QUOTE(NERINGABRA @ 2008 01 22, 21:41)
musiskiui 1,8 ir dantukus valau as jam sepetuku, bet tuo pat metu ir jis man dantis turi valyti
! Dantu pastos uzdedu labai nedaug, be to ji turi buti tinkama tokio amziaus vaikui (0-2 metukai) ir po valymo duodu isgerti vandenuko...
Mums patinka dantukus valytis, pirma aš jai išvalau, paskui leidžiu pačiai, oi kiek džiaugsmo
Pastos dedam labai nedaug, nes skalauti dar nevisai moka, nors jau bando. Ji ir dieną pamato vonios kambary savo dantų šepetėlį ir siekia, prašo, kad paduočiau, tai kad valosi, aišku, tada jau be pastos
QUOTE(Meggi @ 2008 01 21, 16:36)
mes valom jau seniai ,nuo pat pirmo dantuko aisku su merliuko gabaleliu tada!
odabar jau su pasta ir sepeteliu,bet tik kad jam nesiseka jos isspjaut dar ir praskalaut 
mes taippat nuo pirmo dantuko valom, dabar jau irgi su pasta ir šepetėliu noriai duoda dantukus išvalyti, jokių problemėlių neiškyla
Papildyta:
QUOTE(minagirl @ 2008 01 23, 18:47)
Mums patinka dantukus valytis, pirma aš jai išvalau, paskui leidžiu pačiai, oi kiek džiaugsmo
Pastos dedam labai nedaug, nes skalauti dar nevisai moka, nors jau bando. Ji ir dieną pamato vonios kambary savo dantų šepetėlį ir siekia, prašo, kad paduočiau, tai kad valosi, aišku, tada jau be pastos 
ir mes lygiai taip pat
mes irgi valomes dantukus
, tik be dantu pastos
Su dantuku valymu neturim jokiu problemu
Valosi noriai du kartus per diena (ryte ir vakare su pasta skirta jos amziaus vaikams). Valytusi, jei galetu, visa diena
, taciau mes to jei neleidziame, manome, kad sepetelis ne zaislas ir ji turi suprasti jo paskirti
Na, tai tiktai musu nuomone zinoma
Valomės no pat pirmųjų dantukų su šepetėliu ir tam amžiui skirta dantų pastą, tik va išsiskalaut dar nemokam, o kai praskalaujam šepetėlio, jau nenori dantukų valyt su šepetėliu kur nėra dantų pastos
sako ba-ba, atseit nėra dantų pastos, nereikia ir dantukų valyt
oi maniskei tik duok ta sepeteli,as dar be pastos duodu,tai ji pati valosi. jai tik metukai ir menuo
bet tai kaip išmokyt, jei išsiskalaut burnos nesugeba?