QUOTE(Edexa @ 2010 05 04, 11:09)
Kadangi šiame skyrelyje pasirodžiusi profesionalė dingo, tai pasakysiu kaip darau aš. Maždaug.
Agurkams ūsus ir visus užsimezgusius agurkėlius 0,5m nuo žemės VISKĄ išskabau, leisdama daigui normaliai sustiprėt. Aukščiau augančius ūsus trumpinu.
Į tuščius žiedus nekreipiu dėmesio, jie patys nukrinta.
Agurkai visą vasarą nedera, juos birželio pradžioje dar kartą sėju, kad derliaus turėčiau iki rudens.
Agurkams ūsus ir visus užsimezgusius agurkėlius 0,5m nuo žemės VISKĄ išskabau, leisdama daigui normaliai sustiprėt. Aukščiau augančius ūsus trumpinu.
Į tuščius žiedus nekreipiu dėmesio, jie patys nukrinta.
Agurkai visą vasarą nedera, juos birželio pradžioje dar kartą sėju, kad derliaus turėčiau iki rudens.
Aciu uz atsakyma
O iki kiek tuos usus reikia trumpinti? kam jie isviso reikalingi jei pvz pas mane agurkai paristi ir nera jiems kur kabintis?
Kaip jau sakiau, mano agurkai ~60cm aukscio tai gal paliksiu tuos agurkiukus kurie jau yra
Pas mane irgi nukrenta tusti ziedai, tik noretusi jog jie nebutu tusti, bet tikriausiai jie dar permazi, kad apsikrautu agurkais?
O kitus seji kazkur i kita vieta ar israuni senuosius ir ten pat ikisi, nes pas mane naujiems kitur vietos ir nebus