Įkraunama...
Įkraunama...

1-2 m. vaikas nenori valytis dantukų

QUOTE(marionetė @ 2008 02 05, 16:26)
bet tai kaip išmokyt, jei išsiskalaut burnos nesugeba?

maniškis taip pat dar nemoka išskalaut,paprasčiausiai pastą naudojam specialią be floro,tai ją galima ir nuryti,o su laiku ir išskalaut išmoks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marionetė @ 2008 02 05, 17:26)
bet tai kaip išmokyt, jei išsiskalaut burnos nesugeba?

As saviskiui dantu pastos (skirtos 0-2 metu vaikams) dedu laaaabai mazai, tai nieko, kad ir nuryja kartu su vandenuku, o su laiku ir isspjaut ismoks, svarbu dabar mokint valytis dantukus.
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 02 05, 18:54)
As saviskiui dantu pastos (skirtos 0-2 metu vaikams) dedu laaaabai mazai, tai nieko, kad ir nuryja kartu su vandenuku,  o su laiku ir isspjaut ismoks, svarbu dabar mokint valytis dantukus.

as mus tas pats
Atsakyti
http://aquafresh.co....ng-in-a-fun-way

situo linku rasite aquafresh patarimus kaip naudojant zaidimus ismokyt vaikus valytis dantis. Pati dar neisbandziau nes mano mazius dar lyg nesupranta tu zaidimu. Bet butinai jam ugtelejus pabandysiu. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(EgleMk @ 2008 02 05, 23:29)
http://aquafresh.co....ng-in-a-fun-way

situo linku rasite aquafresh patarimus kaip naudojant zaidimus ismokyt vaikus valytis dantis. Pati dar neisbandziau nes mano mazius dar lyg nesupranta tu zaidimu. Bet butinai jam ugtelejus pabandysiu. smile.gif

gal dar kur nors lietuviskai galima rasti? blush2.gif
Atsakyti
Mūsų mažiukė iš pradžių neleisdavo valyt,bet pati visada šalia plaudavosi kartu su visais šeimos nariais(3kartus ryte).O dabar pati pasivalo,paskui man duoda,kad gerai išplaučiau thumbup.gif .Man atrodo,kad reikia tik laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 02 05, 17:54)
As saviskiui dantu pastos (skirtos 0-2 metu vaikams) dedu laaaabai mazai, tai nieko, kad ir nuryja kartu su vandenuku,  o su laiku ir isspjaut ismoks, svarbu dabar mokint valytis dantukus.

as lygiai taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Parašykit kokią dantų pastą naudojat mažiukam ax.gif ar be fluoro g.gif
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2008 02 05, 17:47)
maniškis taip pat dar nemoka išskalaut,paprasčiausiai pastą naudojam specialią be floro,tai ją galima ir nuryti,o su laiku ir išskalaut išmoks mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Netikiu,kad daugumos vaikai tokie angeleliai nuolat ir valosi dantis be oziu,ir ant puoduko daro,ir klauso,ir ranka duoda,ir valgo-buna visko.Pas mus su dantu valymu irgi,kartais valosi,kartais ne-ir ka nori ta daryk.. doh.gif
Realiai nenorejo valytis labai,bet pamate,kaip kita lele taip daro(jos pusesere)ir uzsimane.Pusesere isvaziavo-vel nebenori,tai as ja atsivedu i vonia,neduodu jokiu zaislu,kad stebetu mane,linksmai sau ciausku,ka as cia veikiu,kaip smagu dantukus valytis,bet jai nesiulau,tad ji pati prasyti pradejo,kad ir ji nori ax.gif negana to-issiderejau,kad mamyte pirma pavalo,dideli aaaa man parodyk,kad galeciau iskrapstyti ir ten dantukus ir tada isskalavusi burnyte duodu paciai zaisti,sakau dabar tu pati,oj kokia saunuole!!daug prigiriu ir kartais pavyksta be pykciu viska padaryti bigsmile.gif
Atsakyti
negalima versti valytis dantukus, vaikas i mama ziuri kaip i veidrodi- tu valykis kiekviena ryta jam nieko nekisdama ir nesiulydama, o jis pats prades prasyti kad ir jam duotu.... manoji anksciau nei paziureti nenorejo i dantu sepetuka, o dabar neimanoma atimti is jos jo.... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 02 05, 21:49)
gal dar kur nors lietuviskai galima rasti? blush2.gif

Na kad labai neieskojau. Netycia akcijos metu nuejau i ta tinklapi ir radau. Gal google.lt pades g.gif
Atsakyti