kanangi maniškė viską beždžioniauja, tai mes dantukus valomės kartu

mes pradejom valytis dantukus kai jau isdyko 4 ar 6 nepamenu...
as pati su tikiu spec sepetuku ant pirsto toki uzsimauni ir valai jam valydavau, tai dabar jau kai prausiames pats rodo, kad dar "mama dantukus isvalyk"
po burnyte su pirsciuku vedzioja...
manau kasvakara pavalius pati priprastu...
as pati su tikiu spec sepetuku ant pirsto toki uzsimauni ir valai jam valydavau, tai dabar jau kai prausiames pats rodo, kad dar "mama dantukus isvalyk"

manau kasvakara pavalius pati priprastu...
Manau labai svarbu vaikui matyti kaip jus patys valotes. Maniski tas veiksmas labai sudomino ir as kai valausi, lyg tarp kitko pakisu i jam jo sepetuka. Is pradziu jis ziuri i mane ir daro bando megdzioti
paskui as jam padedu. Be abejo svarbu skani pasta!

QUOTE(medika @ 2007 12 27, 20:03)
Manau labai svarbu vaikui matyti kaip jus patys valotes. Maniski tas veiksmas labai sudomino ir as kai valausi, lyg tarp kitko pakisu i jam jo sepetuka. Is pradziu jis ziuri i mane ir daro bando megdzioti

mano valosi pati padėti neleidžia visiškai ar yra iš to naudos nežinau bet vis geriau nei nieko aš taip manau
Maniškė, kai tik pamato mane valantis tai ir jai tada būtinai reikia, o kartais ir šiaip pati pasiprašo, kad paduočiau jos šepetėlį.
mums jau 1,5 metuku..sepeteli isigijome nuo metuku, noriai valosi, ypac reikia, kai as arba tetis valomes dantis...siaip labiau pati nori ""pazaisti", bet pasidalinam

QUOTE(augustella @ 2006 02 23, 13:37)
Sveikos, Mamytes,
Mums jau tuoj bus 1 ir 7 menesiukai.Bandom valytis dantukus, dar pries sueinant metukams.Pati panele valydavosi,toks ten ir valymas,daviau i rankas sepetuka,parodziau ir valydavosi,pakramtydavo pora minuciu ir viskas.Gydytoja sake,kad su dantu pasta nuo triju metu valyti,nes vaikas isspjaut nemoka.O dabar beveik visai neleidzia valyt,nebent per prievarta,o pati irgi nelabai nori valytis,zodziu zaidimo formoj valosi,pakarmato,kai prausiasi vonioj irgi biski pazaidzia.Dabar mes jau turime 12 dantu.Parasykit,kaip jus pratinot prie dantu valymo.
Mums jau tuoj bus 1 ir 7 menesiukai.Bandom valytis dantukus, dar pries sueinant metukams.Pati panele valydavosi,toks ten ir valymas,daviau i rankas sepetuka,parodziau ir valydavosi,pakramtydavo pora minuciu ir viskas.Gydytoja sake,kad su dantu pasta nuo triju metu valyti,nes vaikas isspjaut nemoka.O dabar beveik visai neleidzia valyt,nebent per prievarta,o pati irgi nelabai nori valytis,zodziu zaidimo formoj valosi,pakarmato,kai prausiasi vonioj irgi biski pazaidzia.Dabar mes jau turime 12 dantu.Parasykit,kaip jus pratinot prie dantu valymo.

Nesamone - tik nuo treju metu sus pasta

Papildyta:
QUOTE(Lanuska @ 2007 09 27, 16:16)
Sveikos mamytes
as noriu jusu paklaust gal kuri gali parasyt tos ,,valgomos'' dantu pastos pavadinima...
as gyvenu Airijoj ,cia daktarai dar isvis nesupranta kaip galima valyt dantukus 1m vaikui....o as labai noreciau,nes jau turim 12 dantuku....is anksto dekoju 

papildysiu pries tai esanti savo komentara:

Labai gera pasta-gelis yra Welleda firmos. Si produkcija yra pagaminta is naturaliu, ekologiskoje aplinkoje uzaugintu zoleliu. Net pakuotes yra kitokiu budu pagamintos, irgi skaitosi ekologiskos, nes taip netersia aplinkos ar kazkas panasaus

mudu su vaikiuku dantukus valomes kartu. ne visada jis gerai nusiteikes
, bet prievarta neverciu
. svarbiausia, kad po truputi pratinasi prie sio iprocio

pradejau dukrytei valyti dantukus, kai dygo kruminiai, tai tuo paciu ir svelniai pasikasydavo danteneles. jai labai patinka. ir pasta jai skani
nebuvo jokiu problemu del dantuku valymo, tikiuosi, kad ju neatsiras ir ateity. o jei nenori valytis, gal reiketu pasta skanesne parinkti?

dantukus pradejom valyti kai isdygo pirmas dantukas
tada tik su merlyyte pavalydavau. kadangi maniske irgi labiau zaidzia su sepetuku nei valosi, tai as jai duodu savo sepetuka ir ji valo man dantis o as jai

Mano mazius prisiziurejo reklamu per tv,apie dantu valymas ir ivairias pastas,bei sepetelius,tai mielai valosi dantukus ir jam labai patinka kai mes kartu valomes,is pradziu tik stebejo kelias dienas,o veliau kartu pradejo valytis,vaikiska dantu pasta galima naudotis tikrai anksciau nei nuo treju metu
QUOTE(irenairsavi @ 2008 01 10, 21:44)
Nesamone - tik nuo treju metu sus pasta
Tokiems vaikams yra sukurtos specialios pastos - naturaliu zoleliu, kurias galima nuryti ir nieko neatsitiks
Valomes dantukus nuo tada, kai atsirado pirmasis, mums labai patinka, sepetuko neimanoma atimti
Naudojam WELLEDA baby produkcijos pastyte-geli, kainuoja apie 16 lt - pabandykit 
Papildyta:
Labai gera pasta-gelis yra Welleda firmos. Si produkcija yra pagaminta is naturaliu, ekologiskoje aplinkoje uzaugintu zoleliu. Net pakuotes yra kitokiu budu pagamintos, irgi skaitosi ekologiskos, nes taip netersia aplinkos ar kazkas panasaus
Mes naudojames ir labai dziaugiames
O tais visais Colgeitais as vsiskai nesizaviu, - pati nesivalau su tokiais, o vaikui tuo labiau neduociau 

Papildyta:

Gal gali isduot kur perki si Welleda geli?