QUOTE(naitas @ 2011 12 15, 20:00)
ar Jus apsimetat, ar tikrai nesuprantat ka as sakau?
tikrai nesuprantu, nes man atrodo normalu, kad nerasdami norimos informacijos elektroniniame dienyne, tevai kreipiasi i mokytoja. Man keistai atrodo jos poelgis - dienynas kvaila nepildysiu ir po to, tevai vistiek pas mane vaiksto.
Tevai pirmenybe teikia zodiniam bendravimui. Mokytoja sudeda vaikams i portfelius diagramas, pacius padarytus testus, kad tie parodytu tevams. Jokiam e-dienyne to neparodysi - kur konkreciai suklydo vaikas, kokio sunkumo/lengvumo buvo testas ir t.t.
tikrai nesuprantu, nes man atrodo normalu, kad nerasdami norimos informacijos elektroniniame dienyne, tevai kreipiasi i mokytoja. Man keistai atrodo jos poelgis - dienynas kvaila nepildysiu ir po to, tevai vistiek pas mane vaiksto. Tiek elektroniniame dienybe, tiek paprastoje pasiekimu knyguteje, jeigu tik
NORI tikrai rasi, kur parasyti, kokio sunkumo buvo testas, apzvegti bendra klases lygi ( jeigu didzioji klases dalis padare blogai, tai gal ir mokytoja kazka praziopsojo aiskindama) ir t.t. O jeigu neteiki informacijos ta priemone, kuria mokykla pasirinko, tai ko stebetis, kad yra klausiama, ieskoma informacijos?
QUOTE(naitas @ 2011 12 15, 20:00)
Ir to e-dienyno realiai niekam nereikia. Taip pat ir mokytojai. Kadangi mokykla istojo, tai dabar jai privalu pildyt.
Kam pildyt tai, kas JAU pasakyta tevams.
na tai aisku, kad dienyna reikia ne po keliu savaiciu ar menesiu pildyti. Jeigu jinai istaisiusi darbus iskarto suvestu ta informacija, tai jos ir nereiketu zodziu sakyti.
Ar tevai per testa uz duru stovi ir po to mokytojos nepaleidzia, kol jinai neistaiso darbu ir neapibudina kas kaip kur kodel?