Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis dienynas

QUOTE(ingauk @ 2014 09 20, 08:17)
Sistema siemet tikrai stirnga, kancia tiek mokytojams, tiek tevams sad.gif

Būtent. Šiemet net ir patys pareigingiausi žyla nuo laiku nesutvarkytos sistemos. Skaičiau FB skiltyje "Posts to page" atsiliepimus, tai matyti masiniai nusiskundimai pačia sistema, kuri per vasarą tiesiog nebuvo paruošta sklandžaim darbui. Toks jausmas, kad veikia "pasisekė/nepasisekė laiku užeit" principu.
Atsakyti
Mano vaiko mokykloje nuo antros klasės Mano dienynas. Šiemet sūnus jau penktokas. Nestringa, pakankamai viskas aišku. Žinoma, jei mokytojai pildo. Pradinėse klasėse visko buvo, viena mokytoja labai mėgo panaktinėt prie dienyno, tai pildė ir 23 ir 2 val. nakties. Geriausia, kad jos pamokos buvo dvi dienas iš eilės.
Šiemet visi mokytojai nauji, kol kas be priekaištų - pildo pamokų metu arba vėliausiai iki 15 val. kiek pastebėjau. Dar baisiai patiko man, kad viena mokytoja prisegė nuotrauką su pratybū viršeliu, kai pirkt reikėjo. Nugi tikrai labai patogu. Sūnus turi savo prisijungimą, aš savo. Man tik nepatinka, kad jis nebeužsirašinėja namų darbų. Neva o kam reik, gi bus dienyne... Aiškinu, kad gi gali dingt internetas ar dar kas, bet jam dzin. Kol neužsirovė... biggrin.gif
Atsakyti
As labai nepatenkinta Tamo dienynu, kazkoks absurdas su tais strigimais. Tikriausiau tik 15 proc.sekmingu uzkrovimu. Tikrai labai nekokybiska paslauga trecius metus naudojames Iir kuo toliau tuo blogiau...
Atsakyti
Mano vaikų mokykloje antri metai veikia elektroninis dienynas. Sakyčiau, labai patogu.. Visiškai nestringa.Džiaugiuosi, kad pagaliau ir mūsų mokykloje atsirado naujos technologijos biggrin.gif
Atsakyti
"mes" šiemet pirmokės, el.dienynas yra žiauriai geras dalykas! be jo nieko nežinočiau biggrin.gif o dabar viskas aišku - ką veikė, ko nepadarė, ką namie daryt, ką atsinešt.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2014 09 22, 19:35)
As labai nepatenkinta Tamo dienynu, kazkoks absurdas su tais strigimais. Tikriausiau tik 15 proc.sekmingu uzkrovimu. Tikrai labai nekokybiska paslauga trecius metus naudojames Iir kuo toliau tuo blogiau...

Pernai visai normaliai veikė. Dabar šią savaitę irgi jau prijungia iš karto, bet pirmom dienom tai buvo baisi betvarkė. doh.gif
Atsakyti
Mūsų ir pernai buvo Tamo, tai dar dar iš bėdos buvo galima kentėt. O Šiemet Tamo - tai kažkoks pasityčiojimas. Mest lauk tokią sistemą. Kam reikalinga tokia, prie kurios tik per atsitiktinumą gali prisijungt.
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2014 09 20, 13:03)
Būtent. Šiemet net ir patys pareigingiausi žyla nuo laiku nesutvarkytos sistemos. Skaičiau FB skiltyje "Posts to page" atsiliepimus, tai matyti masiniai nusiskundimai pačia sistema, kuri per vasarą tiesiog nebuvo paruošta sklandžaim darbui. Toks jausmas, kad veikia "pasisekė/nepasisekė laiku užeit" principu.

drinks_cheers.gif

Tikrai kažkas baisaus tas Tamo šiemet , pernai viskas normaliai, šiemet nauja versija žudo doh.gif doh.gif doh.gif
Mūsų mokykla net nemokės šį mėnesį už tamo , pasityčiojimas kažkoks doh.gif
Atsakyti
jau ir antras mėnuo, bet tamo vis dar nefunkcionuoja. Vis klasės auklėtojai turiu skambintis kaip sekasi ir kokie pasikeitimai. Šiandien apie 11 bandžiau jungtis, tai rašė "Jums ši paslauga neteikiama" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tafanel @ 2014 10 07, 12:02)
jau ir antras mėnuo, bet tamo vis dar nefunkcionuoja. Vis klasės auklėtojai turiu skambintis kaip sekasi ir kokie pasikeitimai. Šiandien apie 11 bandžiau jungtis, tai rašė "Jums ši paslauga neteikiama"  lotuliukas.gif

Tai gal registracija nepatvirtinta ar dar kas, jau geros dvi savaitės nė karto nestrigo ir prijungia iš karto, nors jungiuosi kelis kartus per dieną tiek darbe, tiek namie.
Atsakyti
Vyresnės dukros Tamo, ilgokai siais metais neveike, taciau dabar veikia be priekaistu, mazosios Veritus irgi ilgai siais metais kazka taise, derino, bet siaip veikia gerai, pakankamai patogus ir aiskus dienynas.
Atsakyti
Kai mokyklos nesumokejo uz prastas paslaugas, tai kaipmat sutvarke. Dabar ir mums veikia smile.gif
Atsakyti