Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis dienynas

aš tai turbūt būsiu patenkinta, bo belekada galėsiu pastaugt į kompą pažiūrėjus. nes knygelė dažnai spintelėj būna pamiršta. o paskui jau būna per vėlu gelbėt situaciją doh.gif
Atsakyti
Pas mus taip pat šiemet jau įvedamas el.dienynas. Labai smalsu sužinoti, kiek per metus mokate už šią naujovę.
Atsakyti
QUOTE(MILVA @ 2009 09 16, 11:10)
Pas mus taip pat šiemet jau įvedamas el.dienynas. Labai smalsu sužinoti, kiek per metus mokate už šią naujovę.

Man taip pa labai smalsu ax.gif Gal kas galėtų patenkinti mūsų smalsumą?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu klausimą apie mokestį? www.dienynas.lt naudojamės nemokamai.
Kažkiek mokėti reikėtų tik užsisakant papildomą paslaugą, informavimą žinutėmis (ataskaitas, suvestines į telefoną) iš e-dienyno.
Atsakyti
Musu mokykloje taip ivestas sis stebuklas (kol kas dar neveikia). Labai del to dziaugiuosi, nes turejau nemazai problemu su savo aukseliu del nuolat slepiamos pazymiu knygeles biggrin.gif Dabr jau niekur nepasisleps hihihi.gif
Atsakyti
Aš jau apklausiau daugelį m-klų, kur yra el.dienynas, jis visur nemokamas. Bet mūsų m-kloj kažkodėl padarytas mokamas. Todėl ir užklausiau. Kitą saitę turėsiu susirinkimus dviejose klasėse, todėl noriu pasiruošti wink.gif Iš esmės pas mus mokestis nedidelis 10lt/metams, bet kai paklausiau, kur bus tie pinigai panaudoti, niekas nesugebėjo paaiškinti. Jei už tuos pinigus būtų perkami kompiuteriai mokytojams, valio, sutinku, bet jaučiu vėl sugalvota eilinė rinkliava doh.gif prisidengiant dienynu.
Atsakyti
Pas mus gimnazijoj šiemet įvedė el.dienyną,tai man naujovė,nes buvusioj mokykloj jo nebuvo.Šiandien gavome savo prisijungimo duomenis,tėvams duos atskirai,susirinkimo metu :},mano tėvai patenkinti,kad galės naudotis el.dienynu,nes aš esu megėja "pamiršti" iš auklėtojos pasiimti pažymių knygutę blush2.gif biggrin.gif ,o dabar to nebebus ax.gif pamiršus kas namų darbams užduota visalaiką galėsiu pažiūrėt į dienyną ir kontrolinių,bei savarankiškų darbų nebeužmiršiu cool.gif bigsmile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(MILVA @ 2009 09 16, 13:03)
Aš jau apklausiau daugelį m-klų, kur yra el.dienynas, jis visur nemokamas. Bet mūsų m-kloj kažkodėl padarytas mokamas. Todėl ir užklausiau. Kitą saitę turėsiu susirinkimus dviejose klasėse, todėl noriu pasiruošti wink.gif  Iš esmės pas mus mokestis nedidelis 10lt/metams, bet kai paklausiau, kur bus tie pinigai panaudoti, niekas nesugebėjo paaiškinti.  Jei už tuos pinigus būtų perkami kompiuteriai mokytojams, valio, sutinku, bet jaučiu vėl sugalvota eilinė rinkliava  doh.gif  prisidengiant dienynu.

Aš kol kas žinau du elektroninio dienyno tiekėjus: www.dienynai.lt ir www.tamo.lt. Pirmasis yra nemokamas, antrasis mokamas. Bet mokestis mano nuomone yra tikrai simbolinis - 50 Lt visai mokyklai, nesvarbu kiek klasių naudotųsi.
Todėl man labai įdomu, kaip sekas ir kuriais elektroniniais dienynais naudojamas, kaip sekasi ir kaip jums tai patinka.

Mano mokykla neturi elektroninio dienyno, bet aš gavau bandomąją versiją vien savo klasei iš www.tamo.lt.
Atsakyti
Labai ačiū už informaciją. Mūsų m-kla pasirinko UAB "Idamas" siūlomą "Mano dienyną". Kiekvienam mokiniui mokestis 10lt./metams. Mokykloje ~1400 vaiku, atimam pradinukus ~500 vaikų, lieka 900 doh.gif x10 - tai jau gaunasi ne toks ir simbolinis mokestis. Labai įdomi situacija, nes www. vilnius.lt (savivaldybės psl.) el.dienyno nuorodoje yra informacija tik apie anksčiau minėtos firmos dienyną. Apie kitus - nemokamus, informacijos nėra. Kalbėjau su mūsų m-klos administracija, kodėl jie pasirinko būtent šį mokamą dienyną. Atsakymas dar labiau nustebino, kad iš savivaldybės gavo laišką su rekomendacija pasirinkti būtent šį dienyną. Būtinai eisiu praprašyti tos rekomendacijos kopijos.
Atsakyti
O www.tamo.lt nuo šių mokslo metų jau taiko ir pradinukams elektroninį dienyną. Vietoj pažymių yra langelis pasiekimo, paskatinimo užrašymui. Man patinka.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2009 09 17, 19:41)
O www.tamo.lt nuo šių mokslo metų jau taiko ir pradinukams elektroninį dienyną. Vietoj pažymių yra langelis pasiekimo, paskatinimo užrašymui. Man patinka.

O, kaip saunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2009 09 17, 17:41)

O kokioj cia mokykloj? 4u.gif
Atsakyti