Kadangi pas mus pirmieji mokslo metai, tai aš labai džiaugiuosi el. dienynu

QUOTE(twix'e @ 2014 05 21, 10:23)
Koks skirtumas pirmieji ar ne mokslo metai

Jeigu pildomas tvarkingai - puikus dalykas.

Labai daug darbo mokytojams, ypač pradinukų, bet tėvams ir vaikams super

Aš labai džaugiuosi, kad pagaliau jis veikai ir yra įdiegtas. Tėvams tikrai daug paprasčiau sekti vaiko rezultatus
labai už

Didziausia tamo problema, kad daznai sunku prisijungti (neleidzia), nes yra daug vartotoju prisijunge. Vedi vedi slaptazodi, o kaip neatsidaro, taip neatsidaro...
Na ir daugelio mineta beda, ne visi mokytojai saziningai suveda namu darbus r kita info. Suprantama, tas laikouzima, bet nors sutrumpintai, bet galetu surasyti. As savo berno namu darbus tikrinu ir matau, kad jis daug ko neuzsiraso, todel ir nepadaro...
Na ir daugelio mineta beda, ne visi mokytojai saziningai suveda namu darbus r kita info. Suprantama, tas laikouzima, bet nors sutrumpintai, bet galetu surasyti. As savo berno namu darbus tikrinu ir matau, kad jis daug ko neuzsiraso, todel ir nepadaro...
QUOTE(Eliya @ 2014 05 23, 09:05)
gal nesiruosia veliau vaiko kontroliuot.
QUOTE(rytojryta @ 2014 09 12, 22:09)
Didziausia tamo problema, kad daznai sunku prisijungti (neleidzia), nes yra daug vartotoju prisijunge. Vedi vedi slaptazodi, o kaip neatsidaro, taip neatsidaro...
Manau, kad būtent dėl to šis dienynas yra nesąmonė. Prisijungti dažnai neįmanoma, namų darbai įvedami 18-21val. Gal yra ir pavyzdingų mokytojų, bet su tokiais aš dar nesusidūriau...
Pirmiausia reikia padaryti, kad sistema veiktų PUIKIAI... ir naudotis tada kai ja tikrai galima NAUDOTIS.
Sistema siemet tikrai stirnga, kancia tiek mokytojams, tiek tevams
be to ir atnaujinti ryskiai juk velavo, todel manau ir turim siai dienai tokius padarinius
ir kiek ju ten "Tamo"sedi ir ka jie veikia man neaisku, baigiasi rugsejis, o tvarkos jokios nera