Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

Na, tuomet, taip. Tikiuosi, kaimynai dėl to baisiai apgailestauja.
O nemėginot tuo pačiu mėšlu ir numarint? Rudeniop iškast duobę, prikraut mėšlo ir pašalus išdraskyt, kad jie sušaltų?
Atsakyti
Na net visagalis Kurdiumovas sako, kad nelabai gali atsikratyt kurkliais ir kolorado vabalais biggrin.gif O jeigu rimtai - net nelabai zinau kas tai yra kurklys blush2.gif Gal del to, kad kurmiu devynios galybes pas mane g.gif Ale vat jie man kazkodel netrukdo - pavasari aisku pievele buna kaip boruzes nugara, tai kol zole dar tik tik dygsta isdraskau tuos kurmiarausius su grebliu, taip lygiai ir suzelia pieva. Siltnamyje retsykiais islenda prie kokio pomidoro, tai biski pabambu kai vanduo i kurmiarausi subega, o pomidoras istroskes lieka ir vsio cool.gif Jaukus man tie kurmiai kazkodel - atvaziuoju i sodyba, jauciu kad gyvybe ten verda biggrin.gif Oi visai as ne i tema nusifantazavau - labai jau kaiman norisi...

O va i tema - mama labai nori ilgavaisio agurko i siltnami, kokia veisle rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 05, 16:31)
Siltnamyje retsykiais islenda prie kokio pomidoro, tai biski pabambu kai vanduo i kurmiarausi subega, o pomidoras istroskes lieka ir vsio  cool.gif Jaukus man tie kurmiai kazkodel - atvaziuoju i sodyba, jauciu kad gyvybe ten verda  biggrin.gif Oi visai as ne i tema nusifantazavau - labai jau kaiman norisi...

O va i tema - mama labai nori ilgavaisio agurko i siltnami, kokia veisle rekomenduotumet?

biggrin.gif Gerai ir pafantazuoti.Reikia,jau pavasaris.
O jei į temą,tai nedrįsčiau jums labai rekomenduoti,skonio reikalas,tačiau yra tokia ilgavaisio agurko veislė KITAISKIJ FERMERSKIJ F1 Jo pavirius labai tankiais kauburėliais,toks tikras,gražios figūros agurkas.... bigsmile.gif prapjauni,tai taip skaniai visoj virtuvėj pakvimpa agurkėliu.... wub.gif Va,tik sėklos brangokos,pakelyje šešios sėklos,4 lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 05, 15:51)
O jei į temą,tai nedrįsčiau jums labai rekomenduoti,skonio reikalas,tačiau yra tokia ilgavaisio agurko veislė KITAISKIJ FERMERSKIJ F1 Jo pavirius labai tankiais kauburėliais,toks tikras,gražios figūros agurkas.... bigsmile.gif prapjauni,tai taip skaniai visoj virtuvėj pakvimpa agurkėliu.... wub.gif Va,tik sėklos brangokos,pakelyje šešios sėklos,4 lt kainuoja.

Oooo, dekui wub.gif Reikes pabandyti, kodel gi ne mirksiukas.gif Gal gali dar pasufleruot kus jas parduoda? Kainyte tai negasdina manes, apskritai man 100 procentu pasiteisina visos tos brangios seklos, as kartais net specialiai paieskau kur vienetais skaiciuoja ir kaina didele, jos tikrai buna isskirtinai geros.
Kazkada man pasakojo pazistama (beje dabar ji Sodo spalvu redaktore), kad kazkas is zurnalo skaitytoju ar tai besireklamuojanciu dave jai pabandymui profesionaliu seklu (ju pardavime dabar tik tik pasirodo kartais), tai sake - stulbinamas skirtumas. Nors ziuriu siemet tiesiog nuostabus seklu asortimentas Lietuvoje (pora metu vis mama pirko kur kokiu pigesniu). Ir vel nukrypau nuo agurku biggrin.gif

Siaip man labai kazkuriais metais pasiteisino sodyboj ilgavaisiai agurkai - kadangi kasdien skint neturejom galimybes, tai mazieji peraugdavo, maitinomes tik ilgavaisiais, bet net nezinau kokia ten veisle buvo.
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 05, 17:04)
Oooo, dekui  wub.gif Reikes pabandyti, kodel gi ne  mirksiukas.gif Gal gali dar pasufleruot kus jas parduoda? Kainyte tai negasdina manes, apskritai man 100 procentu pasiteisina visos tos brangios seklos,

Nežinau iš kur tu.Kiek esu mačiusi,jų yra tik Kaune,ir tik SĖKLELĖS parduotuvėj....
Atsakyti
sveikutes smile.gif kaip tik radau pas savelabai ankstyvo,salotinio tipo agurkus Beit Alpha F1;atseit derliu duoda jaupries birzeli g.gif o seti reikia dabar,2 ,3men. g.gif ir po to derlius iki10 men. g.gif skamba viliojanciai... blink.gif reiks pamegint g.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 05, 16:31)
O jeigu rimtai - net nelabai zinau kas tai yra kurklys blush2.gif 

Edukaciniais tikslais -parodau biggrin.gif
tokiu pernai vien is agurku lysves virs 20 ishtraukiau doh.gif jie mazdaug tokio dydzio ir yra doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 05 kovo 2010 - 19:52
QUOTE(Casual @ 2010 03 05, 20:50)
Edukaciniais tikslais -parodau  biggrin.gif
tokiu pernai vien is agurku lysves virs 20 ishtraukiau doh.gif jie mazdaug tokio dydzio ir yra  doh.gif

O jetus, kokie baisuokliai unsure.gif ....
Atsakyti
Nesu baisi jautruolė, bet musiet numirčiau iš siaubo tokį gyvį gyvai pamačius...
Atsakyti
Dekui Casual - nu koks siaubunas bigsmile.gif
Atsakyti
aha siaubingi tie kurkliai , o dar jie is garsus kaip svirpliai skleidzia, beje sako dirboje arba kurmiai arba kukrliai...nors ir tie ir tie migruojantys doh.gif
Atsakyti
user posted image

pries kelias dieneles pasodinau
Atsakyti