik neimk giliai į plaučius, man tik moteriškai cekava
QUOTE(Olesta @ 2009 09 07, 11:19)
Ne ne - ramiai aš čia reaguoju, bet tu labai gerai pastebėjai.