Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

QUOTE(georgiana @ 2010 05 31, 13:20)
kreipiuos ir i si skyreli, apziurejau kad be baklazano lapeliu pazeisti ir pomiodoru ir agurku lapeliai, ka daryti patarkite

Aš tai nuskinu, o po to vėl laukiu ,kas bus.Mano ir agurkų lapai savaitgalį man nepatiko, tai nuskyniau, kaži kas bus.Gaila ,jei teks rauti verysad.gif
Atsakyti
Sako gerai cesnako su pienu nuoviras,tik deja nezinau kaip jis ruosiamas. ax.gif
Atsakyti
Šiandien iš šiltnaminių agurkų dariau salotas...kiek įmanoma iš trijų agurkų padaryt smile.gif nu, plius svogūnų laiškai, salotos, krapai, špinatai, bazilikas, užpyliau graikinių riešutų aliejumi....visai padoriai gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 01, 10:05)
Šiandien iš šiltnaminių agurkų dariau salotas...kiek įmanoma iš trijų agurkų padaryt smile.gif nu, plius svogūnų laiškai, salotos, krapai, špinatai, bazilikas, užpyliau graikinių riešutų aliejumi....visai padoriai gavosi ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 06 01, 10:23)

chm o koks tas graikiniu riesutu aliejus, sorry uz neismanyma g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 06 01, 13:37)
chm o koks tas graikiniu riesutu aliejus, sorry uz neismanyma g.gif

Nu kaip aliejus.... unsure.gif Gal triskart brangesnis už mums įprastą, jei tai klausiat. Skanus. Švelnus riešutų skonis. Man salotoms pats skaniausias. Kepdama pyragą taip pat jo pilu į tešlą....
Atsakyti
Mano siemet agurkai labai vargingai dygsta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 06 02, 14:12)

Aš vakar agurkus nuravėjau: tai dvi sėklos neišdygo. o visi kiti agurkiukai turi po vieną tikrą lapelį smile.gif Bet jie po agroplėvele gyvena pas mane iki tol, kol skinti reiks neatidengiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 06 02, 14:12)

Labas, mano ir agurkai labai silpnai išdygo. Šiandien buvau ,tai kur ne kur... Ar dygs kaži dar, ar reik atsodinti g.gif .Nebeišmanau ką ir daryti?
Atsakyti
Kaip sunkiai siemet sekasi agurkams,gailiuosi,kad neuztiesiau agro plevele.Turbut reikes dar uztiesti,nes tokios saltos naktys,kad augalai visai neauga. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Juračiuks @ 2010 06 04, 22:06)
Labas, mano ir agurkai labai silpnai išdygo. Šiandien buvau ,tai kur ne kur... Ar dygs kaži dar, ar reik atsodinti  g.gif  .Nebeišmanau ką ir daryti?

As atsargiai pakrapstinejau ir radau zemeje seklas su daigais,tai dabar apdengsiu agro plevele ir dar keleta dienu palauksiu. ax.gif
Atsakyti
o mano agurkai labai gerai sudygo... 4dienį dar nebuvo nė vieno, po liūties galvojau suplaks ir nebeišlįs, bet po nakties 5dienį visi sudygo smile.gif o šiltnamyje turiu irgi kelis daigus, tai labai daug agurkiukų, jau greitai galėsim valgyti smile.gif
Atsakyti
Na musu puseje labai saltos naktys,dar net salnos buna,tai augalai ir bijo dygti. ax.gif
Atsakyti