Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

Sveikutės , ką tik lauke pasodinau agurkų daigelius, bet tik su dviem lapeliais nedideli ,ar man juos apdengti agroplėvele?
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 05 24, 14:33)
Sveikutės , ką tik lauke pasodinau agurkų daigelius, bet tik su dviem lapeliais nedideli ,ar man juos apdengti agroplėvele?

Apdengti geriau auga - aš apdengtus laikau iki tol, kol reikia skinti.
Bet sėju tuos hibridinius. Jei ne hibridiniai, ko gero reiktų atidengti žydint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 05 24, 14:33)

Man irgi sis klausimas aktualus. 4u.gif Vakar ispikiavau i indelius ir jau laikau lauke is viso 3 dienas. Dabar jie apie 2 cm ugio, su dviem lapukais graziais. Suleisiu i zeme artimiausiom dienom su visais popieriniais indeliais. Tai man juos dengti vakarais ir kai atves oras? ax.gif
Atsakyti
O kaip ten su ta mulčia reikia daryt? Jei nupjauta veją žalią sudėčiau aplink agurkus? g.gif O kaip arti agurko galima dėt, ar reikia kad būtų tarpas ar gali prie pat kotelio būt?

Kokie požymiai agurkų, kad jims jau šalta? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

labai reikia Jusu pagalbos. Pirma karta pasistaciau siltnami ir auginu agurkus bei pomidorus, tik va susiduriau su tokia problema ir nezinau kas cia ir ka daryti?
Agurku lapai pradejo geltonuoti va taip va...kas cia tokio, kas jiems nutiko ir kaip juos 'gydyti" lauksiu jusu patarimu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Galeciau,pritrenkciau palaidu sunu seimininkus.Siankat islakste sunes mano visa darza. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 26, 19:45)
Galeciau,pritrenkciau palaidu sunu seimininkus.Siankat islakste sunes mano visa darza. doh.gif

jetau kokie bjaurybės doh.gif o čia kur tie šunys palaidi laksto?
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 26, 19:45)

Ta pati problema pas mus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 05 26, 21:00)
jetau kokie bjaurybės doh.gif o čia kur tie šunys palaidi laksto?

Cia pas mumi kaime Utenos apsk. ax.gif
Atsakyti
tai niekas man nepagelbes verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2010 05 27, 12:05)
tai niekas man nepagelbes  verysad.gif ?

o seniai sodinot agurkus i siltnami? Siulyciau atsargai nauju pasiset, o tai situos nezinia ar pavyks isgelbet... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2010 05 27, 12:05)
tai niekas man nepagelbes  verysad.gif ?

Bandau smile.gif
Manau agurkų daigus pasodinai jau pakankamai didelius. Gali būti, kad žemė jiems pasirodė per šalta kai pasodinai, juk vazone šiltai sėdėjo... Kai šaknims šalta, jos negali pasisavinti maisto medžiagų. Taigi daigai skursta.

Kurį laiką laistyk šiltu vandeniu, (kad įkišus ranką būtų tikrai maloniai šiltas) reikėtų patręšti raugintu mėšlu, dilgėlėm.
Atsakyti