Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tiny, jei jau foto esme yra zaizda, tai noretusi kad ji fokuse butu. O siaip idomus kadras.
Atsakyti
Sunku sugalvot pavadinima blush2.gif ,bet megstu tokias menines nesamones biggrin.gif ax.gif

..........

user posted image

Perziurejus dabar,iskilo klausimas,ar nepersistengiau su PS g.gif lyg triuksmai atsirado g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 08 11, 22:38)
Tiny, jei jau foto esme yra zaizda, tai noretusi kad ji fokuse butu. O siaip idomus kadras.

Kazin ar zaizda fokuse graziai ir idomiai ziuretusi g.gif lotuliukas.gif ...Man si Tiniuko nuotrauka nelabai,grazesniu rodei tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 11 rugpjūčio 2009 - 20:43
QUOTE(Tiny @ 2009 08 11, 20:15)
Va, cia buvo popa... Bet jau nebeskauda...

Mano manymu, apsvietimas negeras, paakiai tamsus g.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif

O kaip sis portretas? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Tiny, man pirma idomesne 4u.gif ir seseliai netrukdo 4u.gif
Giedre, man ryskumo truksta 4u.gif
Pirksiu ir as turbut 50mm 1.8, labai jau gundo mane jis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 08 11, 19:42)
...  bet juk ja reikia kiekviena karta nustatineti taigi, jeigu pykskini kas papuola tai labai jau nepatogu, o jeigu dar emocijas  unsure.gif  mano wb visada ant auto...

Tam naudojamas toks spec dangtelis- jį galima pasikabinti ant rankos ar kaklo, arba pilka kortelė mirksiukas.gif

Tiny, man antras labiau patinka, tik vaikučio poza nelabai, norėtųsi, kad būtų tiesus lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiny, antras nelabai- isdegimai, nukirstos kojytes schmoll.gif

Giedre, nu zinok lyg ir triuksmauja tavo foto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 11 rugpjūčio 2009 - 22:46
Sveikos 4u.gif
Senai buvau uzsukus. Vis kelias dienas paskaitau, o po atostogu rasyt tingisi. Prikeliavom...primatem... bet daugiau seimos albumui, tokiu bardakisku, kadru pridariau, su istorija.

Idomiu nuotrauku pridejot thumbup.gif asmeniskai nekomentuosiu, nes visu neatsiminsiu tongue.gif
Man Tiny antra nuotrauka labiau patiko smile.gif

As ir kelias parodysiu ax.gif

Kuris greiciau? Jauciu vel bus kazkas negerai su j/b, bet tokios spalvos ruda, raudona, tai atrodo pilkai kazkaip ar normoj g.gif ?
user posted image

Prie juros buvo tiek boruzeliu, kad mes jom pasislykstejom. Lindo ant veido, rubu i maista...fe...bet kita diena matyt kazkokiu budu jas panaikino, buvo pridvese pilnos pakampes.
user posted image

Suknele aplipus boruzem biggrin.gif
user posted image

Tapu tapu...(fokusas i takeli, toks uzmanymas)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 11 rugpjūčio 2009 - 23:21
Medona, pirma foto man juokinga, nes arklys atrodo mašinoj biggrin.gif O šiaip butelio boružės laabi super. Tapu tapu idėja nieko, bet man trūksta ryškumo (takelis fotkėj tikrai nekrenta į akis, mergaitė labiau akį traukia). O kitos dvi neįdomios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 11 rugpjūčio 2009 - 22:50
Sveikos,

Prisižiūrėjau tiek grožybių .... smile.gif
Niu psio eisiu rytoj jau pirmo ND daryt blush2.gif
Gana čia tinginiaut biggrin.gif
Atsakyti
Medona, pima kazkokia keista, bet nelabai suprantu kas ten keisto g.gif
Antra labai faina bigsmile.gif
Trecioj kirpciau gal virsaus truputi, ketvirta patiko, o paskutine niekuo ypatinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 08 11, 22:49)
Medona, pirma foto man juokinga, nes arklys atrodo mašinoj  biggrin.gif  O šiaip butelio boružės laabi super. Tapu tapu idėja nieko, bet man trūksta ryškumo (takelis fotkėj tikrai nekrenta į akis, mergaitė labiau akį traukia). O kitos dvi neįdomios  4u.gif

Netycia cia man ta nuotrauka tokia gavosi biggrin.gif Zmogelis privaziavo nelauktai.
Aciu uz konemtarus smile.gif

QUOTE(ich @ 2009 08 11, 22:52)
Medona, pima kazkokia keista, bet nelabai suprantu kas ten keisto g.gif

Antra labai faina bigsmile.gif
Trecioj kirpciau gal virsaus truputi, ketvirta  patiko, o paskutine niekuo ypatinga 4u.gif

Jauciu su ps prizaidziau per daug blush2.gif Ant tos sienos reikejo panaikint moteriskes galva ir pablurinau, tai gal de to g.gif

Aciu 4u.gif paskutine istryniau rolleyes.gif
Atsakyti