Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai.

QUOTE(satanele @ 2009 08 17, 13:27)
O kas čia brangu?

Gal kam laaaaaabai daaaaaaaug agurkų priaugo, o kiekvienam 4 kg reiktų vis po stiklinės aliejaus, stiklinės cukraus ir tt - tai turbūt paskaičiavo žmogus, kad jam brangiai atseis tongue.gif
O aš jau pabandžiau thumbup.gif valgysimmmmm essen.gif clap.gif
Atsakyti
Na kiekvienas skaiciuoja,kad visdelto litrui vandens visko eina daug ir priedo dujos dega ir visa kita.Jis tik pamerkia i salta vandeni druskos rysuleli ir valgo ziema. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 17, 14:57)
Na kiekvienas skaiciuoja,kad visdelto litrui vandens visko eina daug ir priedo dujos dega ir visa kita.Jis tik pamerkia i salta vandeni druskos rysuleli ir valgo ziema. biggrin.gif

Nu jo jei jau tiek teišgali,tai jau krizė hihihi.gif
Atsakyti
Mano broliene tingi kai velnias biggrin.gif ,tai begale prigalvojo priezasciu,kad nemarinuoti nieko ziemai.
Atsakyti
na mano agurkeliai po truputi pradejo augti tai jau paskyniau mazuciuku visai karnisoniuku ir radnicioku mazuciu dar idejau labai maza cukinijia ir svoguneliu tu kur mazyliai laiskinaibuna galvuciu ir viena maza pomidora tai bavosi mano pirmas asorti 0,8 litro stiklainiukas uzmarinuoti tai vyras juokesi kad jau taip marinuoti noriu kad visko pririnkau ko radau kad tik stiklainiuka uzpilditi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 17, 18:32)
Mano broliene tingi kai velnias biggrin.gif ,tai begale prigalvojo priezasciu,kad nemarinuoti nieko ziemai.

Geriausias pasiteisinimas kaip tingi biggrin.gif
Atsakyti
Sako kam man marinuoti,jei niekas nevalgo.O as vis idedu broliui marinuotu darzoviu ir su malonumu valgo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 17, 22:27)
Sako kam man marinuoti,jei niekas nevalgo.O as vis idedu broliui marinuotu darzoviu ir su malonumu valgo. biggrin.gif

Užjaučiu ,kad turi tokia brolienę ,kuri yra tinginė ,kitaip tokios nepavadinsi smile.gif
Atsakyti
Siandien galvojau vel tvarkyti sekancia partija agurku,bliamba lietus pila kaip is kibiro,negaliu surinkti.Vel priaugs arkliniu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 18, 10:16)
Siandien galvojau vel tvarkyti sekancia partija agurku,bliamba lietus pila kaip is kibiro,negaliu surinkti.Vel priaugs arkliniu.

pas mus irgi pradėjo lyti,ir agurkai pradėjo kaip rudenį apvalėti,negražus kažkokie schmoll.gif
Atsakyti
Saviskius vakar skyniau salotoms,tai dar grazus.Bet kaip dabar gailiuosi,kad vakar nenuskyniau visu,dabar viska susiko lietus.Bliamba,nervas jama. schmoll.gif
Atsakyti
O mano agurkai labai sipni sad.gif(((
na ner ko norėt - pirmi metai ....
O dėl konservavino -visu pirma neturiu tiek kad galėčiau konservuot - visu antra kol kas mama tuom užsiima blush2.gif pas ją geriau užaugo wub.gif
AveM gal paprasčiausiai tavo brolienei nepribrendo reikalas - konservuoti smile.gif)

O didelių agurkų receptuką butinai išbandysiu smile.gif)) ačiukas
Atsakyti