Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 3

Sveikos 4u.gif Aš tai palengva karpau kurios nebežydi,o kitos dar žydi,bet dar nedengsiu ax.gif ,pas mus šalčių tokių nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2009 11 02, 13:31)
merginos kurgi jus skubate,rožės iki -5 laisvai išbūna,dar palaukite kol šaltesni orai bus,aš taip pat dar nenukarpiusi mirksiukas.gif  biggrin.gif

As dar nedengiau ,bet pranesa sian -6,o ryt -7 g.gif tai kaip daryt
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 11 02, 14:43)
As dar nedengiau ,bet pranesa sian -6,o ryt -7 g.gif tai kaip daryt

Tai apipilk šaknis durpėm ir psio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2009 11 02, 14:31)
merginos kurgi jus skubate,rožės iki -5 laisvai išbūna,dar palaukite kol šaltesni orai bus,aš taip pat dar nenukarpiusi mirksiukas.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir žydi gražiausiai, apšąlę, bet ištvermingos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 11 02, 14:52)
Tai apipilk šaknis durpėm ir psio  ax.gif

Ir niekuom nedengt ir per ziema?
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 11 02, 15:23)
Ir niekuom nedengt ir per ziema?

Kai jau labai pradės šalti apdengiu eglišakiais arba savo medžius įkišu į bulvinius maišus doh.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas auginat rozes vazonuose? Ka jus darot ziema? Pas mus yra garazas(nesildomas) ir rusys(ten temperatura buna +5-+10) kur geriau palikt ziemai?
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 11 02, 14:52)
Tai apipilk šaknis durpėm ir psio  ax.gif

drinks_cheers.gif sutinku
QUOTE(Perlen @ 2009 11 02, 17:00)
Kai jau labai pradės šalti apdengiu eglišakiais arba savo medžius įkišu į bulvinius maišus  doh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Sati @ 2009 11 03, 14:24)
Mergaites, gal kas auginat rozes vazonuose? Ka jus darot ziema? Pas mus yra garazas(nesildomas) ir rusys(ten temperatura buna +5-+10) kur geriau palikt ziemai?

geriau rusyje laikyti mirksiukas.gif
šianakt praneša net iki -8 blink.gif o mano rožės net su durpėmis neuždengtos doh.gif tikėkimės nebus tokiį šalnų,nes nėra galimybės nuvažiuoti jas apdengti verysad.gif
Atsakyti
o as send savo jau paruosiau ziemai, nes sianakt pas mus pranesa iki 8salcio tai ir durpm apipyliau ir eglisakem aprisau,gal neisus.
Atsakyti
QUOTE(Sati @ 2009 11 03, 15:24)

Aš auginu, beje pirmi metai, dar nežinau kaip peržiemos. Kai pirkau, konsultavausi, sakė kuo vėsesnė patalpa, tuo geriau. Vakar jas sunešiau į nešildomą sandėliuką g.gif Ten tikrai per šalčius bus minusas, bet sakiau tam pardavėjui, sakė gerai g.gif Kai stipriau atšals gal dar agroplėvele apgaubsiu g.gif
Atsakyti
Mano rožės irgi dar nedengtos, kitą savaitę tik galėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi tik kitą savaitėlę galėsiu jas apdangstyti. Dabar po keletą elglišakių esu ant šaknų numetusi. Tikiuosi, kad atlaikis iki mano nuvažiavimo pas jas g.gif
Atsakyti