Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

QUOTE(Airida-M @ 2010 05 21, 08:15)
O tai gal kieme kur yra vietos,juk gali augti kaip gele. ax.gif

Nebent irgi i maisa sodinti, nes visur kur auga dekoratyviniai augaliukai, toks super s... gruntas ~8-10cm po juo smelio cemento misinys, kad slaito lietus nenuplautu, tada skaldos keli cm ir molis doh.gif Kai sodinau vaismedzius, tokias duobes turejau israusti, kad pakeisti visa grunta doh.gif ir tai dabar vis galvoju ar is cemento neprisisiurbs kokiu nereikalingu medziagu, kai saknys ji jau pasieks? g.gif
Ir dar klausimas ar siltnaminiai agurkai pas mus augtu lauke, nes labai vejuota vietove g.gif Ir ar jiems butu galima leisti palei zeme augti? ant mulcio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serzas: 21 gegužės 2010 - 12:04
Ka reiskia: ,,Daigai sodinami - 70X20X30" ? ta prasme: ,,aukstis x ilgis x plotis "? ax.gif
Cia apie Marketmore
veisle...

Serzas, gal gali priminti kokia agurku veisle megini prisijaukinti? ax.gif Man tai jau 4 daigiukai issikale pro zemes pavirsiu per 4 dienas bigsmile.gif o parasyta - per 7-14 dienu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 21 gegužės 2010 - 13:18
QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 21, 12:14)
Ka reiskia: ,,Daigai sodinami - 70X20X30" ? ta prasme: ,,aukstis x ilgis x plotis "?  ax.gif
Cia apie Marketmore
veisle...

Serzas, gal gali priminti kokia agurku veisle megini prisijaukinti?  ax.gif Man tai jau 4 daigiukai issikale pro zemes pavirsiu per 4 dienas  bigsmile.gif  o parasyta - per 7-14 dienu.

Market more yra lauko agurkai tai kazi ar ju auksti turetu rasyti, nors ir pas mane ant ju rase, kad auga iki 1m aukscio ir pleciasi 50cm g.gif skinti kai agurkai yra apie 20cm ilgio.
As pasodines 1 "telegraph improved", 1 "Marketmore", 5 "F1 Prima top", dar 6 ant palanges lidl'inei, bet nezinau kokios veisles doh.gif ir 5 seklos "F1 Superbel" pasodintos pries keles dienas
Atsakyti
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa.....!!! Vakar buvo besikalantys tik 4, o siandien - visas miskas daigiuku jau su lapukais!!! bigsmile.gif Jomajo, apie 40! bigsmile.gif A kur daba as ju tiek daug desiu?! Tikejausi, kad apie puse nesudygs... doh.gif Dziungles pasidarysiu gardene. MB dar neisivaizduoja koki plota tai uzims! doh.gif lotuliukas.gif
Nufotkinciau kokie grazus islindo pasirodyti per nakti - grazucukai, su lapeliais 1,5-2 cm ilgio, tik fotoaparatas kazkurrrrr tarp daiktu. unsure.gif

Taigis, einu ieskot info ka dabar su jais daryti. Kokia zemele i vazonus paruosti. Nei vazonu, nei durpiu, nei karvasudzio dar neturiu. unsure.gif
Tiesa, siltnamio irgi dar neturiu. Plevelini nusiziurejau didoka, tik parduotuves sandely nebeliko - laukiu kol atves. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 22 gegužės 2010 - 11:06
QUOTE(d-oncek @ 2010 05 17, 23:00)
Mano siltnamyje isdygusius jau 3 daigelius kazkas suvalge g.gif  doh.gif Turbut sraiges,tik kotuka vieno radau styranti ir pirmi lapukai salia 'padeti' lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
agurkai
Na tikiuosi kitą savaigalį jau valgyti savus agurkus.Šiemet jau ir taip liūdėjau,kad nesiseka su agurkais,labai jau sunkiai dygo,tik per antrą kartą.Bet pasivijome gamtą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 05 23, 17:34)
agurkai
Na tikiuosi kitą savaigalį jau valgyti savus agurkus.Šiemet jau ir taip liūdėjau,kad nesiseka su agurkais,labai jau sunkiai dygo,tik per antrą kartą.Bet pasivijome gamtą. mirksiukas.gif

ohoho kokie bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
mano agurkiukai lauke po 1-2 lapukus turi, bet atshalima pranesha - itariu blogai baigsis- pasisejau siandien i indukus is naujo- del viso ko blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 05 23, 17:34)
agurkai

Oho, kaip smagu matyti tokius galiūnus, o mano buvo sustoję kažko augt kai persodinau, bet dabar ir jau matosi ant kai kurių tokie maži agurkėliai, bet, kad va pas mus jau lyja, kaži kaip čia bus jei atšals g.gif
Atsakyti
Kadangi mano pernai "slemakai",tos sraiges be kiautu,siltnamyje irgi surijo agurkus,tai siemet sejau tik lauke. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 05 23, 15:34)
agurkai

O cia ilgieji? Pas mane vienas agurkas vel jau uzauges kokiu 8cm, tikiuosi kitos savaites atvesimas nesutrugdys jam augti taip kaip pirmiesiems 3, per siltus orus, primezge daug agurkiuku, net ir ~30cm daigelis (ilgavaisiai) primezge daugybe agurku thumbup.gif Tfu tfu tfu tikiuosi viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 05 23, 21:28)
O cia ilgieji?

Taip-ilgieji.Ankščiau augindavau ir trumpavaisius agurkus šiltnamyje.Dabar trumpuosiuis tik lauke auginu.O iš pavasario norisi savų greičiau. mirksiukas.gif O atšalimas manau šiltnamyje labai nepakenks,kaip tik vėsiau šiek tiek bus tik į naudą,vėdinti nereikės. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 05 23, 20:13)
O atšalimas manau šiltnamyje labai nepakenks,kaip tik vėsiau šiek tiek bus tik į naudą,vėdinti nereikės. g.gif

Bet jei tas atsalimas bus iki tokio lygio, kaip buvo anksciau, kai agurkai gltonavo ir visai beveik neaugo? bus nekas doh.gif doh.gif
Atsakyti