Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis dienynas

mūsų mokykla tai perėjo nuo Tamo prie mano dienynas. Tai dabar dažniau gaunam ne mokytojos, o reklamines žinutes biggrin.gif
Kas liečia info - pripranti ir patogu.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 10 11, 14:52)
mūsų mokykla tai perėjo nuo Tamo prie mano dienynas. Tai dabar dažniau gaunam ne mokytojos, o reklamines žinutes biggrin.gif
Kas liečia info - pripranti ir patogu.

Vaikų irgi Manodienynas- reklaminių žinučių pilna irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skirmantenet @ 2014 09 27, 21:32)
Mūsų ir pernai buvo Tamo, tai dar dar iš bėdos buvo galima kentėt. O Šiemet Tamo - tai kažkoks pasityčiojimas. Mest lauk tokią sistemą. Kam reikalinga tokia, prie kurios tik per atsitiktinumą gali prisijungt.

Pas mus irgi Tamo...Kad nesigautu prisijungt kazkaip nepamenu..Bet karta ar del sistemos ar mano pacios zioplumo nepstebedavau namu darbu dukros..Oakambinau mokytojai,kd pklaust gal s ka blogai darau..Ji sako,kad siuo metu negali visai ieeiti i Tamo..O as kuo laisviausiai po ta dienyna "'basciausi" g.gif
Atsakyti
Labsi geras dalykas,visi pazymiai vertinimai pamokos namu darbai pagyros ir skundai viskas kaip ant delno thumbup.gif netgi pas mus gali matyti ka vaikas valge pietums jei mokyklos valgykloje valgo thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų mokykla naudojasi Tamo. Didesnių problemų (dėl prisijungimo ar info gavimo) nekyla, o patogumas neišpasakytas smile.gif. Visada žinau situaciją (pažymiai, lankomumas, veikla, namų darbai, susirinkimai ir t. t.) - nieko nenuslėpsi smile.gif
Atsakyti
labai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus taip pat naudojama Tamo, bet iskilo toks klausimas gal pagelbesit. registruojantis pirmaji karta kaip registravotes? as matyt ne taip prisiregistravau ir nezinau kaip dabar sita klaida istaisyti doh.gif mokytoja pasiekimu knygeleje vis paraso kad jungtumetes SAVO IR VAIKO vardu, taciau as prisijungiu tik vaiko tai kaip man prisijungt savo? nebesuprantu, o mokykloje niekas neaiskino kaip ka daryti reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murkyte20: 07 lapkričio 2014 - 22:10
QUOTE(Murkyte20 @ 2014 11 07, 22:09)
Pas mus taip pat naudojama Tamo, bet iskilo toks klausimas gal pagelbesit. registruojantis pirmaji karta kaip registravotes? as matyt ne taip prisiregistravau ir nezinau kaip dabar sita klaida istaisyti  doh.gif  mokytoja pasiekimu knygeleje vis paraso kad jungtumetes SAVO IR VAIKO vardu, taciau as prisijungiu tik vaiko tai kaip man prisijungt savo? nebesuprantu, o mokykloje niekas neaiskino kaip ka daryti reikia  doh.gif

Prašykit naujo prisijungimo. Ten registruojanti reikia pasirinkti "mokinio tėvų registracija{" ar pan.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2014 11 08, 12:54)
Prašykit naujo prisijungimo. Ten registruojanti reikia pasirinkti "mokinio tėvų registracija{" ar pan.

o kieno čia prašyti reikėtų?mokyklos?
ačiū, taip ir maniau kad kazkas ne taip, sakykim as matau vaiko pazymius rasomus, bet nematau visos kitos info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murkyte20: 08 lapkričio 2014 - 18:06
pavyko pasijungti savo vardu thumbup.gif

dar noreciau paklausti, kazkaip nerandu arba nematau, burelio mokytoja turejo parasyti tamo dienyne informacijos apie bureli, taciau nerandu, kurioj vietoj jos apie tai informuoja gal zinote? 4u.gif
Atsakyti
sveiki
gal jus man padesit blush2.gif
pernai tai registravausi kaip mama prie tamo, viskas ok, siemet dave ir dukros ta asmenini rakta, kaip ja pridet gal zinot? dekui kas paaiskins blush2.gif
Atsakyti
Taip. Vaikia mokosi skirtingose mokyklose, abi naudoja skirtingas dienynu programas. MAnau teveliams idealesnio būdo stebėti vaiko pasiekimus mokykloje nėra ir negali būti smile.gif
Atsakyti