pas mano dukrytę pirmokę yra Tamo, na neblogai daug informacijos, bet vaikai nori tų popierinių įvertinimų, tai mokytoja į sasviunius padėlioja visokius štampukus

O as manau,kad elelktroninis dienynas labai geras dalykas.Galiu visapusiskai kontroliuoti savo paaugli.Zinau kas uzduota,kokios pamokos nera ir nekalbant kiek ir uz ka gavo.Zinoma,nekalbu apie visus,bet manau,kad tokio amziaus vaikus neprosal ir pakontroliuoti.
As negaliu atsidziaugti sia programa
Ar budama namie ar isvykus visada galiu stebeti vaiko rezultatus ir informacija visa gaunu
O vaikas kol buvo pradinei pastoviai pamirsdavo pasizymeti kas uzduota arba ka reikia atsinesti, pasiruosti. Dabar pats prisijungia viska pasiziuri ir jau tik jei kas neaisku pasiskambina klasiokams
O ateity kai jau ir prasides noras "isklenkinti" is pamoku galesiu stebeti lankomuma ir visa kita

superinis dalykas,stipriai sirgom 3sav. nejom mokyklon,pasiziuriu i el. dienyna, matau ka mokinosi,ta mokinames ir mes savarankiskai
,nereikia skambineti mokytojai ir klausineti ka pasimokinti

Puikus isradimas

TAMO
labai geras dalykas

Aš taip pat labai džiaugiuosi elektroniniu dienynu
Abiejų vaikų TAMO, tai visai man patinka, ka gali viską sužinoti reaiu laiku

Abiejų vaikų TAMO, tai visai man patinka, ka gali viską sužinoti reaiu laiku

QUOTE(skirmantenet @ 2012 11 12, 21:36)
Tikrai, ir pas mus yra Tamo. Mokytoja taip aiskiai viska suraso, bet va-beda-jei kazka nepasizymejo, tai mama paziurek. Nebera vaiko atsakomybes.
juk ir vaikas turi savo kodą

Tikrai geras išradimas
gali pasižiūrėt, pakontroliuot, nors kol kas nelabai reikia, pačiai dukrai labai tinka - grįžta įsijungia ir mato ką reikia pasidaryt, nors kartą buvo mokytoja neparašiusi, o tik pasakiusi, tai buvo strioko

Super išradimas
Tik pedagogų atsakomybės trūksta, ne visi ir ne viską surašo. Teko pažinti TAMO ir Mano dienyną, tai TAMO man patinka labiau.

Tik pedagogų atsakomybės trūksta, ne visi ir ne viską surašo. Teko pažinti TAMO ir Mano dienyną, tai TAMO man patinka labiau.