Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 3

Na va vis ramiau.. Susimasčiau dabar tai gal ir man dabar geriau vėsiau pastatyt? išnešt nuo palangės, tegu biski pailsi prie mano kalijų? Kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynakrauje: 13 sausio 2010 - 14:46
mano kamienine roze, pirkta maximoje, ilgai nerode gyvybes, nei vienos akytes nebuvo, kasdien prasiau jos, kad atgytu ) ir stai kokia grazuole, du kartus vasara derlius ziedu buvo, visi geltoni, o vienas ziedas oranziniai rozinis smile.gif

http://picasaweb.goo...feat=directlink
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 13 sausio 2010 - 15:16
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 13, 16:15)
mano kamienine roze, pirkta maximoje, ilgai nerode gyvybes, nei vienos akytes nebuvo, kasdien prasiau jos, kad atgytu ) ir stai kokia grazuole, du kartus vasara derlius ziedu buvo, visi geltoni, o vienas ziedas oranziniai rozinis smile.gif

http://picasaweb.goo...feat=directlink

Labai graži spalva wub.gif
Atsakyti
ir man ji labai smile.gif o dar pirkau maximoje vijoklines rozes, tai taip pat visi krumukai po du kartus zydejo, tik spalvos buvo ne tokios, kaip nurodytos ant pakeliu smile.gif net issiziojau kai suzydo ne tom spalvom, kuriom tikejausi smile.gif amaras buvo uzpuoles, tad ukiskas muiliukas isgelbejo smile.gif
Atsakyti
Praėjusi vasara buvo labai palanki visokiems gyviams ir amarams mad.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 13, 19:30)
Praėjusi  vasara buvo labai palanki visokiems gyviams ir amarams  mad.gif  gun_bandana.gif

O ši žiema šalta,tai gal tie gyviai iššals mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2010 01 13, 20:42)
O ši žiema šalta,tai gal tie gyviai iššals  mastau.gif

Būtų gerai mastau.gif
Atsakyti
Tikekimes kad tie parazitai amarai isals , nes per vasara purksdavu nuo amaru muset kas savaite doh.gif , bet zydejo graziai wub.gif
Atsakyti
Aš ir stipriai vargau su tais vabaliukais, o rožyčių kaip gaila buvo, pas mane jos pirmi metai buvo pasodintos unsure.gif tai purškiau ir labai bijojau augaliukams pakenkt ax.gif
Atsakyti
Labas, seniai buvau, rožės miega žiemos miegu, tai labai nesirūpinu. Man iškilo klausimėlis kada palaistyti rožes, žiemojančias sandėliuke? Sakoma, kad laistyti per atlydžius, bet ką daryt, kad jų vis nėr? g.gif Laukti ar nebe? Ir kiek liet, tik trupučiuką, bijau, kad nepažadinčiau unsure.gif
Atsakyti
Gavau dovanu rozes vazonelyje. Ar jos augs namu salygomis? Jas gal pavasari reikia persodinti ?
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 16, 11:27)
Gavau dovanu rozes vazonelyje. Ar jos augs namu salygomis? Jas gal pavasari reikia persodinti ?

Man nelabai augo schmoll.gif ,pasodinau lauke,tai auga super thumbup.gif ,pernai net neuždengta buvo ir net šalčio nebijo schmoll.gif ,užsigrūdino hihihi.gif
Atsakyti