Na nezinau, musiske, tai nuo rugsejo lanko si darzeli ir dar nesirgo. Manau, kad cia nuo vaiko priklauso. Na sloga buvo, bet net sloga jos pavadint negai, kazkaip naktim kosedavo nuo nosies, o diena viskas gerai buvo. Tai ka nevest vaiko? Vedem ir aukletoja liepe vesti. Ir nesirgo. Be to darzely labai silta, tai musu buna aprengta tik su maikute ir kelnytem, puskojinem. Tai sake aukletoja, kad vienintele normaliai aprengta, nes kiti vaikai su megztiniais, kelnem, kojinem kelnem. O darzely 26 silumos. Tai kai iseina i lauka paskui ir serga uztai.

QUOTE(wiole123 @ 2006 12 20, 18:49)
Na dabar gal 20-23, bet anksciau tikrai buvo 26, pati aukletoja sake.
Tai, kam tos aukletojos? Jei silta, tai vaikus reikia biski isrenkti, o ne ziureti, kokies tie vaikai susile, nes siltai aprengti
Gi ir namie taip pat, kai daugiau pajuda, susyla tai ir nurengi (netgi pasakai, kad pati nusiimtu) koki megstuka ar storesnes kelnes
Zodziu, aukletojom grynai dzinnnn...

QUOTE(Brudi @ 2006 12 21, 12:51)
Tai, kam tos aukletojos? Jei silta, tai vaikus reikia biski isrenkti, o ne ziureti, kokies tie vaikai susile, nes siltai aprengti
Gi ir namie taip pat, kai daugiau pajuda, susyla tai ir nurengi (netgi pasakai, kad pati nusiimtu) koki megstuka ar storesnes kelnes
Zodziu, aukletojom grynai dzinnnn...

Tu klysti, pas mus yra mamu, kurios net nenori, kad vaikus vestu i lauka, tai jos pacios ir prirengia, kad vaikas ,,nesusaltu". Taigi bus paskui skandalo, jei ta vaika nurengs. PAti savo ausim ta girdejau...
QUOTE(Sigitano @ 2006 12 21, 14:09)
Tu klysti, pas mus yra mamu, kurios net nenori, kad vaikus vestu i lauka, tai jos pacios ir prirengia, kad vaikas ,,nesusaltu". Taigi bus paskui skandalo, jei ta vaika nurengs. PAti savo ausim ta girdejau...
Pritariu Sigitano šiuo klausimu:
Yra tokių mamyčių, kurios šiltai rengia savo vaikus, tiesiog jų matyt toks "supratimas". Aš irgi girdėjau kaip viena mama sakė auklėtojai " tik nenurenkit megztinio", o jei auklėtoja nepaklausytų, tai būtų negerai, oi negerai.
Aš galiu tik pagirti šį darželį,mano vyresnieji čia ėjo.Jiems labai patiko
.Dukrytė ėjo į pelėdžiukų grupę pas auklėtoją Aldoną,o sūnus pas Bronytę.
Buvau kitam darželyje,ranką ant spintelės padėjau o ten dulkių pilna
,čia niekada to nemačiau.

Buvau kitam darželyje,ranką ant spintelės padėjau o ten dulkių pilna

Nuo kiek laiko maziukus priima i si lopseli?Kiek zinau i darzelius nuo 2..
Nu zinokit moterukes, Zivytis labai puikus darzelis ir iki jo dar geresnio namateme. ten ir aukletojos nuostabios ir auklejimas visiskai priimtinas, tik gaila biednokas tas darzelis, reiketu susimest piniguciu ir vaikams kompiuteriu nupirkti. Vat , cia tai siuolaikines butu grupes >
QUOTE(reginulka @ 2005 11 16, 13:58)
Sveikos mamtytes,
Noreciau pasiteiraut apie Zilviti, Hipodromo gatvej. Gal jusu vaikuits lanko si lopseli darzeli? Kokios aukletojos? Kokia atmosfera ir pan. Zodziu domina visa info apie si darzeli.
Noreciau pasiteiraut apie Zilviti, Hipodromo gatvej. Gal jusu vaikuits lanko si lopseli darzeli? Kokios aukletojos? Kokia atmosfera ir pan. Zodziu domina visa info apie si darzeli.

sveikute,labai nuostabus darzelis,mano abi mergaites lankosi tame darzelyje,o ir treciaja zadu leisti...Aukletojos tai labai malonios,lankomes ten jau treti metai,niekad nepavyko pastebeti susiraukusios ar blogos nuotaikos aukletojos.Darzelis labai jaukus tiek viduje ,tiek lauke viskas grazu ir tvarkinga.Labai esu patenkinta ,kad pasirinkau si darzeli,todel ir tau rekomenduoju,tikrai manau kad nenusivilsi.