žiedų spalva tokia, kokia ir buvo - niekas nesikeičia, tik pats krūmelis dvigubai/trigubai didesnis nei kad vazonėly augo. Gal net dar didesnis, nes tuose mažuose vazonėliuose po 3-4 krūmelius būna.
Prisiminiau, patys žiedai taip pat šiek tiek didesni užsimezga. Žydi visą sezoną, spėk tik peržydėjusius žiedus išskint ir vėl pasimato nauja partija pumpurų
Prisiminiau, patys žiedai taip pat šiek tiek didesni užsimezga. Žydi visą sezoną, spėk tik peržydėjusius žiedus išskint ir vėl pasimato nauja partija pumpurų

QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 18, 20:57)
Didesnės nei vazonėlyje

QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 18, 21:10)
Maniškės žydėjo iki užšalant

puiku!to ir uztenka!mazdaug isivaizduoju kaip didieji jurginai dera su mazyliais

Na aš taip pat gavau tas mini rožytes maximines dovanų, kaip supratau pavasarį galima sodinti į lauką ir augs, ir žiemos kartu su kitomis

QUOTE(Ingel @ 2010 02 28, 17:40)
Na aš taip pat gavau tas mini rožytes maximines dovanų, kaip supratau pavasarį galima sodinti į lauką ir augs, ir žiemos kartu su kitomis

Taip, galėsi sodinti

QUOTE(jediara @ 2010 02 28, 18:18)
Tai liuks, atiduosiu tolimesniam auginimui mamai

sakykit, o kada jau reiketu rozytes atidengti ?
svarbu sniegas ar lauko temperatura ?

svarbu sniegas ar lauko temperatura ?

sveikutes, ir man patinka rozes labai. siemet planuoju praplesti savo rozyna ir isigyti ivairesniu veisliu ir spalvu. iki tol pirkdavau rozes maksimoj po 4-5 lt. bet man jos labai gerai visos prigyja, auga ir ziemoje ir visos atitikdavo rasomas veisles, nu ziuresim kaip siemet perziemojo, tikiuosi viskas bus
labai jau laukiu pavasario ir ziedu