Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 3

QUOTE(be rėmų @ 2009 10 20, 18:36)
va ir man įdomu dėl rožių. Nuipirkau šiandien mažiuką sodinuką, pardavėja sakė, kad sodinti tiesiai į lauką ir pridengti eglišakiais žiemai. Pumpurai susprogę, jau lapeliai paaugę, tai galvoju, kad dabar jie nušals, o pavasarį ar išleis naujus ūgliukus?  g.gif Gal geriau sodinti į vazoną ir laikyti patalpoj per žiemą?Ką manot?

na, kadangi tai nėralauko rožės sodinukas, o pripratęs prie patalops augalas, laikyčiau per žiemą namie vazone ax.gif
.... ar tai lauko rožė? g.gif įdomu, kokiomis sąlygomis prieš pirkimą augo? g.gif g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif gavau dovanų labai gražią rožę, pamerkiamą - ne sodinuką. Pažastėlėje išaugo gana didelis ūgliukas. Todėl pamaniau kad gal būtų galima kaip nors tą rožytę prikelti antram gyvenimui g.gif Gal ir juokingai skamba, bet rožės žiedas buvo be galo gražus wub.gif Gal kuri bandėte šį būdą? Esu girdėjusi, kad pavyksta tai padaryti auginant kol įsišaknys po stiklainiu g.gif Gal turit kokių patarimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitukas80: 20 spalio 2009 - 21:05
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 20, 21:41)
na, kadangi tai nėralauko rožės sodinukas, o pripratęs prie patalops augalas, laikyčiau per žiemą namie vazone  ax.gif 
.... ar tai lauko rožė?  g.gif  įdomu, kokiomis sąlygomis prieš pirkimą augo?  g.gif  g.gif

Tai geltona laipiojanti rožė, pirkau iš "Žalios stotelės". Neatsispyriau, nes geltonos vijoklinės dar neesu mačiusi. Sodinukas toks kaip kad maximinės būna parduodamos pavasarį.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 10 21, 07:46)
Tai geltona laipiojanti rožė, pirkau iš "Žalios stotelės". Neatsispyriau, nes geltonos vijoklinės dar neesu mačiusi. Sodinukas toks kaip kad maximinės būna parduodamos pavasarį.

aš iš maximos tokias dvi esu pirkusi,nei viena nebuvo geltona,o baltos bigsmile.gif
irgi labai norėčiau geltonos vijoklinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 10 21, 08:46)

Tai jeigu ji yra vijokline laipiojanti roze kuri turi augti lauke, tai ja ir reikia sodinti lauke, kam gi nesti i rusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitukas80 @ 2009 10 20, 22:04)
sveikos 4u.gif  gavau dovanų labai gražią rožę, pamerkiamą - ne sodinuką. Pažastėlėje išaugo gana didelis ūgliukas. Todėl pamaniau kad gal būtų galima kaip nors tą rožytę prikelti antram gyvenimui g.gif  Gal ir juokingai skamba, bet rožės žiedas buvo be galo gražus wub.gif Gal kuri bandėte šį būdą? Esu girdėjusi, kad pavyksta tai padaryti auginant kol įsišaknys po stiklainiu g.gif  Gal turit kokių patarimų 4u.gif

Tikrai gali taip padaryti pasodink i vazoneli ir uzdeng stiklainiu,pavasari pasodinsi i lauka,mano močiutė daug sykių taip darė.Ir visos kuo gražiausiai auga. thumbup.gif
Atsakyti
Sakykite, ar as nepaskubejau dabar savo lauko rozes uzdengdama? labai jau jas saugau blush2.gif Bijau, kad susals smile.gif

Bet as padariau tokias "palapines" is agropleveles. Eglisakiais nedengiau kol kas.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lali: 02 lapkričio 2009 - 10:32
O aš saviškių nespėjau savaitgalį nukarpyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 02, 10:47)
O aš saviškių nespėjau savaitgalį nukarpyti  blush2.gif

tai dar nedengti?? doh.gif doh.gif
Atsakyti
merginos kurgi jus skubate,rožės iki -5 laisvai išbūna,dar palaukite kol šaltesni orai bus,aš taip pat dar nenukarpiusi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2009 11 02, 14:31)
merginos kurgi jus skubate,rožės iki -5 laisvai išbūna,dar palaukite kol šaltesni orai bus,aš taip pat dar nenukarpiusi mirksiukas.gif  biggrin.gif

Žinau, tik kai susivėlinu, tai būna labai šalta rankoms doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2009 11 02, 13:31)
merginos kurgi jus skubate,rožės iki -5 laisvai išbūna,dar palaukite kol šaltesni orai bus,aš taip pat dar nenukarpiusi mirksiukas.gif  biggrin.gif

nu bet jau nakti kazkas netoli -5 ir yra.... blush2.gif
Atsakyti