Na aš tai džiaugčiaus prie savęs pasistačius Kaip suprantu gavai tokią kaip P centruose parduoda mini rožytę? tai tarkim aš nieko nedariau kelis metus, kuo puikiausiai ant palangės augo ir kasmet žydėjo net netrešta, o pernai laukan pasodinau irgi patiko, ugtelėjo. Žodžiu jos nereiklios, drėgmę mėgsta, o jei dar patreši
patarkit gavau dovanu maximine rozyte bet po keliu dienu jos lapeliai eme raitytis, atrodo tokia ,,apvytusi" manau todel kad keliaudama iki mano namu gavo salcio, pora valandu keliavo automobilyje, ar galiu jai kazkaip padeti ar belieka laukti ir tiketis kad isgyvens?
Hm... nuo nušalimo lapukai nesiraito, tada jie patamsėja.. Sunku pasakyt kai nematai būklės, nors lapų rietimasis dažnai rodo drėgmės stoką, bet ten gi dažniausiai jas perlaisto, nors šiaip rožės mėgsta drėgmę, bet ne tiek, Aš patikrinčiau kiek drėgna žemė, statyt šviesiai šviesiai, apyšilčiai dar galima palepint apipurškimu.
paprastai tos maximinės, t.y. prekybcentrių, rožytės dėl pigesnio tranportavimo yra susodintos į durpes, kurios labai greit išdžiūsta Norint tokią rožytę auginti namie, pirmiausia reikia ją persodinti į rožėms tinkamą substratą
ar tos mini rozytes ir lauke auga ,ar tik vasaroti gali turiu dabar maza is ermitazo is nukainavimo.baigs zydeti,norejau ismesti,bet gal tikrai sulaukti pavasario ,ir i zeme pas kt.rozes
auginu lauke. Kažkada taip pat negalėjau pro nukainuotas praeiti, taip gaila pasidarė. Persodinus į lauką, kad atsigavo, kad apsipylė žiedais Žiemos pradžioj tik kokį eglišakį ir durpių užpilu. Kuo puikiausiai išgyvena