Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis dienynas

QUOTE(mititėja @ 2011 12 01, 14:30)
Ar čia diskusija apie SM? Nebent labai niežti pasisakyti, bet nėra apie ką.  4u.gif

Citavau ne tamstą, jei ką. O pati apie ką diskutuoji? Ir kuris galas poniai panižo? Prajuokinai savo noru moralizuoti visus ir visur lotuliukas.gif
Neberandi progos, prie ko kabinėtis? Noras įgelti (nesugebėjai to išvengti...) ar auditorijos poreikis protui ir iškalbai demonstruoti? hihihi.gif
Kalbėk. Ir te tavo žodis būna paskutinis - duodu kelią tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 01 gruodžio 2011 - 15:56
QUOTE(Laisvė @ 2011 12 01, 14:37)
Bet ir prie SM prisijungti reikia kompo  tongue.gif  Žiūrint kas prioritetai  mirksiukas.gif

biggrin.gif prie SM gali prisijungti namie,o cia kalba ejo apie kompa mokyklos kabinete 4u.gif, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 01 gruodžio 2011 - 16:11
Man irgi labai patinka el.dienynas. thumbup.gif Visada matau, kaip vaikui sekasi, kas užduota ir t.t.
Atsakyti
pernai turejom, siemet panaikino, man labai patiko tas dalykas, gaila, kad nebera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cipliukas @ 2011 12 04, 13:32)
Man irgi labai patinka el.dienynas.  thumbup.gif  Visada matau, kaip vaikui sekasi, kas užduota ir t.t.

Pritariu, labai geras dalykas. Bet kada galima pasitikslinti informaciją, išsiaiškinti rūpimus klausimus. Džiaugiuosi, kad yra el.dienynas.
Atsakyti
Mums labiausiai patinka, kad galima pasitikslinti, kas užduota namų darbams, net ir mokykloje nebuvus nėra problemos, o kaip dėl pažymių, tai pernai nei karto pati nebuvau atsidariusi, užteko vaiko pasakymo. blush2.gif
Atsakyti
moterys, kaip prisijungti pirmą kartą? neveikia joks duotas prisijungimo vardas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 09, 21:15)
moterys, kaip prisijungti pirmą kartą? neveikia joks duotas prisijungimo vardas  verysad.gif

Pirmiau reikia registruotis.
Atsakyti
aš turiu mokyklos duotą email, slaptažodį. Bet deja, jie neveikia. Sako, kad neteisingi prisijungimo duomenys. Lyg tyčia, savaitgalis, nėra pas ką pasiklausti mokykloje.
Atsakyti
Naitai, kokį jūsų mokykla dienyną naudoja? g.gif manodienynas.lt? tamo.lt? Bet kuriuo atveju bandykit jungtis pagal vaiko duomenis.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 12 10, 12:37)
Naitai, kokį jūsų mokykla dienyną naudoja?  g.gif  manodienynas.lt? tamo.lt? Bet kuriuo atveju bandykit jungtis pagal vaiko duomenis.

ačiū, klopedija. Naudoja Mano dienynas.
jungiausi pagal tai, ką davė mokykla. O davė sukurtą dirbtinį email (suprantu, kad tai yra prisijungimo vardas) ir slaptažodį. Neveikia, nors turiu net tris tokius dalykus.

Toliau bandžiau prisijungti taip:
manovardas.pavardė@mokyklospavadinimasvienuzodziu.lt
mano realus email, bet tada neturiu slaptažodžio.. nu žodžiu.. ten rašo, kad pirmą kartą jungiantis kažkaip gudriai reik suveikt, bet neprasimušu niekaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 10, 11:40)

Reikėtų, manau, kreiptis į mokyklos el. dienyno administratorių.
Atsakyti