Įkraunama...
Įkraunama...

l/d " Žilvitis " Kaune.

Mes jau pradejom nuo rugsejo lankyti. Labai patinka darzelis. Ir Gabriele be jokiu problemu nuo pirmos dienos pasilieka. Neaisku kaip bus toliau g.gif
Atsakyti
O į kokią grupę tavo mergaitė pradėjo eiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liutkė @ 2006 09 06, 10:56)
O į kokią grupę tavo mergaitė pradėjo eiti smile.gif

Na vat nezinau, kaip vadinasi. Nupiestas tai paukstis ant duru. Aukletoja Dalia. Grupe salia direktores kabineto.
Atsakyti
As irgi noreciau parasyti kodel po vasaros savo dukra palikau "Zilvityje". thumbup.gif Visu pirma, vasaros viduryje, atejus is kito darzelio buvome labai siltai priimti. Aukletojos Meiles siltas, paprastas bendravimas iskart leido pasijausti savais. Teisybes delei reiketu pasakyti,kad mums tai jau trecias darzelis, zinoma, kituose irgi buvo kai kuriu graziu dalyku, bet "Zilvityje" "viskas viename". Jauciasi personalo darbo tvarka, nei karto neteko matyti atejus dukros pasiimti, kad aukletoja darbo metu "lakstytu" po darzeli ar isvis nebutu smile.gif, taip pat ivairus maisto meniu essen.gif . Vaikas namuose praso gaminti virtinukus kaip darzelyje thumbup.gif Na o jei tekdavo penktadieniais vaika pasiimti anksciau, visada vakarienes porcija (jogurtas, surelis ar bandele) buvo atiduodama i namus. smile.gif Vasara buvo gera matyti kai zalumoje paskendusioje aplinkoje vaikai pliuskenasi vandes prileistuose baseineliuose, o aukletoja Meile visada salia. Mes patenkinti "Bitutes" grupe ir darzeliu, o tai juk ir svarbiausia clap.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės!
Mes taip pat likome "Žilvityje", nebegrįžome į savo seną darželį. Pradžioje vaikas sunkiai adaptavosi, o kai grįžo auklėtoja Bronytė, labai puikiai sekasi thumbup.gif Labai patinka Bronytės, kaip auklėtojos darbas, pastovus vaikų išvedimas į lauką ir maistas.
O mums, tevams, tai svarbiausia!
Atsakyti
Sveikutes!!! Mano dukryte priima i Zilviti nuo lapkricio 1 d. Direktore uzsimine, kad priims i "Peledziuku" arba i "Voveriuku" grupe. Gal ka zinote apie sias grupes?
Atsakyti
sveikos...Mano vaikas ejo i voveriuku grupe,buvau labai patenkinta...vaikai is geru seimu...Tiesa kiek zinau aukletoja dabar pasikeite...tai nieko negaliu pasakyti..
Atsakyti
Šiek tiek ir aš žinau apie "Voveriukų" grupę, nes mano draugė ten veda savo dukrytę. Dabartinės aukletojos išties naujos, jaunos ir kūribingos, jas myli vaikai. Girdejau tik gerus atsiliepimus, nepalyginamai su buvusia aukletoja Ingrida, jau nekalbant apie Rūtą...
Atsakyti
Labai grazus atsiliepimai bigsmile.gif . Noarejau mamyciu paklausti, kurios veda cia vaikiukus savo, kaip su ligom g.gif ? Jei taip gerai ten, gal ir serga maziau, o gal visai neserga ax.gif ?
Atsakyti
Šį darželį lankome jau ketvirtas mėnuo smile.gif
Sergam ne taip dažnai, ne taip retai. Per šiuos mėnesius sirgome du kartus.Ko norėt, kolektyvas! Juk lanko kiekviena dieną apie 17 vaikų. Aukletojos specialiai juk nesirgdina, o kad tevai neišgydytus vaikus veda iki galo irgi problema. unsure.gif Dar manau sirgimas priklauso ir nuo vaiko imuninės sistemos.
Atsakyti
Na, taip su tai teveliais tai tikra beda. Negi neaisku, kad tai vaikui ne i nauda, neskaitant, kad kitus vaikus apkrecia verysad.gif Galetu darzeliai imtis politikos, kol vaikas pilnai nepasveikes neprimti, nes gi matyt, kad vaikas dar snargliuojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, apie kokia sveikatos politika galima kalbeti, kai patys tevai "igruda" neisgydytus vaikus. g.gif Mano akyse atvede mama savo sunu is po ligos ir duoda aukletojai miksturos nuo kosulio, kad paduotu vaikui, kai prades koset. aukletoja sako: "juk jus po ligos, taigi susitarem per tevu susirinkima, kad vaikus savo atvesite pilnai isgydytus. O mama aukletojai atreze, As duodu jums pazyma, kad vaikas sveikas ir gali lankyti darzeli. o gydytoja sake kad vaikas turi issikosyt. blink.gif Ir visa tau sveikatos politika.. g.gif
Atsakyti