Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

QUOTE(Katuliux @ 2010 05 27, 12:05)
tai niekas man nepagelbes  verysad.gif ?

bijau ka sakyt bet as tokius agurkus meciau lauk uzkrete man visa kita siltnamio dali... siaip paziurek kita puse lapo ir jeigu pamatysi krutancio ka nors arba dar toki kaip voratinkliuka ar kazka panasaus tikrai nevark mesk lauk ... Na mano patitis tokia gal kuri kita pades geriau ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2010 05 27, 12:14)
bijau ka sakyt bet as tokius agurkus meciau lauk uzkrete man visa kita siltnamio dali... siaip paziurek kita puse lapo ir jeigu pamatysi krutancio ka nors arba dar toki kaip voratinkliuka ar kazka panasaus tikrai nevark mesk lauk ... Na mano patitis tokia gal kuri kita pades geriau ...

drinks_cheers.gif mesčiau tokius daigus ir aš. Po to dar dirvą, kur jie augo, reiktų dezinfekuot ax.gif
Atsakyti
Taip, jei yra voratinkliukas, reiktų mesti. Bet jei lapai švarūs, gali daryti kaip sakiau.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 27, 13:35)
Taip, jei yra voratinkliukas, reiktų mesti. Bet jei lapai švarūs, gali daryti kaip sakiau.

aciu uz atsakymus bandysiu gelbet verysad.gif
Atsakyti
Gal kas pasakys ,kuri dabar diena palankiausia agurkams set? g.gif Truputi turbut nusivelinau..
Atsakyti
dabar jau tik birželio vid., jei vadovautis mėnulio kalendorium. Bet gi galima suvaidinti, kad mėnulis nei prie ko, imti ir pasisėti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 05 27, 13:57)
dabar jau tik birželio vid., jei vadovautis mėnulio kalendorium. Bet gi galima suvaidinti, kad mėnulis nei prie ko, imti ir pasisėti wink.gif  4u.gif

Aciukas smile.gif Taip reiks ir daryt,nieko kito nebelieka..trauma sutrukde visus sejimus unsure.gif
Atsakyti
Kada zeme isilus,agurkai dar greiciau sudigs nei anksciau sodinti.Pasejusi gali dar agro plevele uzdengti,nes naktys saltos augalams.
Atsakyti
O mano dali lauko agurkiuku kurkliai suvare, arba sliekai nes tokiu pilna dirva mazu skyluciu doh.gif teks atseti per nauja, bet kad orai be proto neprognozuojami g.gif
Atsakyti
Nakti atitruko kaimyno karve,tai mano darza"pavare".morkas ir agurkus reikes atsodinti is naujo. doh.gif
Atsakyti
Buvo keli isdyge agurkai,tai dabar rudi nusale lapeliai. ax.gif
Atsakyti
kreipiuos ir i si skyreli, apziurejau kad be baklazano lapeliu pazeisti ir pomiodoru ir agurku lapeliai, ka daryti patarkite
user posted image
Atsakyti