Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 3

na, mano maksimine vijokline siemet ziemos antrus metus. pirmus ziemojo visiskai nepridengta, anei vienas stiebelis nenusalo ir bujojo, tik gaila, kad dukart zydi, noreciau visa vasara biggrin.gif tai palei tvora nusprendziau pavasari pasodinti rozes su kitom zydinciom gelem, tai rinksiuos arba parko rozes arba floribundines, kad nereiktu ten su jom zaisti daug rudeni uzdengiant, pavasari atidengiant. ir siaip, pastebejau pas save toki dalyka, kad kuo maziau as sokineju apie augalus, tai tuo jie labiau bujoja biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri zinot kaip issiaugint roze is pirkto ziedo?? esu kazka girdejus, kad stieba reikia supjaustyt galiukais ir sodint vazonelyje,
kada tinkamiausias laikas kazin
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2009 11 04, 15:23)
gal kuri zinot kaip issiaugint roze is pirkto ziedo?? esu kazka girdejus, kad stieba reikia supjaustyt galiukais ir sodint vazonelyje,

as esu girdejusi kad jau kai nuzydi roze reikia nupjauti zieda o kota laitysi vandenyje ir sako isleidzia saknis bigsmile.gif as esu viena taip laikius bet pradejo tas kotas puti, ir ismeciau lauka blush2.gif , bet galima pabandyt gal jum kuriai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos neskubekite dengti roziu, kita savaite pranesa apie +8 mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat susirūpinau , kada jas uždengti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2009 11 04, 14:23)

Man nieko neišėjo verysad.gif ,nužydėjusias nupjoviau tokius pagaliukus padariau,bet kad būtų su pumpuriukais akytėm tom ir laikiau nupjautam bambalį su žemėm,laistydavau,uždengdavau gyveno šiltnamį,buvo net sužaliavę mano pagaliukai,bet paskui kažkas nepatiko ir viskas tuom ir pasibaigė verysad.gif ,bet paskaityt reikėtų gal temos pradžioj,yra mamkom pavykę ir ne vieną turi tokią thumbup.gif ir geriausia manau pavasarį,vasarą kai šilta,o gal ir dabar,kambarį ant palangės irgi šilta g.gif

Mano rožės dar nedengtos,tik šiandien kelias pakarpiau ir durpėm užpyliau,o eglišakių net neturiu blush2.gif
Atsakyti
Aš auginu rožes išaugintas iš pagaliukų, bet tai geriau daryti pavasarį ar ankstyvą vasarą. Turiu dabar puokštę rožių, bet tikriausiai išmesiu, nes labai abejoju ar tokiu laiku jos gali išleisti šakneles g.gif
Atsakyti
Šiandien nukarpiau rožes, tik neužpyliau durpėmis, nes neliko ax.gif
O čia šiandien nuskintų paskutinių rožių puokštė rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 07, 23:18)
Šiandien nukarpiau rožes, tik neužpyliau durpėmis, nes neliko  ax.gif
O čia šiandien nuskintų paskutinių rožių puokštė  rolleyes.gif

user posted image
Grazi puokstyte wub.gif
O kokio ilgio tu stiebus palikai?Kiek suprantu su agroplevele dengt dar anksti?Maniske viena irgi dar zydi,ir tokius grazius sviezius ugliukus leidzia,taip bus gaila nukirpt g.gif ir koki sluoksni durpiu pilt?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 08, 00:18)
Šiandien nukarpiau rožes, tik neužpyliau durpėmis, nes neliko  ax.gif
O čia šiandien nuskintų paskutinių rožių puokštė  rolleyes.gif

user posted image

Nukirpote rozes? g.gif O kiek mazdaug?

Mes ziemai irgi visada nukirpdavome gana stipriai, o siemet nusprendeme, kad is viso nekirpsime, pridengsime egles sakomis, gal nenusals...

Bet kazin ar gerai bus, kad ne truputi nenutrumpinsime saku??? kaip manote?
man gaila kirpti, tokios nemazos siemet isaugo, nukerpi, o pavasari vel kol atzelia.... gal jei nekirpsiu kitamet daugiau ziedu bus biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2009 11 08, 13:03)
Nukirpote rozes?  g.gif O kiek mazdaug?

Mes ziemai irgi visada nukirpdavome gana stipriai, o siemet nusprendeme, kad is viso nekirpsime, pridengsime egles sakomis, gal nenusals...

Bet kazin ar gerai bus, kad ne truputi nenutrumpinsime saku??? kaip manote?
man gaila kirpti, tokios nemazos siemet isaugo, nukerpi, o pavasari vel kol atzelia.... gal jei nekirpsiu kitamet daugiau ziedu bus  biggrin.gif  bigsmile.gif

Šiaip rekonenduojama nekirpti - kiek bus nušąlę, tiek pavasarį bus galima nukirpti, nes ir taip trumpėja stiebas. reikia tik pačius žiedukus nulaužti, kad neeikvotų maisto medžiagų 4u.gif
Atsakyti
Visuomet nukerpu iki 30-40 cm, pavasarį dar iškarpau nudžiūvusias šakeles. Dar reikia nupurkšti champion tirpalu ir užpilti durpėmis. Štai, kaip atrodo mano rožės dabar ax.gif

user posted image
Atsakyti